Moose 20.08.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Gdzie są wszyscy? Nikt nas nie lubi ? AGP nie desperuj tylko chwal się nowościami ale na zdjęciówkach. Kredki nikomu nie straszne;) a i malowidła się różniaste oglądało więc i Twoje jakoś przeżyjem bez bólu A te drzewnianne cuda też chciałabym ujrzeć... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.08.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 widzisz, marudziłaś, że nikt nie zagląda, a tu tyle ludziów:jawdrop:, aż myślałam, że mnie na złą stronę wywaliło, dawaj malunki migiem, ja dziś cały ranek ołówkuję -kredek brak a i płytki ledwo kremowe, a wszystko przez Ciebie i tego Pana co to siedzi w pchle i dzwoni jak ma układać, a ja płaczę że nie wiem:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 AGP nie desperuj tylko chwal się nowościami ale na zdjęciówkach. Kredki nikomu nie straszne;) a i malowidła się różniaste oglądało więc i Twoje jakoś przeżyjem bez bólu A te drzewnianne cuda też chciałabym ujrzeć... Pozdrawiam Zdjęcia bednom, ale trzeba poczekać. Cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 widzisz, marudziłaś, że nikt nie zagląda, a tu tyle ludziów:jawdrop:, aż myślałam, że mnie na złą stronę wywaliło, dawaj malunki migiem, ja dziś cały ranek ołówkuję -kredek brak a i płytki ledwo kremowe, a wszystko przez Ciebie i tego Pana co to siedzi w pchle i dzwoni jak ma układać, a ja płaczę że nie wiem:bash: noooo, ruch taki, ale się cieszę Malunków nie mam ze sobą. Mogę wstawić w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 20.08.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Kama, to naprawdę nie nadaje się do pokazania i nie żartowałam z tymi kredkami Górna łazienka ciągle w powijakach - wena może i by była, ale czasu brak. Za to kupiliśmy płytki do garażu i kotłowni Czy tylko Ty tu zaglądasz?? Gdzie są wszyscy? Nikt nas nie lubi ? Na wiosce niet interneta i komputra to se mogę zajrzeć do studni...............pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Na wiosce niet interneta i komputra to se mogę zajrzeć do studni...............pa,pa i co tam w studni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Na wiosce niet interneta i komputra to se mogę zajrzeć do studni...............pa,pa chester ty teraz przyjedź i pomóż rozrzucać tę korę, co mi ją kazałeś kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.08.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Też miałam pytać o fotki;)Ale jak będą to zaczekam;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 20.08.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Aniu,kora się przyda-będzie dobrze-a w studni cały czas wybija woda-a miało być tak:-hydraulik-pocieknie ze dwa tygodnie i cisnienie osłabnie-chester-minęło 10 miesięcy i cieknie jak ciekło-hydraulik-no to powinien się pan cieszyć bo nie zabraknie panu wody a jak by studnia wyschła to co,no................................. i tym sposobem musiałem zdrenować własną studnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 bendom bednom może jutro, bo dziś gościa mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.08.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Jak ja lubię czytać wasz dziennik i ładować przy nim akumulatory , a u mnie fundamenciki jeno i z przygodą wypompowywania wody ( ok 5 tyś. litrów). trza ducha hartować.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.08.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 zapomniałam dodać, że budowlańcy chcieli czekać aż samo wyschnie, to byłby rok tak cirke 2012. a my pompę i suszliśmy palniczkiem na 1800 oc.polecam jak komuś zimno.majster chciał nie chciał robotę musiał rozpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Jak ja lubię czytać wasz dziennik i ładować przy nim akumulatory , a u mnie fundamenciki jeno i z przygodą wypompowywania wody ( ok 5 tyś. litrów). trza ducha hartować.ilona Tom Bor, współczuję tej wody. U nas też w każdym wykopie się zbiera. wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.08.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Gdzie są wszyscy? Nikt nas nie lubi ? ja lubię, zaglądam i pozytywnie zazdraszczam postępów. U mnie cisza, czekam (w dalszym ciągu:mad:) na tynkarzy , oby byli tego warci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaMirek 21.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Aniu, ja też zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Zaraz nie lubi, podczytujemy i to z ciekawością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Kama, to naprawdę nie nadaje się do pokazania i nie żartowałam z tymi kredkami Górna łazienka ciągle w powijakach - wena może i by była, ale czasu brak. Za to kupiliśmy płytki do garażu i kotłowni Czy tylko Ty tu zaglądasz?? Gdzie są wszyscy? Nikt nas nie lubi ? ja nie zaglądałam.......bo na urlop wyjechałam:( .......prosze o wybaczenie!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 21.08.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Obrazili się czy jak ?? Teraz gospodarzy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.08.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 :hug::hug: Lubią ....luuuuubią ... tylko kolce mają to przytulają rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.08.2010 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Gospodarze są, ale chwilowo zarrrrobieni barrrdzo Już jutro pokażemy wynik prac całoweekendowych, a troszkę ich było. Jeszcze nie wszystko z zaplanowanych robót zrobione, za to kilka wykonano ponad program. Przy okazji zmieniłam trochę kolor skóry Dziękuję Wam wszystkim, że tu zaglądacie i zostawiacie tak miłe słowa. Jesteście dla mnie motywacją Na marginesie wspomnę, że projekt górnej łazienki nadal w powijakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts