Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widzisz, marudziłaś, że nikt nie zagląda, a tu tyle ludziów:jawdrop:, aż myślałam, że mnie na złą stronę wywaliło,

dawaj malunki migiem, ja dziś cały ranek ołówkuję -kredek brak a i płytki ledwo kremowe, a wszystko przez Ciebie i tego Pana co to siedzi w pchle i dzwoni jak ma układać, a ja płaczę że nie wiem:bash:

AGP nie desperuj tylko chwal się nowościami ale na zdjęciówkach.

Kredki nikomu nie straszne;) a i malowidła się różniaste oglądało więc i Twoje jakoś przeżyjem bez bólu :)

A te drzewnianne ;) cuda też chciałabym ujrzeć...

Pozdrawiam

Zdjęcia bednom, ale trzeba poczekać. Cierpliwie ;-)

widzisz, marudziłaś, że nikt nie zagląda, a tu tyle ludziów:jawdrop:, aż myślałam, że mnie na złą stronę wywaliło,

dawaj malunki migiem, ja dziś cały ranek ołówkuję -kredek brak a i płytki ledwo kremowe, a wszystko przez Ciebie i tego Pana co to siedzi w pchle i dzwoni jak ma układać, a ja płaczę że nie wiem:bash:

noooo, ruch taki, ale się cieszę :wiggle:

Malunków nie mam ze sobą. Mogę wstawić w weekend

Kama, to naprawdę nie nadaje się do pokazania i nie żartowałam z tymi kredkami ;-)

Górna łazienka ciągle w powijakach - wena może i by była, ale czasu brak. Za to kupiliśmy płytki do garażu i kotłowni ;)

Czy tylko Ty tu zaglądasz?? Gdzie są wszyscy? Nikt nas nie lubi :( ?

Na wiosce niet interneta i komputra to se mogę zajrzeć do studni...............pa,pa

Aniu,kora się przyda-będzie dobrze-a w studni cały czas wybija woda-a miało być tak:

-hydraulik-pocieknie ze dwa tygodnie i cisnienie osłabnie

-chester-minęło 10 miesięcy i cieknie jak ciekło

-hydraulik-no to powinien się pan cieszyć bo nie zabraknie panu wody a jak by studnia wyschła to co,no.................................

i tym sposobem musiałem zdrenować własną studnię.

Kama, to naprawdę nie nadaje się do pokazania i nie żartowałam z tymi kredkami ;-)

Górna łazienka ciągle w powijakach - wena może i by była, ale czasu brak. Za to kupiliśmy płytki do garażu i kotłowni ;)

Czy tylko Ty tu zaglądasz?? Gdzie są wszyscy? Nikt nas nie lubi :( ?

ja nie zaglądałam.......bo na urlop wyjechałam:(

.......prosze o wybaczenie!!!!!!! :):):)

Gospodarze są, ale chwilowo zarrrrobieni barrrdzo ;-) Już jutro pokażemy wynik prac całoweekendowych, a troszkę ich było. Jeszcze nie wszystko z zaplanowanych robót zrobione, za to kilka wykonano ponad program. Przy okazji zmieniłam trochę kolor skóry ;-)

Dziękuję Wam wszystkim, że tu zaglądacie i zostawiacie tak miłe słowa. Jesteście dla mnie motywacją :hug:

Na marginesie wspomnę, że projekt górnej łazienki nadal w powijakach :bash: