AGP-ON 16.09.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/contest/1284480528_227_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1284485850_by_kapiq96_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1284497643_by_dbgrfan_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1284569386_by_martel79_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1284491831_by_CzeCze_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.09.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Posadził niedźwiedź w lesie poletko konopii. Kiedy już konopieobrodziły, postanowił je pilnować noc i dzień.Wlazł na drzewo i czeka. Szedł sobie po lesie jeżyk....- Oczom nie wierzę, uszom nie słyszę! - wykrzyknął uradowany gapiącsię na dorodne konopie. Zerwał jedną, spróbował. posmakowało więczaczął zbierać bukiecik. Niedźwiedź nie zdzierżył. Zlazł z drzewa,podszedł cichutko do jeżyka i walnął go łopatą przez łeb. Jeżyk upadłogłuszony. Po chwili otrzeźwiał, wstał, pokręcił głową zniedowierzaniem:- Co za konopia!!! Ale daje kopa!!!I pobiegł do domu po kosę. Wraca szybko z kosą i dalej - tak szybkojak może, zaczyna kosić niedźwiedzie poletko. Niedźwiedź zgłupiał. Alepo chwili zlazł z drzewa i potraktował jeżyka łopatą. Ten zwalił sięna glebę, ale zaraz wstaje i kosi dalej. Niedźwiedź znowu go łopatą!Jeżyk znowu poległ ale jeszcze szybciej się pozbierał i dalej kosi.Znowu dostał łopatą, znowu szybko wstał i uśmiechnięty mruczy podwąsem:- Nie spać! Nie spać, K***a! Kosimy, kosimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.09.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hmmm ...tu dzisiaj optymizmem powiało ... widzę ... Przytulić mogę ... jakby co ... też mi to dobrze zrobi. Jak przytulam Kluskę zaraz mam rany szarpane nosa albo brody ... to wole nie ... :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.09.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 mini-wanienka będzie w kotłowni Inspiracja ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.09.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 To akurat pomysł autorski żony Pokoik kąpielowy dla psów - Ania jest groomerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 16.09.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 A to u mnie było tak samo Żona chciała małą wanne w gospodarczym na przepierki, zamoczenia, czy inne "brudniejsze" sprawy I to był pomysł rewelacyjny pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 16.09.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Myślę, że i u nas się sprawdzi.Nawet wchodząc z dworu można sie będzie umyć przed wejściem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nadrobiłam wreszcie zaległości w Waszym dzienniku!! troszke mnie nie było........a u Was już taras i poddasze ocieplacie i płytki kładziecie.......fiu fiu........niedługo przeprowadzka Ciesze sie, że Wam tak zgrabnie idzie do przodu..... A Ty AGP nie przejmuj się szefem........nie warto szargac sobie nerwów :)..poprostu olej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.09.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Posadził niedźwiedź w lesie poletko konopii. Kiedy już konopie obrodziły, postanowił je pilnować noc i dzień. Wlazł na drzewo i czeka. Szedł sobie po lesie jeżyk.... - Oczom nie wierzę, uszom nie słyszę! - wykrzyknął uradowany gapiąc się na dorodne konopie. Zerwał jedną, spróbował. posmakowało więc zaczął zbierać bukiecik. Niedźwiedź nie zdzierżył. Zlazł z drzewa, podszedł cichutko do jeżyka i walnął go łopatą przez łeb. Jeżyk upadł ogłuszony. Po chwili otrzeźwiał, wstał, pokręcił głową z niedowierzaniem: - Co za konopia!!! Ale daje kopa!!! I pobiegł do domu po kosę. Wraca szybko z kosą i dalej - tak szybko jak może, zaczyna kosić niedźwiedzie poletko. Niedźwiedź zgłupiał. Ale po chwili zlazł z drzewa i potraktował jeżyka łopatą. Ten zwalił się na glebę, ale zaraz wstaje i kosi dalej. Niedźwiedź znowu go łopatą! Jeżyk znowu poległ ale jeszcze szybciej się pozbierał i dalej kosi. Znowu dostał łopatą, znowu szybko wstał i uśmiechnięty mruczy pod wąsem: - Nie spać! Nie spać, K***a! Kosimy, kosimy... Noooo proooszę cię ... nie mógł być np. ...zajączek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.09.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 No właśnie też się tak zastanawiałam - jakaś prowokacja czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.09.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 No właśnie też się tak zastanawiałam - jakaś prowokacja czy coś? ...czysta prowokacja ... Jak cię jedno przytuli ...to drugie zaraz łopatą po łbie ...co byś ze szczęścia nie ocipiała ... Wydepiluję go ... już on wie gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.09.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 :lol2:Wydepiluj wydepiluj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.09.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 ...czysta prowokacja ... Jak cię jedno przytuli ...to drugie zaraz łopatą po łbie ...co byś ze szczęścia nie ocipiała ... Wydepiluję go ... już on wie gdzie No troche to dziwne, bo mnie pytał jak mi się żart o zajączku podobał Może on coś do Ciebie czuje, co? Ty mi się tu przyznaj czy pod pretekstem hydrualiki i innych posiów chłopa mi nie zbałamuciłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.09.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 A Ty AGP nie przejmuj się szefem........nie warto szargac sobie nerwów :)..poprostu olej!! takoż uczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.09.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Jeżowa sie nie nerwuj.Kto u Yetiego pole marchewek karczował co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.09.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 A jaką docelowo grubość ocieplenia będziecie mieć? Ładny ten piec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.09.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Ocieplenie zewnetrzne 15 cm (dwie warstwy "na mijankę") Ocieplenie poddasza 28 cm (dwie warstwy 18 i 10 cm) Piecyk fajny zobaczymy dzisiaj jak go zamontują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.09.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Ty no zaraz - pogubiłam się z tym zewnętrznym - 2 x 15 ? czyli 30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.09.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Ty no zaraz - pogubiłam się z tym zewnętrznym - 2 x 15 ? czyli 30 ? nie Izuś, 10+5, czyli 15 w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.09.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 NO teraz to ja rozumiem. Jak kobieta tłumaczy to zaraz wszystko się rozjaśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts