KamaG 02.10.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Sipatka, mój też nie przejawiał chęci wzięcia drugiego psa, aż sam przytargał "bidę" z lasu jeszcze mnie z roboty w środku dnia wyrwał, żeby psiura ratować, może i Twój zmieni zdanie tylko potrzebuje czasu jeszcze, bombarduj go delikatnie. Moja mama też nie przepada za zwierzakami, mając jedną sukę przyprowadziłam psa, mama się wściekła ale pies został, trzeci - ten wyłapany przez małżonka - zamieszkał odrazu na działce, żeby nas mama nie zamordowała, ale czasem przybywa w gości, mama też czasem odwiedza zwierzaki na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.10.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Pracuję nad małżem delikatnie. Dzisiaj nawet powiedziałam, że kupie sobie psa to przynajmniej z nim sobie do Sipatkowa pojadę a nie sama. Żebyście zobaczyły spojrzenie mojego małża, który szedł na popołudniową zmianę. Co ja mu poradzę, że ma taką pracę? Lubi ją i o to chodzi ale .... nie można mieć wszystkiego. Magda (moja 13 letnia córka) nie chciała ze mną jechać, on nie mógł a ja chciałam ale tak sama to smutno .....Pojechałam, ale gdybym miała psa to przynajmniej biegałby koło mnie i machał ogonem.... mam rację co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.10.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.10.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Oj i nie tylko wtedy by za tobą chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.10.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Pewnie, a najbardziej to by mnie lubił jakbym miała habaninę w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.10.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 czasem mógłby sobie gdzieś póść sam, jak moje dwie łąjzy dziś, postanowiły wyleźć w jakiś im tylko znany sposób z działki i odwiedzać sąsiadów:mad:, krótki telefon, szybka jazda, i wróciły za ogrodzenie, a sposób wyjścia pozostanie dla mnie zagadką... a jaki zawstydzony był "gnojek" prowodyr wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.10.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 U ciebie psy u mnie kot uwielbia uciekać. I dlatego chodzi w puszorku i na dłuuuugaśnym sznurku. I........ też ucieka łobuz powsinoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.10.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 AGP-ki płot i brama pięęęękne, ale.... choć nie jestem brukarzem to też na pierwszy rzut oka podniosłabym bramę bo jak dla nie teren wam się obniża w stronę ogrodzenia i spływałaby tam woda a po co? Współczuję poprawiania - to najgorsza robota świata.W sobotę małż poprawiał klej na ścianie szczytowej a ja malowałam pod tynki tynkolitem i ledwie żyjemy. Na dodatek doprawiłam sobie prawą rękę i teraz muszę do nastawiacza jechać bo nie mogę nic nią robić. Koszmar!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.10.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Faktycznie to białe to brzydactwo i pewnie jeszcze kupę kaski na to wydałes. A dlaczego ma takie dwa wklęśnięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 04.10.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 AGP-y,szacun,piknie u was ,ogrodzenie malinowe tylko troszeczkie nisko wyszło,Grzesiu a gdzie zakopiesz tego białego potwora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.10.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Z bramą wyszedł zonk Dziś mastry (naczelny brukarz i bramiarz) debatują co by zrobić, żeby za bardzo sie nie narobić, a żeby było dobrze i ładnie. Mam nadzieję, że coś wymyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.10.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 To najgorsze ze wszystkiego co może spotkać inwestora. Już oni zawsze tak pogłówkują, że potem są z tego same kłopoty. Uważajcie AGP-ki bo wykonawcy zawsze po najmniejszej linii oporu idą. Bądźcie czujni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.10.2010 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Jesteśmy jesteśmy. Nie robią bez naszej ostatecznej akceptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.10.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Faktycznie to białe to brzydactwo i pewnie jeszcze kupę kaski na to wydałes. A dlaczego ma takie dwa wklęśnięcia? Wklęśnięcie jest niezbędne, aby woda nie wypierała zbiornika spod ziemi. Ziemia wsypie się w zagłębienia i zablokuje zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.10.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 :jawdrop:ale to mądre rozwiązanie .................. A sam Grzesiu wiedziałeś od razu czy też się pytałeś? (pytam bo nie wiem czym blondynka czy przeciętnej inteligencji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.10.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 JA brunet jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.10.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 AGP-y,szacun,piknie u was ,ogrodzenie malinowe tylko troszeczkie nisko wyszło,Grzesiu a gdzie zakopiesz tego białego potwora? cosik w ten deseń http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TKmk3oB4mXI/AAAAAAAABRw/uTu4X4i3tKo/s576/schemat.jpg Ale zobaczymy jak będzie optymalnie W środę mają przezywieźć zbiornik Pawełku jak idzie przeprowadzka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 04.10.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 (edytowane) Witam, z robotą lecicie bardzo szybko. Co do bramy to nie widzę za bardzo sposobu jej podniesienia, bo będzie wyżej niż reszta płotu. Albo wszystko, albo nic. Może po prostu skrócić bramę o te 10 cm żeby zmieściła się kostka. Bo jak podniesiecie bramę, to będzie taki schodek. Przęsło, brama wyżej i znowu niżej przęsła. Pozdrawiam. Edit: Nie myślałem, że podniesienie jest możliwe, ale to najlepsze wyjście i jak zrobili tak, bo super :D Edytowane 4 Października 2010 przez ktosiek post niżej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.10.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Oznajmiam wszem i wobec, ze majstry jednogłośnie stwierdzili, że podnieść trzeba. Co więcej, majster-ogrodzeniowiec podniósł już wszystkie przęsła po prawej stronie od bramy - bagatela ok. 25 m. Jutro czas na bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.10.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 AGP-ka siedziała cały wieczór robiąc projekt naszego kominka. Wyszło coś takiego (dla widzów o mocnych nerwach i bujnej wyobraźni) http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TKonfsveZeI/AAAAAAAABSI/JBgYtSNRDLQ/kominek.jpg Jutro ma wpaść ekipa i wznieść tą ważną budowlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts