Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

Sipatka, mój też nie przejawiał chęci wzięcia drugiego psa, aż sam przytargał "bidę" z lasu :) jeszcze mnie z roboty w środku dnia wyrwał, żeby psiura ratować, może i Twój zmieni zdanie tylko potrzebuje czasu jeszcze, bombarduj go delikatnie.

Moja mama też nie przepada za zwierzakami, mając jedną sukę przyprowadziłam psa, mama się wściekła ale pies został, trzeci - ten wyłapany przez małżonka - zamieszkał odrazu na działce, żeby nas mama nie zamordowała, ale czasem przybywa w gości, mama też czasem odwiedza zwierzaki na budowie ;)

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pracuję nad małżem delikatnie. Dzisiaj nawet powiedziałam, że kupie sobie psa to przynajmniej z nim sobie do Sipatkowa pojadę a nie sama. Żebyście zobaczyły spojrzenie mojego małża, który szedł na popołudniową zmianę. Co ja mu poradzę, że ma taką pracę? Lubi ją i o to chodzi ale .... nie można mieć wszystkiego. Magda (moja 13 letnia córka) nie chciała ze mną jechać, on nie mógł a ja chciałam ale tak sama to smutno .....

Pojechałam, ale gdybym miała psa to przynajmniej biegałby koło mnie i machał ogonem.... mam rację co nie?

czasem mógłby sobie gdzieś póść sam,

jak moje dwie łąjzy dziś:evil:,

postanowiły wyleźć w jakiś im tylko znany sposób z działki i odwiedzać sąsiadów:mad:, krótki telefon, szybka jazda, i wróciły za ogrodzenie, a sposób wyjścia pozostanie dla mnie zagadką... a jaki zawstydzony był "gnojek" prowodyr wycieczki

AGP-ki płot i brama pięęęękne, ale.... choć nie jestem brukarzem to też na pierwszy rzut oka podniosłabym bramę bo jak dla nie teren wam się obniża w stronę ogrodzenia i spływałaby tam woda a po co?

Współczuję poprawiania - to najgorsza robota świata.

W sobotę małż poprawiał klej na ścianie szczytowej a ja malowałam pod tynki tynkolitem i ledwie żyjemy. Na dodatek doprawiłam sobie prawą rękę i teraz muszę do nastawiacza jechać bo nie mogę nic nią robić. Koszmar!!!!!!!

AGP-y,szacun,piknie u was ,ogrodzenie malinowe tylko troszeczkie nisko wyszło,Grzesiu a gdzie zakopiesz tego białego potwora?

cosik w ten deseń

http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TKmk3oB4mXI/AAAAAAAABRw/uTu4X4i3tKo/s576/schemat.jpg

Ale zobaczymy jak będzie optymalnie

W środę mają przezywieźć zbiornik

Pawełku jak idzie przeprowadzka??

Witam, z robotą lecicie bardzo szybko.

Co do bramy to nie widzę za bardzo sposobu jej podniesienia, bo będzie wyżej niż reszta płotu. Albo wszystko, albo nic. Może po prostu skrócić bramę o te 10 cm żeby zmieściła się kostka. Bo jak podniesiecie bramę, to będzie taki schodek. Przęsło, brama wyżej i znowu niżej przęsła.

Pozdrawiam.

Edit:

Nie myślałem, że podniesienie jest możliwe, ale to najlepsze wyjście i jak zrobili tak, bo super :D:D

Edytowane przez ktosiek
post niżej :D