Megana 04.10.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 AGP-ON - nie za mały ten zbiornik na deszczówkę?My mamy 10 tyś litrów. Z wyliczenia wyszło, że potrzebujemy 6,5 tyś l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 05.10.2010 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 AGP-ka siedziała cały wieczór robiąc projekt naszego kominka. Wyszło coś takiego (dla widzów o mocnych nerwach i bujnej wyobraźni) http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TKonfsveZeI/AAAAAAAABSI/JBgYtSNRDLQ/kominek.jpg Jutro ma wpaść ekipa i wznieść tą ważną budowlę. AGP_y, piękny projekt kominka,czy te białe dmuchawce będą na ścianie-jeżeli tak to szybko będą bure-a ściana od drzwiczek po sufit po 1 sezonie palenia będzie do malowania-proponuję inny projekt to taka moja sugestia,pa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.10.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 AGP-ON - nie za mały ten zbiornik na deszczówkę? My mamy 10 tyś litrów. Z wyliczenia wyszło, że potrzebujemy 6,5 tyś l. W zbiorniku będzie pompa przelewowa, która docelowo będzie rozprowadzała wodę po ogrodzie. Później zrobimy odpowiedni projekt i nadmiar wody będzie odprowadzany do rowu melioracyjnego. Ale to dopiero gdy rów zostanie oczysazczony i pogłębiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.10.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Chester, my bedziemy palić raczej okazjonalnie, mam nadzieję że izolacje zastosowane przez kominkarzy wystarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.10.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 AGP_y, piękny projekt kominka,czy te białe dmuchawce będą na ścianie-jeżeli tak to szybko będą bure-a ściana od drzwiczek po sufit po 1 sezonie palenia będzie do malowania-proponuję inny projekt to taka moja sugestia,pa.... powiedzmy, ze schemat jest troszkę "karykaturalny" Generalnie coś w ten deseń. Czy będzie aplikacja jeszcze nie wiem. Była w pierwotnych planach, ale wtedy nie było schowka na drewno. A schowek powstał żeby zakamuflować paskudne drzwiczki od rewizji. Cegła we wnęce miała być koloru "ceglastego", ale teraz zaczęłam zastanawiać się, czy nie lepsza byłaby w odcieniach beżu i kremu. Chyba zapadlam na daltonizm wtórny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.10.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201010/1285952786_by_Anitka15x_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201010/1286107019_by_belzeq_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1286094629_by_ksiazezbajek_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201009/1285866946_by_AgaTom_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.10.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 kurcze, zablokowali mi fotki w pracy i nawet nie mogę sobie Waszych postępów pooglądać, ale... nadrobiłam w domciu ale lecicie szybciutko, czuję w kościach, że mnie przegoniliście http://www.emotikony.friko.pl/emots/1/nonono.gif nieładnie, nieładnie muszę się poprawić http://www.emotikony.friko.pl/emots/1/hmmm.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.10.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Okna i naklejkę z firmy od alarmów poznaję Same dobre rzeczy pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.10.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Staramy się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.10.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ładnie u AGP-ków się robi coraz bardziej. I teraz to nawet bez błotka do domku będzie można się dostać.Aż łezka w oku się kręci jak sobie wspomnę, te sympatyczne przeciągi przy pierwszych odwiedzinach. Jak to wszystko szybko idzie Ach.Choć marmur wrażliwy jest na różne kwasy (nawet ten octowy) przez co do wielu rzeczy się nie nadaje to o granicie wyczytałam żecyt. "Obserwuje się niekorzystny wpływ radonu na zdrowie, szkodliwe efekty działania radonu polegają na uszkadzaniu struktury chemicznej kwasu DNA przez wysokoenergetyczne, krótkotrwałe produkty rozpadu radonu 222Rn, co wywołuje rozwój komórek rakowych. Powoduje to np. zachorowania na raka płuc wśród górników. W wielu krajach wprowadzono normy określające dopuszczające stężenia radonu w powietrzu, w pomieszczeniach i wodach pitnych np. w Czechach norma ta wynosi 200 Bq/m³." Mam nadzieję, że sprawa dzieje się przede wszystkim w kopalniach a nie na ozdobnych płytach kominkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.10.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ładnie u AGP-ków się robi coraz bardziej. I teraz to nawet bez błotka do domku będzie można się dostać. Aż łezka w oku się kręci jak sobie wspomnę, te sympatyczne przeciągi przy pierwszych odwiedzinach. Jak to wszystko szybko idzie Ach. Choć marmur wrażliwy jest na różne kwasy (nawet ten octowy) przez co do wielu rzeczy się nie nadaje to o granicie wyczytałam że cyt. "Obserwuje się niekorzystny wpływ radonu na zdrowie, szkodliwe efekty działania radonu polegają na uszkadzaniu struktury chemicznej kwasu DNA przez wysokoenergetyczne, krótkotrwałe produkty rozpadu radonu 222Rn, co wywołuje rozwój komórek rakowych. Powoduje to np. zachorowania na raka płuc wśród górników. W wielu krajach wprowadzono normy określające dopuszczające stężenia radonu w powietrzu, w pomieszczeniach i wodach pitnych np. w Czechach norma ta wynosi 200 Bq/m³." Mam nadzieję, że sprawa dzieje się przede wszystkim w kopalniach a nie na ozdobnych płytach kominkowych? Iza, bo ci łatkę przykleję - "demotywator forum" A zresztą, na coś trzeba umrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.10.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 nie można żyć wiecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.10.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Praca logistyka jest przes...naNie dość, że muszę mordować sie w pracy to przy budowie też!Kostki brakło i szukaj teraz gdzie jest, za ile i czy dowioża. wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.10.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Praca logistyka jest przes...na Nie dość, że muszę mordować sie w pracy to przy budowie też! Kostki brakło i szukaj teraz gdzie jest, za ile i czy dowioża. wrrr cierp ciało coś chciało Kilka dni temu mieliśmy jeszcze gorącą linię z firmą od okien - zostały nam jeszcze u nich parapety zewnętrzne. Chcieliśmy umówić montaż za trzy dni i co? I pstro. Nie było terminów. Na szczęście ociepleniowcy wzięli montaż na siebie. Dobre chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.10.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 [REKLAMA] Tu polecamy firmę "RAMA-BUD" - rzetelni, pomysłowi, dokładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.10.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 [REKLAMA] Tu polecamy firmę "RAMA-BUD" - rzetelni, pomysłowi, dokładni. i czyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.10.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Tego nie wiemy ale sprzątaja po sobie i bałaganu nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.10.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Iza, bo ci łatkę przykleję - "demotywator forum" A zresztą, na coś trzeba umrzeć Nie wiecie dlaczego to napisałam HA PRZEZ ZAZDROŚĆ ŻE WY MACIE A JA NIE HE HE HE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 06.10.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Tego nie wiemy ale sprzątaja po sobie i bałaganu nie robią i zakopują wszystko za domkiem ogrodnika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.10.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Nie wiecie dlaczego to napisałam HA PRZEZ ZAZDROŚĆ ŻE WY MACIE A JA NIE HE HE HE Ty masz insiejsze Tyż pikne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts