atija 09.10.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 ja za każdym razem jak do Was zajrzę, to oczy szeroko otwieram z podziwu. Tak ładnie , szybciutko to idzie. Organizacja pierwsza klasa .Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ega30 09.10.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Myślę,że zrobię zdjęcia swojej działki z garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 11.10.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dzień doberek w te piekne złotojesienne południe. Popieram ..........idziecie jak BURZA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.10.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dzień doberek w te piekne złotojesienne południe. Popieram ..........idziecie jak BURZA Pozdrawiam Agulka, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ale szybko idziecie do przodu!!! ślicznie kostka położona. A jaki macie prjekt zabudowy kominka?? czym będzie obłożony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.10.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Obłożony?Ma być minimalistyczny. Będzie miał tylko wąską granitową ramkę. Chcieliśmy bez niej ale kominkarz stwierdzil, że być musi.Nadal zastanawiamy się nad kolorem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.10.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Będzie ładnie. Pewnie nawet ładniej niż u nas. I wogóle........... wszyscy mają tak ładnie a ja ................Eeeeeee szkoda gadać nawet...I pogoda taka zimna brrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 AGP-y Oś nie nadanża czytać... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2010 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Będzie ładnie. Pewnie nawet ładniej niż u nas. I wogóle........... wszyscy mają tak ładnie a ja ................ Eeeeeee szkoda gadać nawet... I pogoda taka zimna brrrrrr ktoś się dopomina głaskania po główce Izuś, masz piękny domek, śliczny kominek, piękna trawke w ogródku, i masz jeszcze coś, czego nie mamy - pozwolenie na użytkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 AGP-y Oś nie nadanża czytać... . Osiu, staramy się, żeby czytania mało było, a treść obrazkowa była Nadążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.10.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Pięknie pięknie pięknie i jak szybko no no no.A jak patrzę na oświetlenie to - patrzylismy z małżem w sklepie na takie same.Ale ........... poczekamy do wiosny bo jeszcze nam się kule podobają....Przez zimę któreś się opatrzą i wtedy wybierzemy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.10.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Zawsze możecie przyjechać do nas i patrzeć, patrzeć, patrzeć. Jak się nie opatrza to kupujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.10.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ciągle rozmyślamy nad kominkiem. Pewne jest, że dwie ściany bedą pokryte płytkami (cegła)Otwarta jest sprawa koloru kominkaOpcja 1. w kolorze rdzawym, nawiązując do dekoru w plytkach i szafek kuchennychOpcja 2. w kolorze ścianopcja 3. w kolorze ścian i aplikacją "dmuchawce" zdjęcie oryginalne"http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TLQo6I-O2sI/AAAAAAAABY4/hUG3u7t3Jfs/KOMINIEK0.jpg Opcja nr 1.http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TLQo65xvUHI/AAAAAAAABZA/0xn3bVdLGUw/kominek.jpg Opcja nr 2.http://lh5.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TLQo6tSqm2I/AAAAAAAABY8/Ah5HhotFVCc/kominek2.jpg Opcja nr 3.http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TLQo7KG-PQI/AAAAAAAABZE/5xDTiWSf3gU/kominek3.jpg Oczywiściem kolor "cegieł" moze ulec zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.10.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No a gdzie będzie umieszczona ta granitowa płyta? Póki co mnie się podobają te latawce. Ja też będę miała na ścianach malowane wzory jeden w korytarzu a drugi w sypialni małżeńskiej (oczywiście) ale to dopiero wiosną bo teraz to już za zimno na takie bajerki. ogódek czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2010 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No a gdzie będzie umieszczona ta granitowa płyta? Póki co mnie się podobają te latawce. Ja też będę miała na ścianach malowane wzory jeden w korytarzu a drugi w sypialni małżeńskiej (oczywiście) ale to dopiero wiosną bo teraz to już za zimno na takie bajerki. ogódek czeka. Iza, ty mnie nie wkurzaj. Przeca ona już jest - wokół wkładu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 12.10.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Oj Iza, no nie wiem ..... o tutaj http://lh5.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TLRThslW3YI/AAAAAAAABZU/rDjxvHvcRaI/Nowy-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.10.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 :rotfl::lol2: Jak już wysłałam posta to właśnie tak sobie pomyślałam że to może tam Ale ja sobie wyobrażałam że wy całą przednią ściankę puścicie w granicie humor mi wraca iiiiiiiiihaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.10.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 :rotfl::lol2: Jak już wysłałam posta to właśnie tak sobie pomyślałam że to może tam Ale ja sobie wyobrażałam że wy całą przednią ściankę puścicie w granicie humor mi wraca iiiiiiiiihaaaaaaaa to dobrze, że granit potrafi tak rozbawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 12.10.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 No a gdzie będzie umieszczona ta granitowa płyta? No właśnie ,myślałem że będzie to płyta czołowa kominka - a tu ,,ramka'' he,he.Proponuje ścianę w wzorek,,dmuchawce'' jezeli będziecie palić w kominku w Boże Narodzenie i na Wielkanoc.....................................posłuchajcie ,,starego palacza''-ściana będzie czarna i sufit . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.10.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 AGp-ki ale macie fajowski ogień w kominku. I jak szybko. U nas pan kominkowy pozwolił palić dopiero po 3 dniach, ale to pewnie wynikało z tego powodu że u nas była płyta klejona i musiała dobrze wyschnąć.A skąd posiadacie brykiet do kominka i jakiego rodzaju jest to brykiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts