AGP 22.10.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 lub http://www.lazienka-rea.com/data/offer/1/00000377/3783/2_AJfbUMNCBZkQUTKgCGBP.jpg 350 zł ten ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A ja dzwoniłam do urzędu.... Powiedzcie mi, może ja jakaś ułomna jestem, ale moim zdaniem podis może zająć maksymalnie dzień-dwa. Może długopisu nie mają?? Chyba zawiozę im z karton. Głupi babsztyl kazał mi dzwonić w poniedziałek. Wkurzyłam się!!!!! http://img396.imageshack.us/img396/2112/angrychibifiedsnapebysnfe3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Zgadnijcie, który kolor misia, to Pani z urzędu?? http://static.playmobile.pl/blog/144335/324676.4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jestem zdołowana. I w ogóle mam dziś ciężki dzień. Chyba muszę zażyć... http://www.aptekaslonik.pl/images/cache/d8be5e6e859a80b9125b8e8d78268e7e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no a ja na persenie witaj w klubie czyli omdlenia dzisiaj się nie doczekam na podpis czeka się najdłużej ja czekałam 7 dni, pismo lezało na biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 siódmy dzień mija jutro... Hmmm, po co czekać do poniedziałku, kiedy mogę ją powkurzać telefonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.10.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 uszy do góry! decyzja rozumiem wydana (napisana) z datą wczorajszą? jeśli tak, i nie ma stron postępowania, to może już Wam zaliczą to oczekiwanie do uprawomocniania się. PnB uprawomocnia się 14dni piękne rzeczy widzieliście, kibelek -ten Twój typ Ania- jest piękny , kabina ta druga Kołocośtam też, drzwi super i płytki w środku miodzio, chyba nawet ładniejsze, od moich zielonych płytki podłogowe rewelka -czyje one? , firmy znaczy się i urzekła mnie łazienka z zieloną szafką, a właściwie te płytki na ścianie, wiecie może co to? mogę ukraść zdjęcie do dziennika? ku pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 22.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Cha cha cha...a ja się zastanawiam skąd u Pani Urzędniczki taki humorek kiedy wchodzę do jej pokoju i od drzwi słyszę " CZEGO....pan sobie życzy?!?!?" Pewnie wszedłem tuż tuż po Twoim telefonie Kiedyś to było dobrze. Szło się z czekolada jak trzeba coś było zrobić na już. Z bombonierą jak na wczoraj. A dziś wszędobylskie PROCEDURY. Mają 65 dni i tego się trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 http://www.acala.pl/aaa/3207_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No właśnie decyzja z gminy przeszła do urzędu powiatowego i wymaga jeszcze jednego podpisu (nie znam się na procedurach). Termin dwóch tygodni do uprawomocnienia będzie biegł chyba od złożenia tego nieszczęsnego podpisu! A potem jeszcze siedem dni od chwili złożenia oświadczenia o rozpoczęciu prac... Wiedziałam, że to wszystko zbyt pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 KamaG, kradnij ile chcesz i tak nie nasze Co do nazw, musze poszukać. Podeślę wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 http://www.acala.pl/aaa/3207_500.jpg No ładnie, i Ty, Brutusie, przeciwko mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 uszy do góry! decyzja rozumiem wydana (napisana) z datą wczorajszą? jeśli tak, i nie ma stron postępowania, to może już Wam zaliczą to oczekiwanie do uprawomocniania się. PnB uprawomocnia się 14dni piękne rzeczy widzieliście, kibelek -ten Twój typ Ania- jest piękny , kabina ta druga Kołocośtam też, drzwi super i płytki w środku miodzio, chyba nawet ładniejsze, od moich zielonych płytki podłogowe rewelka -czyje one? , firmy znaczy się i urzekła mnie łazienka z zieloną szafką, a właściwie te płytki na ścianie, wiecie może co to? mogę ukraść zdjęcie do dziennika? ku pamięci SERENISSIMA COUNTRY SUED płytki ceramiczne Deska ale te są drogie, w Leroy Merlin widzieliśmy tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.10.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 http://www.acala.pl/aaa/kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.10.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dzień dobry. a moja kawa jakaś uśmiechnięta dzisiaj była słońca brak ale ludzie świat jest piękny ps. to tak dla motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.10.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Kochani uszy do góry Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.10.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 No właśnie decyzja z gminy przeszła do urzędu powiatowego i wymaga jeszcze jednego podpisu (nie znam się na procedurach). Termin dwóch tygodni do uprawomocnienia będzie biegł chyba od złożenia tego nieszczęsnego podpisu! A potem jeszcze siedem dni od chwili złożenia oświadczenia o rozpoczęciu prac... Wiedziałam, że to wszystko zbyt pięknie wygląda nie wiem jak u Was praktykują ale w naszym powiecie liczy się data wpisana na decyzji, czyli jeśli decyzja jest napisana 1.10.2009r , do podpisu trafia 3.10. a inwestor odbiera np 8.10. to (przy założeniu że nie byli powiadamiani np sąsiedzi czy inne strony postępowania) uprawomocnianie liczone jest od 1.10. ale to już i tak niedługo, wytrzymajcie a z tym zgłaszaniem rozpoczęcia, to zanim zgłosicie możecie jakieś roboty przygotowawcze rozpocząć ważne, żeby się w dzienniku daty zgadzały, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Termin uprawomocnienia biegnie od dnia odbioru pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.10.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 a to to już zależy od ludzia, w końcu zawsze można podpisać że się odebrało "trzy dni" wcześniej, kto to później będzie pamiętał, oczywiście jeśli nie zostają jakieś ślady datowania przepływu pism później... ale już milknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Szacuje po miłym głosie Pani Urzędniczki, że taka opcja nie wchodzi w grę. Co kraj to obyczaj a co urząd to inna interpretacja przepisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts