Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja dzwoniłam do urzędu.... Powiedzcie mi, może ja jakaś ułomna jestem, ale moim zdaniem podis może zająć maksymalnie dzień-dwa. Może długopisu nie mają?? Chyba zawiozę im z karton. Głupi babsztyl kazał mi dzwonić w poniedziałek.

Wkurzyłam się!!!!!

http://img396.imageshack.us/img396/2112/angrychibifiedsnapebysnfe3.jpg

uszy do góry!

decyzja rozumiem wydana (napisana) z datą wczorajszą?

jeśli tak, i nie ma stron postępowania, to może już Wam zaliczą to oczekiwanie do uprawomocniania się. PnB uprawomocnia się 14dni

piękne rzeczy widzieliście, kibelek -ten Twój typ Ania- jest piękny 8) ,

kabina ta druga Kołocośtam też, drzwi super i płytki w środku miodzio,

chyba nawet ładniejsze, od moich zielonych :-?

płytki podłogowe rewelka -czyje one? , firmy znaczy się

i urzekła mnie łazienka z zieloną szafką, a właściwie te płytki na ścianie, wiecie może co to?

mogę ukraść zdjęcie do dziennika? ku pamięci :oops:

Cha cha cha...a ja się zastanawiam skąd u Pani Urzędniczki taki humorek kiedy wchodzę do jej pokoju i od drzwi słyszę " CZEGO....pan sobie życzy?!?!?"

Pewnie wszedłem tuż tuż po Twoim telefonie :D :D :D

Kiedyś to było dobrze. Szło się z czekolada jak trzeba coś było zrobić na już. Z bombonierą jak na wczoraj. A dziś wszędobylskie PROCEDURY. Mają 65 dni i tego się trzymają :evil:

No właśnie decyzja z gminy przeszła do urzędu powiatowego i wymaga jeszcze jednego podpisu (nie znam się na procedurach). Termin dwóch tygodni do uprawomocnienia będzie biegł chyba od złożenia tego nieszczęsnego podpisu! A potem jeszcze siedem dni od chwili złożenia oświadczenia o rozpoczęciu prac...

Wiedziałam, że to wszystko zbyt pięknie wygląda

uszy do góry!

decyzja rozumiem wydana (napisana) z datą wczorajszą?

jeśli tak, i nie ma stron postępowania, to może już Wam zaliczą to oczekiwanie do uprawomocniania się. PnB uprawomocnia się 14dni

piękne rzeczy widzieliście, kibelek -ten Twój typ Ania- jest piękny 8) ,

kabina ta druga Kołocośtam też, drzwi super i płytki w środku miodzio,

chyba nawet ładniejsze, od moich zielonych :-?

płytki podłogowe rewelka -czyje one? , firmy znaczy się

i urzekła mnie łazienka z zieloną szafką, a właściwie te płytki na ścianie, wiecie może co to?

mogę ukraść zdjęcie do dziennika? ku pamięci :oops:

SERENISSIMA COUNTRY SUED płytki ceramiczne Deska ale te są drogie, w Leroy Merlin widzieliśmy tańsze

No właśnie decyzja z gminy przeszła do urzędu powiatowego i wymaga jeszcze jednego podpisu (nie znam się na procedurach). Termin dwóch tygodni do uprawomocnienia będzie biegł chyba od złożenia tego nieszczęsnego podpisu! A potem jeszcze siedem dni od chwili złożenia oświadczenia o rozpoczęciu prac...

Wiedziałam, że to wszystko zbyt pięknie wygląda

nie wiem jak u Was praktykują ale w naszym powiecie liczy się data wpisana na decyzji, czyli jeśli decyzja jest napisana 1.10.2009r , do podpisu trafia 3.10. a inwestor odbiera np 8.10. to (przy założeniu że nie byli powiadamiani np sąsiedzi czy inne strony postępowania) uprawomocnianie liczone jest od 1.10.

ale to już i tak niedługo, wytrzymajcie :wink: a z tym zgłaszaniem rozpoczęcia, to zanim zgłosicie możecie jakieś roboty przygotowawcze rozpocząć 8)

ważne, żeby się w dzienniku daty zgadzały,