yuka 20.10.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 chcesz więcej plusów?? za 10 jest wycieczka do Ciężkowa ze zwiedzaniem Pchły A ile mam? 2 dopiero??? Dawaj więcej zdjęć,o! albo projekt... Chcę dalej plusować!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 21.10.2010 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witajcie AGP-y.Jeszcze raz wielkie dzięki za udzielone informacje.Codziennie zaglądam do Waszego dziennika i nie mogę wyjść z podziwu.Super, że go prowadzicie. Nie posiadam tz. wyobrazni przestrzennej, i oglądając Wasze zdjęcia nie czuję się taka ułomna.Nasz stan na dzisiaj to:- projekt w adaptacji- papierologia w toku- bezsenne noce i wielkie obawyJak stopnieje śnieg, który jeszcze nie spadł to zaczynamy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 21.10.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Super! Przez zimę papierki dojżeją i zaczniecie budowę. Szybko to leci. Macie teraz czas na castingi dla wykonawców Jeśli macie tylko chęć to zapraszamy na fizyczne oględziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Witajcie AGP-y. Jeszcze raz wielkie dzięki za udzielone informacje. Codziennie zaglądam do Waszego dziennika i nie mogę wyjść z podziwu. Super, że go prowadzicie. Nie posiadam tz. wyobrazni przestrzennej, i oglądając Wasze zdjęcia nie czuję się taka ułomna. Nasz stan na dzisiaj to: - projekt w adaptacji - papierologia w toku - bezsenne noce i wielkie obawy Jak stopnieje śnieg, który jeszcze nie spadł to zaczynamy !!!!! Dokładnie jak napisał AGP-ON - przgladajcie forum, szukajcie ekip i umawiajcie terminy. Nasz budowa idzie sprawnie dzięki dobremu zarządzaniu nią. Zaangażowaliśmy się w nia oboje i podzieliliśmy siły. To naprawdę nie jest trudne Zawsze służymy pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 21.10.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201010/1287438686_by_Mango_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201010/1287438686_by_Mango_500.jpg Jakbym widziała"naszego" kota podczas sobotniego ogniska. Upolował kiełbasę przygotowaną do pieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 21.10.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dzięki za słowa otuchy i za zaproszenie. W niedługim czasie złożymy wam wizytę z przepaśnym kajetem, coby tam dobre rady spisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.10.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Dzięki za słowa otuchy i za zaproszenie. W niedługim czasie złożymy wam wizytę z przepaśnym kajetem, coby tam dobre rady spisać. super, zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 21.10.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 (edytowane) zapraszamy Edytowane 21 Października 2010 przez AGP-ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 21.10.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Jakbym widziała"naszego" kota podczas sobotniego ogniska. Upolował kiełbasę przygotowaną do pieczenia Ma łajza szczęscie, że go z tą kiełbasą na ruszt nie nadziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 21.10.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 A takich rzeczy to na budowie bym oglądać nie chcał http://feelsru.narod.ru/imgur/0098/11.jpg http://feelsru.narod.ru/imgur/0098/07.jpg http://feelsru.narod.ru/imgur/0098/31.jpg http://feelsru.narod.ru/imgur/0098/30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.10.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 mam pytanie jak sprawuje się ułożony daszek i okno na poddaszu bo również mamy cieślę i dekarza z Konina. pozdrawiam.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 22.10.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam AGP-ki serdecznie:) Jestem w szoku po nadrobieniu zaległości dziennikowych! Ogromne postępy - gratuluję Mam pytanko - gdzie zamawialiście zbiornik na deszczówkę ? Będę wdzięczna za jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.10.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 kurcze, a ja znowu nic nie widzę ale na pewno jest ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.10.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Kamusia dlaczego Ty nic nie widzisz? Ja ostatnio u optyka po okularki była bo napisów na kremach nie widziałam to może Ty też akurtat khmmm tego potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.10.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam AGP-ki serdecznie:) Jestem w szoku po nadrobieniu zaległości dziennikowych! Ogromne postępy - gratuluję Mam pytanko - gdzie zamawialiście zbiornik na deszczówkę ? Będę wdzięczna za jakieś namiary Zbiornik zamówiłem na Allegro, nawet niedrogo wyszedł a duże bydle jest. W sbotę zakladam studzienke przelewowa i utopię pompę coby go opróżniała. tu masz nieco mniejszy 1500 litrów http://allegro.pl/zbiornik-1500l-na-olej-opalowy-albo-na-deszczowke-i1286641392.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2010 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 mam pytanie jak sprawuje się ułożony daszek i okno na poddaszu bo również mamy cieślę i dekarza z Konina. pozdrawiam.ilona Witaj TomBor, z ekipy ciesielsko-dekarskiej jesteśmy bardzo zadowoleni. Dachóweczki położene równiutko, obróbki eleganckie, okna zamontowane profesjonalnie. Także dostawca naszej dachówki i okien sprawdził się w 100% (Zamek z Brukowej). Polecamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam AGP-ki serdecznie:) Jestem w szoku po nadrobieniu zaległości dziennikowych! Ogromne postępy - gratuluję Iwonko, jesteśmy w podobnej do Ciebie sytuacji - nowy właściciel mieszkania już tupie na wycieraczce Motywacja ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.10.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 kurcze, a ja znowu nic nie widzę ale na pewno jest ślicznie Kama, pakuj się w samochód i przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.10.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 a teraz to ja już wszystko dojrzałam, fajnie się zapowiada łazienka, bardzo oryginalny pomysł a co do odwiedzin to ja bardzo chętni tylko "casu ni ma na nic", mam chroniczny brak wolnych minut do zagospodarowania, i tak cud, że udało mi się dziś tu przysiąść o tej porze:bash: Sipatka, bryle to jo tyż mam, ale kompa to jeszcze bez nich widzę, gorzej pieszych jak powożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts