Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie AGP-y.

Jeszcze raz wielkie dzięki za udzielone informacje.

Codziennie zaglądam do Waszego dziennika i nie mogę wyjść z podziwu.

Super, że go prowadzicie. Nie posiadam tz. wyobrazni przestrzennej, i oglądając Wasze zdjęcia nie czuję się taka ułomna.

Nasz stan na dzisiaj to:

- projekt w adaptacji

- papierologia w toku

- bezsenne noce i wielkie obawy

Jak stopnieje śnieg, który jeszcze nie spadł to zaczynamy !!!!!

Witajcie AGP-y.

Jeszcze raz wielkie dzięki za udzielone informacje.

Codziennie zaglądam do Waszego dziennika i nie mogę wyjść z podziwu.

Super, że go prowadzicie. Nie posiadam tz. wyobrazni przestrzennej, i oglądając Wasze zdjęcia nie czuję się taka ułomna.

Nasz stan na dzisiaj to:

- projekt w adaptacji

- papierologia w toku

- bezsenne noce i wielkie obawy

Jak stopnieje śnieg, który jeszcze nie spadł to zaczynamy !!!!!

Dokładnie jak napisał AGP-ON - przgladajcie forum, szukajcie ekip i umawiajcie terminy. Nasz budowa idzie sprawnie dzięki dobremu zarządzaniu nią. Zaangażowaliśmy się w nia oboje i podzieliliśmy siły. To naprawdę nie jest trudne ;-) Zawsze służymy pomocą.

Witam AGP-ki serdecznie:)

Jestem w szoku po nadrobieniu zaległości dziennikowych! Ogromne postępy - gratuluję:)

Mam pytanko - gdzie zamawialiście zbiornik na deszczówkę ? Będę wdzięczna za jakieś namiary :)

Zbiornik zamówiłem na Allegro, nawet niedrogo wyszedł a duże bydle jest. W sbotę zakladam studzienke przelewowa i utopię pompę coby go opróżniała.

tu masz nieco mniejszy 1500 litrów http://allegro.pl/zbiornik-1500l-na-olej-opalowy-albo-na-deszczowke-i1286641392.html

mam pytanie jak sprawuje się ułożony daszek i okno na poddaszu bo również mamy cieślę i dekarza z Konina. pozdrawiam.ilona

Witaj TomBor, z ekipy ciesielsko-dekarskiej jesteśmy bardzo zadowoleni. Dachóweczki położene równiutko, obróbki eleganckie, okna zamontowane profesjonalnie.

Także dostawca naszej dachówki i okien sprawdził się w 100% (Zamek z Brukowej).

Polecamy!

a teraz to ja już wszystko dojrzałam, fajnie się zapowiada łazienka, bardzo oryginalny pomysł :) a co do odwiedzin to ja bardzo chętni tylko "casu ni ma na nic", mam chroniczny brak wolnych minut do zagospodarowania, i tak cud, że udało mi się dziś tu przysiąść o tej porze:bash:

Sipatka, bryle to jo tyż mam, ale kompa to jeszcze bez nich widzę, gorzej pieszych jak powożę :D