Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jako, że muzyka ponoć łagodzi obyczaje a na pewno lepiej się przy niej pracuje, nasi fachowcy zaopatrzyli sie w radio

Coby sygnał był lepszy nieco je zmodernizowali

http://lh4.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TMnD3LVGxkI/AAAAAAAABhM/zSTOjNpyGw0/radio.jpg

http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TMnD3kwDx9I/AAAAAAAABhQ/JuluOzLZ_Q0/radio2.jpg

Cześć AGP'y!

Wpadamy z rewizytą, po dłuuugaśnej przerwie. Miło patrzeć jak praca pali Wam się w rękach. Piękne postępy. Gratulacje i oby tak skutecznie nadal! Wnętrza nabierają pięknych kształtów a o zewnątrz lepiej nic nie wspominać, bo od razu wstyd nam się robi.

Czekamy na ogłoszenie godziny ZERO! Wydaje się, że to już niedługo, prawda?

tak naprawdę, to dopiero dziś dodałam :oops:

Witam sąsiadów,

Pisze sasiadów pon bujemy z meżem dom w Adamowie Starym niedaleko od Ciążkowa.Nie prowadzę dziennika więc powiem,że mamy iiny projekt Zacisze Bis, jestesmy na etapie wykańczania, tzn łazienki, schody, drzwi ,kuchnia to wszystko przed nami.

Dopiero niedawno natrafiłam na forum i Wasz dziennik budowy, bardzo chetnie teraz do niego zagladam i podgladam Wasze pomysły budowlane i bardzo szybkie postepy prac. Domek jest atrakcyjny, przemyslany i wydaje sie poukładany pod Wasze potrzeby.

Gosciłam Pana Pawła , który takze dla nas projektował kominek i chyba bedzie go wykonywał ale zobaczymy.Czy Wasz kominek - jako całość montaz, materiał i wkład drogo kosztował? Bardzo mi sie podoba ale u nas musi byc inny - ustawiony w rogu pokoju wie projekt tez inny ale cena wysoka .Nie wiem czy nie za wysoka- jednak jakość kosztuje.Teraz rozgladam sie za pracownikami od pły kg i płytek.

Czy możecie zdradzic jakie sa ceny za usługe układania glazury?

Wiecej sie nie bede rozpisywała, pozdrawiam serdecznie i zycze samych dobrych decyzji i oby tak dalej.

Agrazka