sipatka 05.11.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 To mój małż pisał Tata wczoraj zabrany ze szpitala. Odroczenie dostał Cieszę się że wszystko oki. To co jutro robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.11.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Możemy po południu na kafke sie wybrać. ZapraszamyAnia zadzwoni i ustalicie szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.11.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1288906143_by_Psycholog20_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1288888207_by_ZjemCiKapcie_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1288887776_by_Aelreda_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1288810552_by_FurrySpirit_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 AGPka szczęśliwaaaaaa jest !! Dostałam propozcję pracy Zaczynam zaraz po zakończeniu okresu wypowiedzenia. Wszystko zbignie się w czasie - nowy dom, nowa praca... tak jakby nowe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 AGPka GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.11.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 AGPka GRATULACJE!!! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.11.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Gratuluję !!! Stawiasz martini ! No opić trzeba żeby ci szef znowu nie ocipiał nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.11.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Gratuluję !!! Stawiasz martini ! No opić trzeba żeby ci szef znowu nie ocipiał nie ? przyjeżdżać, bedziem pić A dla cię Aga zanabyłam dziś specjalnie na giełdzie zoo serwetki z motywem lawendy. (Nie dziw się, że na giełdzie. Tam jest wszystko ) A serwetki w dwóch rodzajach som. Organizuj se czas na dekupażowanie A takie gary na płot kargulowy ci się nadadzą? http://lh6.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TNarCwOkX2I/AAAAAAAABkE/5RPhAAMdx8A/gary.jpg ctery mam na wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.11.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 AGp-inka szczęśliwa chodzi i ma powód. Nowa praca tak szybko. Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.11.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 I ty tak oficjalnie z tymi garnusiami ...publicznie ... na forum ... wszystkim ... że DO WYDANIA !!!!!! Teraz wszyscy będą chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.11.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Mnie się też bardzo podobają, ale myśmy dostali od AGP-ków taki prezent, że hoho.Taką chatynkę dla pitaszków do powieszenia na brzozie mamy, że się pitaszki bić o nią będą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Aga, nikt inny nie ma kargulowego płota. Ciebie zapytałam. Jak nie kcesz, to pójdą do dalej Izula dostała budę dla ptactwa zamieszkującego brzozowe konary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.11.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 do bani.. a ja się tak opisałam i nachwaliłam Was i Waszej Pchły a tu wszystko ślag trafił to ja tylko tyle teraz, ale macie pięknie już, pogratulować logistyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Garnki moje.Stop. Lewandowe serweteczki moje.Stop. Budka dla pitaszków ...nie moja ...no trudno.Stop Izoldę też trzeba porozpieszczać ...inaczej idzie do lustra i se tam problemy wypatruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 do bani.. a ja się tak opisałam i nachwaliłam Was i Waszej Pchły a tu wszystko ślag trafił to ja tylko tyle teraz, ale macie pięknie już, pogratulować logistyki... Kama, właśnie ci odpisywało i tyż mi tekst zeżarło ;-( Masssakra! Dzięki za miłe słowa. Czekam na twoje foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Garnki moje.Stop. Lewandowe serweteczki moje.Stop. Budka dla pitaszków ...nie moja ...no trudno.Stop Izoldę też trzeba porozpieszczać ...inaczej idzie do lustra i se tam problemy wypatruje A widzisz moja droga. Buda dla pierzastych wymagała odbioru osobistego. Iza nie moga się od przyjazdu Jakby się uprzeć, to w tych garkach też ptaki poupychać można, ale to z deka nieetyczne będzie. Ściery z papieru z lawendą i gary mają opcję z dowozem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Między wierszami wyczytałam że się wreszcie do nas wybierzecie ???? Nooo "wszelki duch" ...nareeeeszcie ! A kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.11.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Jeżykowo nasza my to już tak z letka planujemy najazd na cię. Dowieziemy ci wtedy zaopatrzenie cobyś tak siama z nudów nie skisła. AGP-ki siom oki i dopieszczają jak tylko potrafią. A jak tam kozula? Ma jeszcze co jeść? A jeszcze ci powiem że kominek AGP-ków to tak daje ciepełka, że się Grzesio do krzesełka przytopił w sobotę jak za blisko niechcący przysiadł sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.11.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Zapraszywam bałdzo ...tylko pogodę proszę ze sobą zabrać ... bo popadniem w alkoholowy nastrój przy tym deszczu brrr A Grzesiowi nic nie bedzie ...troszku mu pewnie sadełko wytopiło Koza żywiona regularnie ...wysokokalorycznie ...zapasów jeszcze nie zeżarła ! Na kuminek na razie nie zamienie ...bo owego bele czym karmić nie moge ...a ona nawet wungel będzie komsumować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.11.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Skoro kocur ma wybrankę to niedługo będziecie mieć rodzinkę kociom . Ciekawe jakie umaszczenie będą miały maluchy bo tatko coś pod ocelota z tymi swoimi centkami podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts