AGP-ON 17.11.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 spoko, przyjedziesz do nas z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 17.11.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 GRATULUJEMY!!!Jeden roczek a domek prawie na ukończeniu.Zazdroszczę wam( już w niedługim czasie) kąpieli z widokiem na niebo pełne gwiazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.11.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.11.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 spoko, przyjedziesz do nas z wizytą Jak tak dalej pójdzie to się tak u Was zadomowię, że będziecie musieli dla mnie dobudować pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.11.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 GRATULUJEMY!!! Jeden roczek a domek prawie na ukończeniu. Zazdroszczę wam( już w niedługim czasie) kąpieli z widokiem na niebo pełne gwiazd... Albo z widoczkiem na tego boćka co u jednej zkoleżanek na furtkę narobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Najlepszy widok na niebo w łazience będzie mial mój wymarzony biały strorczyk. W wannie będzie widok jakby z drugiego rzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Albo z widoczkiem na tego boćka co u jednej zkoleżanek na furtkę narobił hahaha, nic nie wiem Komu bocian narobił? A może to podrzutka była?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.11.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No nie, któraś dziewczyna na forum miała taką przygodę, że boćki jej latały i jeden wycelował w jej nową furtkę. Niestety nie pamiętam u której to było, ale chyba w dzienniku u Arctiki była o tym dyskusja..... a może nie???????? I do tego dawno bo gdzieś tak kole wiosny chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.11.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 AGP-ki myśmy w bardzo podobnych terminach przystąpili do budowy domków naszych. Podobnie zaczynała Iwonka i Mariusz. Tylko że oni budowali całą zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 My mieliśmy pół roku na "odstanie" fundamentów. Zreszta baliśmy się mrozów - że nam mury i majstrów zabiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 17.11.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 No to najlepszego w dniu "urodzin" Nawet się nie zorientujecie a juz będziecie dojeżdżać do pracy "ze wsi" tak jak my:) My w rocznicę (albo kilka dni po) juz mieszkaliśmy, ale to tylko dlatego,że u nas było mniej castingów:) Większość mebli, kanap itd pochodzi z poprzedniego domku. Będziemy sukcesywnie , powoli wymieniać to co wymaga wymiany. Obecnie czekamy na montaż szafy w sypialni bo narazie część ciuszków jeszcze w pudłach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.11.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 W naszym mieszkaniu za dużo mebli jest "na stałe". Zresztą tak dobrze się tam komponują, że zostały przejęte przez nowego właciciela A ja realizuję moje nowe wizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 17.11.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 To szczęściarz z nowego właściciela z głowy ma juz to nad czym inni spędzają całe noce, żeby coś fajnego wymyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.11.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gifz okazji 1 rocznicy.pozdrawiam.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 18.11.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 AGP-y ale Wam podpadłam..............zupełnie nieświadomie.Napisałam, że nie podobają mi się cokoły a dziś zauważyłam u Was w dzienniku , że bedziecie je mieć.Sorki, jeśli czujecie się urażeni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.11.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 No co Ty, nie gniewamy się Kożdemy podoba się coś innego a o gustach sie nie dyskutuje. My wybraliśmy cokoły ze względów prakrycznych. Łatwo myje sie podłogę z płytek, do paneli też mamy listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 18.11.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ufffffffffffff............kamień z serca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.11.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 A poza tym nasze cokoły nie będą takie "zwykłe". Będą zlicowane ze ścianą. Dzięki temu nie będzie osiadał na nich kurz i brud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ega30 18.11.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Bardzo ładne płytki. Szybkie macie tempo. Wigilia pewnie już w nowym domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.11.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ja stawiam, że może Andrzejki? AGPka, przyznaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts