AgaJeżyk 23.11.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Ale jem dużo szpinaku Aaaale się upasiesz na tym szpinaku ... jak gepard marchewką ! Oooo ! Łosiolka kopytko wibiła ! Gdzieś była jak cię nie było a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.11.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Aaaale się upasiesz na tym szpinaku ... jak gepard marchewką ! Oooo ! Łosiolka kopytko wibiła ! Gdzieś była jak cię nie było a ? tylko się tam nie czepiać gepardów - wypraszam sobie - ja jadam mięsko !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 24.11.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Kanapa dwuosobowa z wyboru czy konieczności? Bo zaczynam się martwić o wielkość salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.11.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Losica, dzięki za życzenia kowestan, to kanapa 2,5 (ani dwu- ani trzyosobowa). Jak widać w projekcie - salon nie grzeszy wielkością. 21 m2 to raczej niewiele na salon połączony z jadalnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 24.11.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 To dobrze, że 2,5 - pies się zmieści a dziecka na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 tylko się tam nie czepiać gepardów - wypraszam sobie - ja jadam mięsko !!!!!!! Skąd ja wiedziałam że się toto zaraz odezwie Ty nie pyszcz tylko gadaj kiedy tą centkowaną dooopę do jeżykowa przytargasz Zsynchronizować mi się proszę i terminem jakim we mnie rzucić ... bo jak mnie z naniecka najedziecie ...to będziecie meble nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.11.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 no właśnie sipatka, kiedy wam pasuje kolczastym nalot zrobić??Obiecałam przytachać konwektor przed mrozami. U nas pierwszy snieg już pada. Teraz tylko patrzeć za mrozem ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Właśnie ! Kolce to nie futro ...przeciągi mam ... dooopkę przeziębię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 24.11.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Właśnie ! Kolce to nie futro ...przeciągi mam ... dooopkę przeziębię to może trza jakie majciochy po samą szyję naciągnąć tylko ostrożnie, coby się nie pozaciągały:D a na te gołe pięty z avatarka jakie skarpety dziergane pozdrawiam i życzę wszystkim by się ta AGP-Kowa prognoza nie sprawdziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 to może trza jakie majciochy po samą szyję naciągnąć tylko ostrożnie, coby się nie pozaciągały:D a na te gołe pięty z avatarka jakie skarpety dziergane pozdrawiam i życzę wszystkim by się ta AGP-Kowa prognoza nie sprawdziła Kama ale się uśmiałam ty to masz dowcip!!!! Już widzę tę Jeżycę jak se majciochy do szyi podciąga :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.11.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 pozdrawiam i życzę wszystkim by się ta AGP-Kowa prognoza nie sprawdziła oj oby, oby A ja wreszcie wybrałam piekarnik i okap. Płyta wybrana wcześniej pozostała. Teraz składam pieniążki na zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 no właśnie sipatka, kiedy wam pasuje kolczastym nalot zrobić?? Obiecałam przytachać konwektor przed mrozami. U nas pierwszy snieg już pada. Teraz tylko patrzeć za mrozem ;-( Noooo może ta sobotaaaaa byyyyyć ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.11.2010 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No własnie o tej mowa jest. Pasi wam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Nadmieniam, że mam letnie oponki i nie zanosi się na zmiany bo kasi brak. Więc proszę o cieplejsze prognozy. Pazury avatarkowego kocura też nie przepadają za ślizgawicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 No pasi. Wreszcie małżonek mój ukochany wybrany ma wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Sobota pasi ! To rozumiem że zlot obgadany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Zaraz zaraz JESZCZE MIOTŁY NIE KUPIŁAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Zaraz zaraz JESZCZE MIOTŁY NIE KUPIŁAM No wiesz ? Jakaś ty staroświecka ! Dzisiaj sie odkurzacza dosiada - nie miotły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.11.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 W moim odkurzaczu worek pełen to nie ciągnie jak trzeba. Miotła się nie zapycha. A jak tam farbki. Zakupy zrobiłaś czy trzeba ci czegoś dowieźć do decoupage? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.11.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 W moim odkurzaczu worek pełen to nie ciągnie jak trzeba. Miotła się nie zapycha. A jak tam farbki. Zakupy zrobiłaś czy trzeba ci czegoś dowieźć do decoupage? Nooo jakby się w tobie szlachetność takowa obudziła ...to czemu niiiii ... A proponujesz takie tubkowe czy insze jakieś ? Bo trza by się kolorystycznie zdeklarować nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts