Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Godzina powrotu nam odpowiada bo się okazuje że małżuś na noc do pracy idzie i dopiero mi powiedział.:mad:

No i my kocurka też samego zostawiamy :(a jemu to absolutnie nie służy:no:, popada w apatię nie je nie pije a wiecie że on tak nie może bo to zagraża jego życiu.

Do Agi. Nigdy nie jadłam smaczniejszej karkówki niż Twoja i choć to koniec listopada to mi wcale nie przeszkadza żeby był grill (hihihi) w końcu taras masz zadaszony co nie?:lol2:

Jak zwykle ...ta znowu z psami ...

Co będziesz żarła mizeroto bo z karkówki to wydłubujesz tłuste ... "pęcina" od kury może być ?

Żebyś tak licznego zwierzyńca nie miała, to może bym przywlekła. Ale nie chcę na stresa twoich stworów narażać.

A co do karkówki... Ja poprostu dobry człek jestem i z braćmi mniejszymi podzielić się chciałam ;-)

Drób grzebiący toleruję w całości (no może poza łapkami i główką ;-) )

Przywleczemy trochę cukru w postaci zmodyfikowanej. Co jeszcze?

Do Agi. Nigdy nie jadłam smaczniejszej karkówki niż Twoja i choć to koniec listopada to mi wcale nie przeszkadza żeby był grill (hihihi) w końcu taras masz zadaszony co nie?:lol2:

No ładnie, teraz wyszłam na taką, co mi karkówka Agi nie smakowała :bash:

Ja poprostu roślinożerny stwór jestem. Przez dobre 10 lat mięcha w ogóle nie żarłam. Jest to jest, nie ma - też dobrze.

Żebyś tak licznego zwierzyńca nie miała, to może bym przywlekła. Ale nie chcę na stresa twoich stworów narażać.

A co do karkówki... Ja poprostu dobry człek jestem i z braćmi mniejszymi podzielić się chciałam ;-)

Drób grzebiący toleruję w całości (no może poza łapkami i główką ;-) )

Przywleczemy trochę cukru w postaci zmodyfikowanej. Co jeszcze?

Ten cukier wystarczy hi hi :yes:

Sipatki pilnujcie po drodze bo diablica rajdowa na letnich oponach będzie "galopować" :lol2: