sipatka 24.11.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Przechodzę do cię na dziennik, nie będziemy tu AGP-kom komentarzy zaśmiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 a to dla czego?? Może AGPy lubią mieć taki bałagan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 25.11.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Widzę AGP-y , że macie w łazience półkę przy wanni taką jak my:).To chyba estetyczniejsze rozwiązanie niż przykręcanie półeczek do ściany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Czy estetyczne, to się dopiero okaże. Na pewno będzie zbieraczem kurzu Jednak nasza wnęka za łazienką aż się prosiła o cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 a to dla czego?? Może AGPy lubią mieć taki bałagan? No sorki już więcej nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 AGP-ki o której wyruszamy? I jaką trasą - autostradą czy starą na Poznań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Myślę, że autostradą. My musimy jeszcze sklep z płytkami zaliczyć, więc przydałoby się rano wyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Tak jakoś pamiętałam, że do sklepu chcecie zajrzeć. A mówiąc o rano to jaką godzinę macie na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 9-10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ale 9 to godzina wstawania czy wyjazdu? A powrót planujecie na ....... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Oooo dobrze że wlazłam ! Siem to mnie też tyczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Aga, daj znać jaka pora ci odpowiada. Musimy wstąpić do płytek. Pewnie "chwilę" nam zejdzie. Powrót? No nie wiem 16-17? W domu zostają psy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Aga, daj znać jaka pora ci odpowiada. Musimy wstąpić do płytek. Pewnie "chwilę" nam zejdzie. Powrót? No nie wiem 16-17? W domu zostają psy... Jak zwykle ...ta znowu z psami ... Co będziesz żarła mizeroto bo z karkówki to wydłubujesz tłuste ... "pęcina" od kury może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Godzina powrotu nam odpowiada bo się okazuje że małżuś na noc do pracy idzie i dopiero mi powiedział. No i my kocurka też samego zostawiamy :(a jemu to absolutnie nie służy:no:, popada w apatię nie je nie pije a wiecie że on tak nie może bo to zagraża jego życiu. Do Agi. Nigdy nie jadłam smaczniejszej karkówki niż Twoja i choć to koniec listopada to mi wcale nie przeszkadza żeby był grill (hihihi) w końcu taras masz zadaszony co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 25.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Ale dobre winka sobie kupilismy Spatlese cuvee - słodka pychota z późnych winogron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Jak zwykle ...ta znowu z psami ... Co będziesz żarła mizeroto bo z karkówki to wydłubujesz tłuste ... "pęcina" od kury może być ? Żebyś tak licznego zwierzyńca nie miała, to może bym przywlekła. Ale nie chcę na stresa twoich stworów narażać. A co do karkówki... Ja poprostu dobry człek jestem i z braćmi mniejszymi podzielić się chciałam Drób grzebiący toleruję w całości (no może poza łapkami i główką ) Przywleczemy trochę cukru w postaci zmodyfikowanej. Co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Do Agi. Nigdy nie jadłam smaczniejszej karkówki niż Twoja i choć to koniec listopada to mi wcale nie przeszkadza żeby był grill (hihihi) w końcu taras masz zadaszony co nie? No ładnie, teraz wyszłam na taką, co mi karkówka Agi nie smakowała Ja poprostu roślinożerny stwór jestem. Przez dobre 10 lat mięcha w ogóle nie żarłam. Jest to jest, nie ma - też dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.11.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Żebyś tak licznego zwierzyńca nie miała, to może bym przywlekła. Ale nie chcę na stresa twoich stworów narażać. A co do karkówki... Ja poprostu dobry człek jestem i z braćmi mniejszymi podzielić się chciałam Drób grzebiący toleruję w całości (no może poza łapkami i główką ) Przywleczemy trochę cukru w postaci zmodyfikowanej. Co jeszcze? Ten cukier wystarczy hi hi Sipatki pilnujcie po drodze bo diablica rajdowa na letnich oponach będzie "galopować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 a może yetusiowa rodzinka chętna na wycieczkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Sipatki pilnujcie po drodze bo diablica rajdowa na letnich oponach będzie "galopować" spoko http://lh6.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TIohTqTB24I/AAAAAAAABKU/vbsLlR8m5WQ/bzk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts