Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak napisała cętkowana - o 9.00

W którym momencie mamy dzwonić cobyś kolce pakowała? Ze sklepu z płytkami??

Ze sklepu z płytkami to do mnie na mniam i później na działkę ...jak Jeżyk tam temperaturę podniesie.

Z garami nie będziemy jeżdzić ... a tam ino 2 garnki mogę postawić ...bo płyta jeszcze w pudełku :rolleyes:

Wracałam wczoraj do domu sześć godzin!!! Tyle czasu to ja nawet do rodziców na Mazury nie jadę.

Dramat. Dziś bolą mnie plecy. To chyba bóle nerwowe. Czy ktoś mi może powiedzieć co tu się kurna dzieje?

Z tego wszystkiego kupiłam właściwsze na te pogody obuwie. Na wieś to najchętniej kupiłabym RELAXY, takie jak kiedyś były, ale znaleźć nie mogę...

To co się dzieje to zakrawa na kpinę!!!. Troszkę śniegu popadało, bo przecież nie zasypało jak w górach potrafi, a miasto prawie milionowe sparaliżowane. Żaden tir po drodze jechać nie mógł. Trzypasmowa Włókniarzy była zablokowana przez 3 tiry po jednym na każdym pasie.

Co to będzie jak posypie jeszcze troszkę? Klęska żywiołowa?!

Dzisiaj wcale nie lepiej!!!! To co oni nocą robili? Spali??????????????

Wracałam wczoraj do domu sześć godzin!!! Ale wróciłaś ...i to już sukces ! Siem ciesz ! Tyle czasu to ja nawet do rodziców na Mazury nie jadę.

Dramat. ... nie dramatuj ...Dziś bolą mnie plecy.Niech ci Grześ zrobi masaż ...bo jak nie ...to obraz namalować :lol2::lol2::lol2: ...znaną technkią To chyba bóle nerwowe. Czy ktoś mi może powiedzieć co tu się kurna dzieje? To starość ...

Z tego wszystkiego kupiłam właściwsze na te pogody obuwie. Na wieś to najchętniej kupiłabym RELAXY, takie jak kiedyś były, ale znaleźć nie mogę...

Jak znajdziesz to powiedz - też szukam tego "wspomnienia dzieciństwa" :yes:

:D

no i mnie skwitowała...

Nawet człowiek sobie ponarzekać nie może, bo go zaraz od starców wyzwą.

A z tym obrazem... Będę miała na uwadze ;-)

Relaxów poszukiwania trwają. Dziś na poczcie widziałam dziewczynę w czymś podobnym do tego:

http://i1043.photobucket.com/albums/b435/MAT-Style/buty1/129/M129.jpg

Ale jakoś nie jestem do nich przekonana. Z opisu wynika, że są całe z gumy. Chyba lepiej by było, żeby cholewka była z ortalionu lub czegoś w ten deseń. Jak sądzicie?

Obyś miał więcej szczęścia niż oni ochoty do pracy

niestety szczęścia zabrakło tym razem...

Gmina miała nas w doopie. Odśnieżono wszystko poza ostatnią prostą do naszego domu (jakieś 400 m). Dzięki Bogu doświadczyliśmy ludziej, sąsiedzkiej rzyczliwości. Jutro parace wykończeniowe zostają wznowione.