AGP 26.11.2010 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Ups ...faktycznie ... Wróć ! Robimy worku na kleszcze już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 O której wyjeżdżacie? Jak napisała cętkowana - o 9.00 W którym momencie mamy dzwonić cobyś kolce pakowała? Ze sklepu z płytkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Jak napisała cętkowana - o 9.00 W którym momencie mamy dzwonić cobyś kolce pakowała? Ze sklepu z płytkami?? Ze sklepu z płytkami to do mnie na mniam i później na działkę ...jak Jeżyk tam temperaturę podniesie. Z garami nie będziemy jeżdzić ... a tam ino 2 garnki mogę postawić ...bo płyta jeszcze w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.11.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Ciekawa jestem w którym momencie zdążyliście obejrzeć to miasto Konin bo ja miałam wrażenie, że sprawdzamy ilość dróg wodzących przyjezdnych w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 28.11.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 nie narzekaj, przyjamniej wiesz jak do castoramy dojechać. I to z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.11.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Chciałabym wiedzieć za bardzo się waszej doopy pilnowałam, żeby się na boki rozglądać . A pewnie wszystko i tak było robione żebym do Agi sama nie trafiła - przyznajcie się wreszcie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.11.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 polska rzeczywistość... http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290961152_by_matjag1114_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290958476_by_dhenk_500.jpg echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.11.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Polska rzeczywistość niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.11.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 hej, czy u Was też tak sypie jak u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.11.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 hej, czy u Was też tak sypie jak u nas? Jak franca ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.11.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Noooo sypie że hohohohoooooNie ma jak chodzić nie tylko jeździć. Dzisiaj po pracy przyszedł po mnie małż żebym się na jego ramieniu wsparła w drodze powrotnej. Zarąbiście jest. Normalnie paraliż miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 29.11.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 My właśnie zjechaliśmy do mieszkania. wrrr. Ania wyszła z pracy 015 a ja 0 16Mamy do pokonania ok 25 km, z czego 20 km przejechalismy w 20 minut. Majstry tez na budowie ytknęły, sołtys ciągnikiem ich wyciągał. Oj dostanie się komuś jutro w gminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.11.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Oooo, to tak jak u nas 2,5 godziny do pracy, samochód zostawiony w mieście i tramwajem dojazd do pracy Dojechałam na 10:05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.11.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Wracałam wczoraj do domu sześć godzin!!! Tyle czasu to ja nawet do rodziców na Mazury nie jadę.Dramat. Dziś bolą mnie plecy. To chyba bóle nerwowe. Czy ktoś mi może powiedzieć co tu się kurna dzieje?Z tego wszystkiego kupiłam właściwsze na te pogody obuwie. Na wieś to najchętniej kupiłabym RELAXY, takie jak kiedyś były, ale znaleźć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.11.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 To co się dzieje to zakrawa na kpinę!!!. Troszkę śniegu popadało, bo przecież nie zasypało jak w górach potrafi, a miasto prawie milionowe sparaliżowane. Żaden tir po drodze jechać nie mógł. Trzypasmowa Włókniarzy była zablokowana przez 3 tiry po jednym na każdym pasie.Co to będzie jak posypie jeszcze troszkę? Klęska żywiołowa?!Dzisiaj wcale nie lepiej!!!! To co oni nocą robili? Spali?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 30.11.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ja dzisiaj wyprosiłem odśnieżanie i mam nadzieję, że to nie czcze obietnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.11.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Obyś miał więcej szczęścia niż oni ochoty do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.11.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Wracałam wczoraj do domu sześć godzin!!! Ale wróciłaś ...i to już sukces ! Siem ciesz ! Tyle czasu to ja nawet do rodziców na Mazury nie jadę. Dramat. ... nie dramatuj ...Dziś bolą mnie plecy.Niech ci Grześ zrobi masaż ...bo jak nie ...to obraz namalować :lol2: ...znaną technkią To chyba bóle nerwowe. Czy ktoś mi może powiedzieć co tu się kurna dzieje? To starość ... Z tego wszystkiego kupiłam właściwsze na te pogody obuwie. Na wieś to najchętniej kupiłabym RELAXY, takie jak kiedyś były, ale znaleźć nie mogę... Jak znajdziesz to powiedz - też szukam tego "wspomnienia dzieciństwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.11.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 no i mnie skwitowała... Nawet człowiek sobie ponarzekać nie może, bo go zaraz od starców wyzwą. A z tym obrazem... Będę miała na uwadze Relaxów poszukiwania trwają. Dziś na poczcie widziałam dziewczynę w czymś podobnym do tego: http://i1043.photobucket.com/albums/b435/MAT-Style/buty1/129/M129.jpg Ale jakoś nie jestem do nich przekonana. Z opisu wynika, że są całe z gumy. Chyba lepiej by było, żeby cholewka była z ortalionu lub czegoś w ten deseń. Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.11.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Obyś miał więcej szczęścia niż oni ochoty do pracy niestety szczęścia zabrakło tym razem... Gmina miała nas w doopie. Odśnieżono wszystko poza ostatnią prostą do naszego domu (jakieś 400 m). Dzięki Bogu doświadczyliśmy ludziej, sąsiedzkiej rzyczliwości. Jutro parace wykończeniowe zostają wznowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts