AgaJeżyk 02.12.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dulis ...no faaajnie, że teścia bronisz ... ale faktycznie nie ma sensu się rozpisywać . Teść ...czy nie ... jeśli gmina wydaje decyzję o warunkach to musi liczyć sie z faktem, że "zaprasza" nowych mieszkańców i musi zapewnić im co nie co . A przede wszystkim dojazd do posesji. Ktos moze "dupą" w nerwach rzucić ... ale nie o to chodzi. Jeśli układ odśnieżawczy ze strażą nie wypala to się szuka inszego rozwiązania. Mnie się widzi, że ciaganie straży do odśnieżania jest zawracaniem dooopy ludziom, którzy w tym samym czasie mogliby robic cos naprawdę ważnego ...czego inni nie potrafią ... Sorki ...ale to uwłacza strażakom ... Sie nagadałam no ! Dulis ? Bez urazy mam nadzeje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 02.12.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Faktycznie nieco się zdenerwowaliśmy, bo odśnieżamy w końcu za swoje pieniądze.Ale muszę zwrócić honor Pani Małgosi z Gminy, która musi użerać się z nieżetelnymi podwykonawcami i stara się nam pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Udało się. Jesteśmy przywróceni do życia. Pani Małgosia z UG dała z siebie wszystko. Jesteśmy bardzo zobowiązani. Pan, który dojechał był z siebie tak dumny, że aż przyszedł do naszej Pchły Niestety do naszej sąsiadki już nie dojechał ;-( Zatem zapadła decyzja - idziemy. Było ciężko, ale daliśmy radę. To starsza, samotna kobieta mieszkająca z pieskiem, teraz zupełnie odcięta od świata. Normalnie aż łza zakręciła się w oku, tak bardzo się ucieszyła... Nie zostawimy jej samej sobie. Działamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.12.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 AGPki moje kochane jestem z was dumna. Macie u mnie wieeeeelki order za dobre serduszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.12.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 AGP - świetnie, że poszliście do kobiety i oczywiście psa Jesteście super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.12.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Hej dziewczynki, dzięki za miłe słowo. Teraz wiele ich potrzebujemy. Musimy gromadzić siły. Coraz bliżej do konieczności wyprowadzenia się z mieszkania, jednak ciągle nie ma do czego się wprowadzać. Jak tak dalej pójdzie, będziemy szukać wolnego "pod mostem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.12.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Przecież najważniejsze, żeby było ciepło, sucho, kibelek i wanna, to wystarczy. A jak się wprowadzicie, to będziecie mieć więcej czasu na zrobienie czegokolwiek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.12.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 problem w tym, że z wymienionych jest tylko jedno - ciepło. Cała reszta rozgrzebana. Obie łazienki niedokończone, na górze kładą się już panele, płytki na dole ciągle czekają na swją kolej... I wszechobecny bród i pył. Kiedy to się skończy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 06.12.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dulis ...no faaajnie, że teścia bronisz ... ale faktycznie nie ma sensu się rozpisywać . Teść ...czy nie ... jeśli gmina wydaje decyzję o warunkach to musi liczyć sie z faktem, że "zaprasza" nowych mieszkańców i musi zapewnić im co nie co . A przede wszystkim dojazd do posesji. Ktos moze "dupą" w nerwach rzucić ... ale nie o to chodzi. Jeśli układ odśnieżawczy ze strażą nie wypala to się szuka inszego rozwiązania. Mnie się widzi, że ciaganie straży do odśnieżania jest zawracaniem dooopy ludziom, którzy w tym samym czasie mogliby robic cos naprawdę ważnego ...czego inni nie potrafią ... Sorki ...ale to uwłacza strażakom ... Sie nagadałam no ! Dulis ? Bez urazy mam nadzeje ? Bez urazy.................bez urazy...........nie obrażam się tak łatwo. Mimo wszystko mam swoje zdanie na ten temat. Najważniejsze , że AGP-y mają już dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Hej dziewczynki, dzięki za miłe słowo. Teraz wiele ich potrzebujemy. Musimy gromadzić siły. Coraz bliżej do konieczności wyprowadzenia się z mieszkania, jednak ciągle nie ma do czego się wprowadzać. Jak tak dalej pójdzie, będziemy szukać wolnego "pod mostem". Karton od Sonego ci pożyczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Bez urazy.................bez urazy...........nie obrażam się tak łatwo. Mimo wszystko mam swoje zdanie na ten temat. Najważniejsze , że AGP-y mają już dojazd. To dobrze ... bo ja rzadko się tak mądruje ... a potem mam wyrzuty sumienia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 06.12.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 To dobrze ... bo ja rzadko się tak mądruje ... a potem mam wyrzuty sumienia ... bez przesady.......sa ważniejsze problemy:) Np to , że za tydzień ma byc -26 stopni w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 bez przesady.......sa ważniejsze problemy:) Np to , że za tydzień ma byc -26 stopni w nocy dulis, zaraz mi tu odszczekaj te -26 Co to za temperatura?? Chyba zacznę trenować w lodówce :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 06.12.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Daj spokój...........jakaś porażka z ta zimą Auta chyba odmówią posłuszeństwa i nie odpalą i jak się wtedy z naszej wichury wydostać do pracy????????????? Będzie problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.12.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Trzeba będzie czule opatulić akumulator.http://www.trio.com.pl/zdjecia/towar_1015261408.jpgW domku to mamy garaż ale póki co mieszkamy w bloku i nasza Renia marznie na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Karton od Sonego ci pożyczę ... Jak tam lubię komfortowe warunki - wolałabym od lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dulis jak ja ci straśnie życzę ... pomyłki No jak nigdy nikomu ... Ale perspektywy cooo ? Tyłki nam wymrozi ...auta nie wspomnę ... Pokrowce to panowie niebawem nie powiem na co będą zakładać ... w tych kurtałkach do pasa ... nawet skorupki potrzaskają ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.12.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Cześcisko Jeśli chodzi o buciska na mokro-zimne-terenowo- budowlane dni to zanabyłam se takowe i po ostatnim weekendzie ( cała sobota na świeżym lufcie), mogę polecić z całą odpowiedzialnością.... http://www.kegle.pl/kegle/2242-tremobuty-fair-play-husky.html Pozdrawiam marznących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.12.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Yyyyy te "bambosze" to ...ortopedyczne może ? Wiesz ja tam końskoszpotawa nie jestem Śniegowce mię som poczebne nie jestem "naJEŻDŹCA" ! I na kim ja mam jeździć w tych "kamaszach z golfem" ... na jeżu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.12.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 "Nieprzemakalne do wysokości kostki" Ja to bym kciała, coby one do wysokości kolana nieprzemakalne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts