Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

Dulis ...no faaajnie, że teścia bronisz ... ale faktycznie nie ma sensu się rozpisywać .

Teść ...czy nie ... jeśli gmina wydaje decyzję o warunkach to musi liczyć sie z faktem, że "zaprasza" nowych mieszkańców i musi zapewnić im co nie co .

A przede wszystkim dojazd do posesji.

Ktos moze "dupą" w nerwach rzucić ... ale nie o to chodzi. Jeśli układ odśnieżawczy ze strażą nie wypala to się szuka inszego rozwiązania.

Mnie się widzi, że ciaganie straży do odśnieżania jest zawracaniem dooopy ludziom, którzy w tym samym czasie mogliby robic cos naprawdę ważnego ...czego inni nie potrafią ...

Sorki ...ale to uwłacza strażakom ...

Sie nagadałam no !

Dulis ? Bez urazy mam nadzeje ?

;)

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:wave:

Udało się. Jesteśmy przywróceni do życia. Pani Małgosia z UG dała z siebie wszystko. Jesteśmy bardzo zobowiązani. Pan, który dojechał był z siebie tak dumny, że aż przyszedł do naszej Pchły ;-)

Niestety do naszej sąsiadki już nie dojechał ;-( Zatem zapadła decyzja - idziemy. Było ciężko, ale daliśmy radę. To starsza, samotna kobieta mieszkająca z pieskiem, teraz zupełnie odcięta od świata. Normalnie aż łza zakręciła się w oku, tak bardzo się ucieszyła... Nie zostawimy jej samej sobie. Działamy dalej ;-)

Hej dziewczynki, dzięki za miłe słowo. Teraz wiele ich potrzebujemy. Musimy gromadzić siły.

Coraz bliżej do konieczności wyprowadzenia się z mieszkania, jednak ciągle nie ma do czego się wprowadzać. Jak tak dalej pójdzie, będziemy szukać wolnego "pod mostem".

Dulis ...no faaajnie, że teścia bronisz ... ale faktycznie nie ma sensu się rozpisywać .

Teść ...czy nie ... jeśli gmina wydaje decyzję o warunkach to musi liczyć sie z faktem, że "zaprasza" nowych mieszkańców i musi zapewnić im co nie co .

A przede wszystkim dojazd do posesji.

Ktos moze "dupą" w nerwach rzucić ... ale nie o to chodzi. Jeśli układ odśnieżawczy ze strażą nie wypala to się szuka inszego rozwiązania.

Mnie się widzi, że ciaganie straży do odśnieżania jest zawracaniem dooopy ludziom, którzy w tym samym czasie mogliby robic cos naprawdę ważnego ...czego inni nie potrafią ...

Sorki ...ale to uwłacza strażakom ...

Sie nagadałam no !

Dulis ? Bez urazy mam nadzeje ?

;)

Bez urazy.................bez urazy...........nie obrażam się tak łatwo.

Mimo wszystko mam swoje zdanie na ten temat.

Najważniejsze , że AGP-y mają już dojazd.

Hej dziewczynki, dzięki za miłe słowo. Teraz wiele ich potrzebujemy. Musimy gromadzić siły.

Coraz bliżej do konieczności wyprowadzenia się z mieszkania, jednak ciągle nie ma do czego się wprowadzać. Jak tak dalej pójdzie, będziemy szukać wolnego "pod mostem".

Karton od Sonego ci pożyczę ...:D