Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

"Nieprzemakalne do wysokości kostki"

Ja to bym kciała, coby one do wysokości kolana nieprzemakalne były

Tyć ty dziewczyna z Mazur jesteś Aneczko. To kaloszki takie do pasa na szelkach i już nie przemokniesz ;):lol:

Pozdrawiam wszystkich. I ...... mam nadzieję, że Dulis się myli i nie będzie takich mrozów bo mi buty do chodnika przymarzną :yes:

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ojjjjjjjjj jak ja bym chciała się mylić:(

I mam cichąnadzieję, że telewizja kłamie i będzie 26 ale na plusie:)

Oooooooooo ta wersja mi bardzo, bardzo, baaaaaaardzoooooo odpowiada :lol:

A co się tyczy telewizji - "telewizja zawsze kłamie" :mad: jedno co im się sprawdza to niestety brzydkie prognozy pogody czyli deszcz latem, deszcz zimą i zmino i latem i zimą :(:cry:

witam działacie dziewczyny jak balsam na moją skołataną zimą duszę. AGP jesteście dla mnie wzorem że można ładnie, pomysłowo , szybko wybudować dom. życzę wszystkiego naj i dalej będę podglądać i " ładować akumulatory".pozdrawiam.ilona

Ilonko, ale miło przeczytać takie słowa z rana. Od razu człowiekowi humor się poprawia. Czy pomysłowo, to się dopiwro okaże, jak wszystko zbierzemy do kupy. Mam nadzieję, że poszczególne wybory okażą się trafione i nie będą się "gryzły". Dzięki, że wpadłaś i oczywiście, zapraszam na podglądactwo ;-)

Ale pieknie u Was! u nas nie widac tego uroku zimy, bo dom kolo domu, zamiast pejzazy widac tylko dachy.

Jestem ciekawa dalszych postepow waszych prac. U nas skonczyla sie wlasnie podbitka, wyszlo ladnie, ale strasznie nas pociagnelo po kieszeni, wyszlo dwa razy tyle niz przewidziany na ten cel budzet. Drugi raz zrobilam podbitke drewniana a nie PCV.

Teraz to mogie powiedzieć - SOM :)

Znaczy, że testowałaś? Jakaś klęska z tym śniegiem - pada i pada. Jedne kozaki już odmówiły współpracy i ze śniegiem w reakcję wchodzić zaczęły. Szkoda tylki, że te reakcje wenątrz butów zaczęły się odbywać. Drugie jeszcze dają radę, ale kto wie co im strzeli do ... cholewki.

Ja chcę wiosny!!! :cry:

oj tam Andzia :) od jutra zapowiadają mrozy więc nie będzie reakcji kozaczków z błotem, mogą się za to zrobić sztywne np.

o i właśnie w radiu o sporych opadach mówią, jednym słowem białe szaleństwo ;)

pozwolę sobie u Was wkleić bo Wy też psiolubne jesteście:

dziewczyny i chłopaki, jest sprawa, psiaki czekają na posiłek, wystarczy kliknąć i wybrać psiaka z listy, można raz dziennie z komputera, działa klikanie z jednego przez kilka przeglądarek, proszę poświęćcie kilka chwil

http://szerlok.pl/nakarm_psa