sipatka 07.12.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 "Nieprzemakalne do wysokości kostki" Ja to bym kciała, coby one do wysokości kolana nieprzemakalne były Tyć ty dziewczyna z Mazur jesteś Aneczko. To kaloszki takie do pasa na szelkach i już nie przemokniesz Pozdrawiam wszystkich. I ...... mam nadzieję, że Dulis się myli i nie będzie takich mrozów bo mi buty do chodnika przymarzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 07.12.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1291238627_by_zawi3r_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1291659276_by_mlody1447_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 07.12.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ojjjjjjjjj jak ja bym chciała się mylić I mam cichąnadzieję, że telewizja kłamie i będzie 26 ale na plusie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.12.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ojjjjjjjjj jak ja bym chciała się mylić I mam cichąnadzieję, że telewizja kłamie i będzie 26 ale na plusie:) Oooooooooo ta wersja mi bardzo, bardzo, baaaaaaardzoooooo odpowiada A co się tyczy telewizji - "telewizja zawsze kłamie" jedno co im się sprawdza to niestety brzydkie prognozy pogody czyli deszcz latem, deszcz zimą i zmino i latem i zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.12.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 AGP-ek !!!!! Ładnie to tak do bałwanka Ja się tyle nalepiłam z córką a ty co w Rozbójnika Rumcajsa się bawisz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.12.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 oj, źle było jak był mróz, ale teraz jeszcze gorzej, u nas to wszystko puszcza i nawet gumiaski mi przemokły wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.12.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Kama, moje buty też już nie dają rady. Już sama nie wiem co gorsze - siarczysty mróz, czy taka ciapa. Jednak zgodnie z przepowiednią dulis (nie chciała odszczekać), już niebawem czeka nas powtórka z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.12.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zamiast widoku kanapy mam dwa czerwone krzyżyki:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 08.12.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 a ja dla odmiany kanapę widzę (śliczna), za to nie widzę innych zdjęć bo mi przyblokowali serwery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.12.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Wrzuciłam ostatnie zdjęcia na inny host niż zwykle, bo tamten nie działał. Jak tylko wróci, to przerzucę je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.12.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 witam działacie dziewczyny jak balsam na moją skołataną zimą duszę. AGP jesteście dla mnie wzorem że można ładnie, pomysłowo , szybko wybudować dom. życzę wszystkiego naj i dalej będę podglądać i " ładować akumulatory".pozdrawiam.ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.12.2010 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 witam działacie dziewczyny jak balsam na moją skołataną zimą duszę. AGP jesteście dla mnie wzorem że można ładnie, pomysłowo , szybko wybudować dom. życzę wszystkiego naj i dalej będę podglądać i " ładować akumulatory".pozdrawiam.ilona Ilonko, ale miło przeczytać takie słowa z rana. Od razu człowiekowi humor się poprawia. Czy pomysłowo, to się dopiwro okaże, jak wszystko zbierzemy do kupy. Mam nadzieję, że poszczególne wybory okażą się trafione i nie będą się "gryzły". Dzięki, że wpadłaś i oczywiście, zapraszam na podglądactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 09.12.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Ale pieknie u Was! u nas nie widac tego uroku zimy, bo dom kolo domu, zamiast pejzazy widac tylko dachy.Jestem ciekawa dalszych postepow waszych prac. U nas skonczyla sie wlasnie podbitka, wyszlo ladnie, ale strasznie nas pociagnelo po kieszeni, wyszlo dwa razy tyle niz przewidziany na ten cel budzet. Drugi raz zrobilam podbitke drewniana a nie PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.12.2010 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 O postępach informujemy na bieżąco. Podbitkę będziemy robić po tynku, czyli wiosną. Teraz chcemy żeby budynek jeszcze sobie odstał. Jest styropian i klej na siatce. Agurek, może pokaż nam twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.12.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Agurek, dlaczego wyszło drożej? Napisz ile kosztowało was położenie tej podbitki z PCV i ile płaciliście za poditkę. A może jakieś zdjęcie? Nam mają kłaść w styczniu lub w lutym podbitkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.12.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Yyyyy te "bambosze" to ...ortopedyczne może ? Wiesz ja tam końskoszpotawa nie jestem ( Wisz... dobrze kciałam U mnie w lesie siem sprawdzajom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.12.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Wisz... dobrze kciałam U mnie w lesie siem sprawdzajom... Dobrze, dobrze, butki piękne, ale chyba nie na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.12.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 "Nieprzemakalne do wysokości kostki" Ja to bym kciała, coby one do wysokości kolana nieprzemakalne były Teraz to mogie powiedzieć - SOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.12.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Teraz to mogie powiedzieć - SOM Znaczy, że testowałaś? Jakaś klęska z tym śniegiem - pada i pada. Jedne kozaki już odmówiły współpracy i ze śniegiem w reakcję wchodzić zaczęły. Szkoda tylki, że te reakcje wenątrz butów zaczęły się odbywać. Drugie jeszcze dają radę, ale kto wie co im strzeli do ... cholewki. Ja chcę wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 13.12.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 oj tam Andzia od jutra zapowiadają mrozy więc nie będzie reakcji kozaczków z błotem, mogą się za to zrobić sztywne np. o i właśnie w radiu o sporych opadach mówią, jednym słowem białe szaleństwo pozwolę sobie u Was wkleić bo Wy też psiolubne jesteście: dziewczyny i chłopaki, jest sprawa, psiaki czekają na posiłek, wystarczy kliknąć i wybrać psiaka z listy, można raz dziennie z komputera, działa klikanie z jednego przez kilka przeglądarek, proszę poświęćcie kilka chwil http://szerlok.pl/nakarm_psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts