AGP-ON 15.12.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201012/1292347665_by_Ablarda_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.12.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kochani....... zapraszam Was tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthrea...00#post4453000 OTWÓRZCIE SWOJE SERCA I PORTFELE KOCHANI !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.12.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Sipatka, znaczy się to on się przywiązania i bólu później po stracie psiaka pewnie boi (niestety zwierzęta szybciej odchodzą), Ty bierz jakąś bidę to małż na pewno pokocha znów bardzo, i tłumacz, że nie mogłaś patrzyć jak psię cierpi w samotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.12.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Już nad tym myślałam ale nie chcę robić wbrew jego woli - to jest ogromnie cierpliwy i wyrozumiały człowiek a ja go tak często stawiam przed faktem dokonanym że w tym przypadku dam mu jeszcze czas. Trudno, może znajdzie się inny pan dla bidy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.12.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 AGP-ki chciałam powiedzieć, że (i tu znowu małż postawiony przed faktem dokonanym) rozpoczęłam dwa dni temu remont przedpokoju w mieszkaniu:lol:. Nie byłoby nic aż tak strasznego, gdyby nie to że w czasie usuwania starej tapety córcia wygadała się (niestety na swoje i małża nieszczęście) że zarobiła z pracy klasowej z biologii 2. Takie mnie nerwy wzięły, że tapeta "odeszła" razem z gładzią a nawet miejscami z tynkiem:yes:. Na pewne miejsca, które od lat mnie denerwowały użyłam młotka. I tym sposobem doszłam nawet do prętów stalowych łączących dwie ścianki działowe. Małż mówi, że tym sposobem owszem możemy poszerzyć przedpokój :cool:ale jak jeszcze powalę młoteczkiem to możemy mieć i miejsce w łazience bo nam kafle pospadają. Teraz Tomasz niestety musi te dziury pozalepiać. Dziś 3 dzień. Idzie na noc do pracy....... (małż nie dzień) Ciekawe czy będę mogła zacząć malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.12.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1292524617_by_biduel12_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Iza, no to pojechałyście... Obie Aż się ciśnie na usta - niedaleko pada jabłko... upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Trochę humoru w ten mroźny zimowy poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.12.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Iza, no to pojechałyście... Obie Aż się ciśnie na usta - niedaleko pada jabłko... upsss No no no.... Dziecko to "składanka" z matki i OJCA. W tym wypadku to nieuctwo biologii odziedziczyła po tatusiu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.12.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Szkoda że mojego autka nikt przez przypadek nie odśnieży ehhhhh życie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 17.12.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Witam, po długiej przerwie niebytności tutaj:), ale sie pozmieniało pięknie, a ta zimowa aura - cudnie to wygląda!Pozdrawiam i zyczę udanych prac wykończeniowych!!!Ja na razie sobie cicho marzę o kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Nasza kuchnia będzie już za niecały tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 AGPka nawet nie wiesz, jak doskonale rozumiem niemożność dkopania się do własnego domu... Ja dojeżdźałam wprawdzie swoim autem, ale nikt poza mną nie dał rady... Graty z postępów w wykańczaniu chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.12.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 ... Ja dojeżdźałam wprawdzie swoim autem, ale nikt poza mną nie dał rady... Graty z postępów w wykańczaniu chatki To tak dla zobrazowania czym jeździ Łośka ... dlatego dojeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 17.12.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 to wiele tłumaczy piękne cacko, rozmarzyłam się ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.12.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Dobra teraz kupuję śniegowce, potem... terenowego potwora P.S. Mój żuczek też sobie świetnie radzi. Nie oddam go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 17.12.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Ale nie ujeżdżasz swoim żuczkiem po błocie do pasa nie ? A Łośka owszem ! Łofrołduje się dzikuska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.12.2010 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Dobra teraz kupuję śniegowce, potem... terenowego potwora P.S. Mój żuczek też sobie świetnie radzi. Nie oddam go Łoj tam zaraz terenowego potwora... - wystarczy Łosicę przodem puścić - w zwykłych gumofilcach dotarłem:p ...ale się u was porobiło! Normalnie chyba się wybrać muszę, bo jak jeszcze odczekam, to później za duży szok przeżyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.12.2010 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Wybiła godzina "upiora" ...gdzie nie wejdę tam ...Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.12.2010 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 (edytowane) Porządne jeże to śpią o tej porze, a nie po śniegu tupią... ...a sorki, zapomniałem - ty spać nie możesz, bo łóżko pewnie już z innymi gratami do drewniaka ci wywieźli Wróciłem, bo dodać zapomniałem, że wasz handlowiec z "nitoNomi" (czy jakoś takoś) poddał się wobec przeważającej desperacji mojego znajomego. Sam się nawinął i handel zaproponował - zupełnie o nim zapomniałem:rolleyes:. Tak więc moją porcelanę "już" zamówiłem:D Edytowane 18 Grudnia 2010 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts