Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AGP-ki chciałam powiedzieć, że (i tu znowu małż postawiony przed faktem dokonanym) rozpoczęłam dwa dni temu remont przedpokoju w mieszkaniu:lol:.

Nie byłoby nic aż tak strasznego, gdyby nie to że w czasie usuwania starej tapety córcia wygadała się :wiggle:(niestety na swoje i małża nieszczęście) że zarobiła z pracy klasowej z biologii 2. :bash:

Takie mnie nerwy wzięły,:mad: że tapeta "odeszła" razem z gładzią a nawet miejscami z tynkiem:yes:. Na pewne miejsca, które od lat mnie denerwowały użyłam młotka. I tym sposobem doszłam nawet do prętów stalowych łączących dwie ścianki działowe.:o

Małż mówi, że tym sposobem owszem możemy poszerzyć przedpokój :rolleyes::cool:ale jak jeszcze powalę młoteczkiem to możemy mieć i miejsce w łazience bo nam kafle pospadają.:confused:

Teraz Tomasz niestety musi te dziury pozalepiać.

Dziś 3 dzień. Idzie na noc do pracy....... (małż nie dzień) Ciekawe czy będę mogła zacząć malowanie :rolleyes:

Dobra teraz kupuję śniegowce, potem... terenowego potwora ;-)

P.S. Mój żuczek też sobie świetnie radzi. Nie oddam go ;-)

Łoj tam zaraz terenowego potwora... - wystarczy Łosicę przodem puścić - w zwykłych gumofilcach dotarłem:p

...ale się u was porobiło!:o

Normalnie chyba się wybrać muszę, bo jak jeszcze odczekam, to później za duży szok przeżyję...:rolleyes::D

Porządne jeże to śpią o tej porze, a nie po śniegu tupią...

...a sorki, zapomniałem - ty spać nie możesz, bo łóżko pewnie już z innymi gratami do drewniaka ci wywieźli :p

Wróciłem, bo dodać zapomniałem, że wasz handlowiec z "nitoNomi" (czy jakoś takoś) poddał się wobec przeważającej desperacji mojego znajomego. Sam się nawinął i handel zaproponował - zupełnie o nim zapomniałem:rolleyes:.

Tak więc moją porcelanę "już" zamówiłem:D

Edytowane przez Yeti