Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łoj tam zaraz terenowego potwora... - wystarczy Łosicę przodem puścić - w zwykłych gumofilcach dotarłem:p

...ale się u was porobiło!:o

Normalnie chyba się wybrać muszę, bo jak jeszcze odczekam, to później za duży szok przeżyję...:rolleyes::D

Jak powiedział, takoż uczynił ;-)

Dostało nam się, że przekłamujemy w dzienniku, bo te zdjcia to jakieś z wyprzedzeniem. Yeti stwierdził, że w rzeczywistości jest mniej zrobione ;-)

Porządne jeże to śpią o tej porze, a nie po śniegu tupią...

...a sorki, zapomniałem - ty spać nie możesz, bo łóżko pewnie już z innymi gratami do drewniaka ci wywieźli :p

Wróciłem, bo dodać zapomniałem, że wasz handlowiec z "nitoNomi" (czy jakoś takoś) poddał się wobec przeważającej desperacji mojego znajomego. Sam się nawinął i handel zaproponował - zupełnie o nim zapomniałem:rolleyes:.

Tak więc moją porcelanę "już" zamówiłem:D

hihi, onninen ;-)

Oby tylko porcelana do części ciała pasowała odpowiednio ;-)

Jakie macie zuzycie gazu? ja od 1 do 8 grudnia 112m3! Wlasnie pierwszy rachunek mi przyszedl z gazowni 296 zl. a jak u Was?

agurek, nie mamy pojęcia. Droga do zbiornika nie odśnieżona ;-) Nie wiem czy pamiętasz, ale u nas gaz płynny, a nie ziemny jak u was. Kaloryczność nieco inna. Sprawdzimy i damy znać.

AGP-ki czuję tę adrenalinę jaka wytwarza się przy planowaniu przeprowadzki, aż skórka na grzbiecie cierpnie. ALE ....... Wy tak bardzo nie szalejcie z tymi kartonami i tak te święta będą przez was najbardziej pamiętane. W końcu nie codzień człowiek przeprowadza się do własnego domu. :lol2::lol2::lol2:

Właściwie to powinnam to samo napisać u Agi Jeżykowej ale co się będę powtarzała - Aga ciebie też to się tyczy.

NO proszę jaka jestem zaradna :cool:

Całuski dla wszystkich zabieganych - trzymajcie się !!!!!!! nie dajcie się !!!!!!!