Moose 18.12.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 A Łośka owszem ! Łofrołduje się dzikuska ! To są zwykłe insynuacje i pomówienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 ... wybiłem się ... i przybyłem Cię odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agurek 18.12.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jakie macie zuzycie gazu? ja od 1 do 8 grudnia 112m3! Wlasnie pierwszy rachunek mi przyszedl z gazowni 296 zl. a jak u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Łoj tam zaraz terenowego potwora... - wystarczy Łosicę przodem puścić - w zwykłych gumofilcach dotarłem:p ...ale się u was porobiło! Normalnie chyba się wybrać muszę, bo jak jeszcze odczekam, to później za duży szok przeżyję... Jak powiedział, takoż uczynił Dostało nam się, że przekłamujemy w dzienniku, bo te zdjcia to jakieś z wyprzedzeniem. Yeti stwierdził, że w rzeczywistości jest mniej zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Porządne jeże to śpią o tej porze, a nie po śniegu tupią... ...a sorki, zapomniałem - ty spać nie możesz, bo łóżko pewnie już z innymi gratami do drewniaka ci wywieźli Wróciłem, bo dodać zapomniałem, że wasz handlowiec z "nitoNomi" (czy jakoś takoś) poddał się wobec przeważającej desperacji mojego znajomego. Sam się nawinął i handel zaproponował - zupełnie o nim zapomniałem:rolleyes:. Tak więc moją porcelanę "już" zamówiłem:D hihi, onninen Oby tylko porcelana do części ciała pasowała odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 To są zwykłe insynuacje i pomówienia... Łosica, to kompliment był. Ja to bym kciała o dojazd do chałupy się nie martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 ... wybiłem się ... i przybyłem Cię odwiedzić wszelki duch, Gwoździk u nas P.S. Przyszedłeś sprawdzać moją czujność?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.12.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Jakie macie zuzycie gazu? ja od 1 do 8 grudnia 112m3! Wlasnie pierwszy rachunek mi przyszedl z gazowni 296 zl. a jak u Was? agurek, nie mamy pojęcia. Droga do zbiornika nie odśnieżona Nie wiem czy pamiętasz, ale u nas gaz płynny, a nie ziemny jak u was. Kaloryczność nieco inna. Sprawdzimy i damy znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 19.12.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Nasza kuchnia będzie już za niecały tydzień zazdroszczę, liczę na to, że się pochwalisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Niech spróbuje się nie pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.12.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 No i nie mam wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.12.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Oj, ja teraz to mogę tylko pooglądać, za nim kiedyś też wstawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Oooo Yeti wpadł z wizytą. Czy to on z rodzinką tak pięknie odśnieżył podjazd? Zawsze wiedziałam, że na Yetiego można liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 20.12.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 nio, zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 20.12.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Wczoraj Yeti miał swoje święto.Wszystkiego Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.12.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 O jasna Anielka!!!! Zapomniałam, że wczoraj Dariusza było. Muszę telefonik wykonać.Wpadacie do Łodzi na jakieś zakupki w tym tygodniu? Może "przypadkowe" spotkanko na mieście jeszcze przed świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Wczoraj Yeti miał swoje święto. Wszystkiego Najlepszego! o żesz, no właśnie Yetuś, żyj nam... http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:L1RWSxUEzfGg6M:http://mati-szostak.pl/pliki/36303_100lat.gif&t=1 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.12.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 AGP-ki czuję tę adrenalinę jaka wytwarza się przy planowaniu przeprowadzki, aż skórka na grzbiecie cierpnie. ALE ....... Wy tak bardzo nie szalejcie z tymi kartonami i tak te święta będą przez was najbardziej pamiętane. W końcu nie codzień człowiek przeprowadza się do własnego domu. :lol2: Właściwie to powinnam to samo napisać u Agi Jeżykowej ale co się będę powtarzała - Aga ciebie też to się tyczy. NO proszę jaka jestem zaradna Całuski dla wszystkich zabieganych - trzymajcie się !!!!!!! nie dajcie się !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.12.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Aga ma święta już w nowym domu, jak planowała My mieliśmy spędzać w nowym domu dopiero Wielkanoc, więc jakoś przeżyję te ostatnie w mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 a to Wy się już pakujecie ... ale Wam dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts