Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zakasałam wczoraj rękawy i wysprzatałam pokoje na górze. Musze przyznać, że wyszło całkiem nieźle. Zdjęć niestety nie ma. Dziś pewnie moja krwawica zostanie zbeszczeszczona, bo stolarz będzie montował szafy, ale cóż - taki life.

Jutro ciąg dalszy latania na szmacie ;-)

No to prawie można mieszkać, zbliżacie się szybkimi krokami do finiszu.

Jak już piszę, to jaki osprzęt oświetleniowy wybraliście, bo też jestem na tym etapie. Jakie drewno na schody.

A z tymi rybkami to nie wybaczę, jak się nie pochwalicie :) ;)

Pozdrawiam

Oświetlenie mamy różnych firm np. Massive, Spot Light, "no name". Zasada była prosta - najper był pomysł, potem szukanie w necie czegoś, co odpowiadało wizji ;-)

Schody mamy bukowe bejcowane na wenge.

A rybki przeprowadzają się w przyszłą sobotę. Pokażemy :yes:

Super ta ściana wygląda z "cegiełek" zastanawiałam się, czy w moim domu pasowałyby na ściance z kominkiem?

Tyle, że szukałabym bardziej czerwonej.

Na płytki elewacyjne uparł się AGP-ON. W zasadzie jesteśmy do takich przyzwyczajeni, bo w mieszkaniu też mamy, ale w odcieniu pomarańczowo-brązowym. Do domu szukaliśmy takich, które nie zmniejszą optycznie pomieszczenia, czyli dość jasnych, ale jednocześnie nie mdłych. Byliśmy nawet u producenta w Koninie. Jednak ostatecznie zdecydowaliśmy się na Stone Master z Leroy Merlin. I to był strzał w dziesiątkę. Tak myślę :D

No ściana wygląda zajefajnie , też taką chce mieć tylko mojego muszę przekonać , choć teraz dużo nie będę musiała gadać bo jak zobaczy taką ścianę u was to sam się przekona że super wygląda.

Rossa, dziękuję ;-) To miłe, że Ci się podoba. Szczerze mówiąc wyszło o wiele lepiej niż myślałam ;-)