KamaG 07.01.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 (edytowane) dzięki, co tam u Was? piękna ta ściana ceglana:yes: Edytowane 7 Stycznia 2011 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.01.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Zakasałam wczoraj rękawy i wysprzatałam pokoje na górze. Musze przyznać, że wyszło całkiem nieźle. Zdjęć niestety nie ma. Dziś pewnie moja krwawica zostanie zbeszczeszczona, bo stolarz będzie montował szafy, ale cóż - taki life. Jutro ciąg dalszy latania na szmacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 07.01.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Kama, poprostu nikt nas nie czyta Miła panienko a skąd taka opinia coooooooooooooooooooooooooooo? jak ma przerwę w wykonywaniu obowiazków słuzbowych to zawsze jestem,howk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ega30 07.01.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Zazdroszczę wam postępów w pracy. Czekam na pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 07.01.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 chester, no cieszę się, że jeszcze zaglądasz. A jak tam u Was na wsi? Nic nie piszesz. Jakie kolejne wrażenia? ega30, pamiętam jak dziś jak czekaliśmy na pozwolenie. Czas wlókł się niemiłosiernie. Za to potem poszło jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.01.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 AGPy, ale już macie fajnie...Nie dziwię się, że inwestorka taka zadowolona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Super ta ściana wygląda z "cegiełek" zastanawiałam się, czy w moim domu pasowałyby na ściance z kominkiem?Tyle, że szukałabym bardziej czerwonej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 07.01.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 No to prawie można mieszkać, zbliżacie się szybkimi krokami do finiszu. Jak już piszę, to jaki osprzęt oświetleniowy wybraliście, bo też jestem na tym etapie. Jakie drewno na schody. A z tymi rybkami to nie wybaczę, jak się nie pochwalicie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No to prawie można mieszkać, zbliżacie się szybkimi krokami do finiszu. Jak już piszę, to jaki osprzęt oświetleniowy wybraliście, bo też jestem na tym etapie. Jakie drewno na schody. A z tymi rybkami to nie wybaczę, jak się nie pochwalicie Pozdrawiam Oświetlenie mamy różnych firm np. Massive, Spot Light, "no name". Zasada była prosta - najper był pomysł, potem szukanie w necie czegoś, co odpowiadało wizji Schody mamy bukowe bejcowane na wenge. A rybki przeprowadzają się w przyszłą sobotę. Pokażemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Super ta ściana wygląda z "cegiełek" zastanawiałam się, czy w moim domu pasowałyby na ściance z kominkiem? Tyle, że szukałabym bardziej czerwonej. Na płytki elewacyjne uparł się AGP-ON. W zasadzie jesteśmy do takich przyzwyczajeni, bo w mieszkaniu też mamy, ale w odcieniu pomarańczowo-brązowym. Do domu szukaliśmy takich, które nie zmniejszą optycznie pomieszczenia, czyli dość jasnych, ale jednocześnie nie mdłych. Byliśmy nawet u producenta w Koninie. Jednak ostatecznie zdecydowaliśmy się na Stone Master z Leroy Merlin. I to był strzał w dziesiątkę. Tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.01.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No ściana wygląda zajefajnie , też taką chce mieć tylko mojego muszę przekonać , choć teraz dużo nie będę musiała gadać bo jak zobaczy taką ścianę u was to sam się przekona że super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No ściana wygląda zajefajnie , też taką chce mieć tylko mojego muszę przekonać , choć teraz dużo nie będę musiała gadać bo jak zobaczy taką ścianę u was to sam się przekona że super wygląda. Rossa, dziękuję To miłe, że Ci się podoba. Szczerze mówiąc wyszło o wiele lepiej niż myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Rossa, dlaczego nie mogę wejść do ani do twojego dziannika ani do komentarzy? Pokazuje mi się błąd Czy możliwe, że masz błąd w linkach podpisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Jejku nie mam pojęcia o co chodzi i najgorsze jest to że nie wiem jak to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 AGPka, ale Ty pchełka jesteś w tym łóżku;)A z Rossy dziennikiem niestety tak jest.... Na okrętkę trzeba... Tu masz jejdziennika tu komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 08.01.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 yuka jak ci się to udało??? Co ja mam zrobić żeby to to działało? I ja tez chcę tez takie buźki i nie wiem jak ,matko jak ja mało wiem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.01.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 AGPka, ale Ty pchełka jesteś w tym łóżku;) A z Rossy dziennikiem niestety tak jest.... Na okrętkę trzeba... Tu masz jej dziennik a tu komentarze A wcale taka mała nie jestem Dzięki za linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Chodź do Ciebie, coś podziałamy... Nie będziemy AGPom bałaganu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.01.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 A wcale taka mała nie jestem Dzięki za linki. To w takim razie wyrko takie wielkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.01.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Bardzo ładnie ta ściana wyszła. Szybciutko lecicie do przodu, zgodnie z życzeniem noworocznym zresztą A telewizorek już kupiony????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts