AGP 09.01.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 TV kupiony, zamontujemy go później. Na razie wielkie sprzątanie, choć to syzyfowa praca ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.01.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ale macie ładną kuchnię. Nie mogłam się napatrzeć. I reszta domku już prawie gotowa. Ouuuuuuu godzina zero coraz bliżej. Niedługo będziemy szampitra o róg domu rozbijać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 09.01.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Jak pięknie w Waszej Pchle. Wysprzątane, aż błyszczy. Kuchnia suuper i cała reszta też.:D To co ? Teraz wypada życzyć szybkiej i bezproblemowej przeprowadzki. Jak ja Wam tego zazdraszczam... ale tak pozytywnie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.01.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 (edytowane) Pisałam o problemach z kg ale poszłam po rozum do głowy - co tam będę wam o swoich problemach komenty zaśmiecała Edytowane 10 Stycznia 2011 przez sipatka Siem rozmyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2011 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 AGPka naprawdę zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.01.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Ślicznie wszystko wysprzątane, błyszczące, super!!!Pewnie już Wam się nie chce wracać do mieszkania, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombelo 09.01.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 AGP-ka mogabys napisac na jakiej wysokosci masz blat w kuchni w miejscu, w którym pelni takze funkce parapetu pod oknem 2-skrzydlowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.01.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Dziewczynki, po sobocie padliśmy na ryjki, ale jaka satysfakcja była. Zostało jeszcze trochę do ogarnięcia, ale największy "syf" chyba już ogarnęliśmy. Szczerze mówiąc po pracy najchętniej padlibyśmy tam do łóżka, ale jeszcze troszkę. Strasznie kłują w oczy te czerwone cegły przy ościeżach drzwi. Już nie mogę doczekać się montazu ościeżnic! bombelo, zmierzę dziś wysokość blatu. Wyszedł nieco wyżej niż standarowy, ale przez to jest wygodniejszy dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.01.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 no,no, co prawda znowu nie widzę 9ach te blokady), ale wyczytałam, że Wy też rybki macie szafkę macie gotową czy robioną? zapytuję bo sama coś eleganckiego dla naszych wymyślić muszę, teraz stoją na spawanym samodzielnie stelażu a gdzie będą w pchle mieszkać? nad naszymi się zastanawiam w które miejsce je zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.01.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Kama, szafkę robił nam stolarz od szaf i kuchni. Jest w tym samym kolorze co reszta mebli w tym pokoju. W "tym" znaczy w pokoju-gabinecie (na górze po lewej ze schodów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 10.01.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jak cudnie, domek pięknieje z dnia na dzień!Gratulacje!Życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i następnych latach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.01.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jak cudnie, domek pięknieje z dnia na dzień!Gratulacje!Życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i następnych latach:) Dziękujemy wam i tego samego od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 10.01.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 AGP-ki...... jedziemy w sobotę 15-go do Jeżyków? Macie troszkę czasu? Bo my następną rodzinną wolną sobotę będziemy mieć dopiero 12 lutego. Ewentualnie mamy jeszcze 23 stycznia do dyspozycji niedzielę.Oj bida u nas z tymi sobotami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.01.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 buu, u nas w sobotę są majstry i zakładają wszelkie pierdoły (karnisze itp) i musimy być na miejscu ;-( Jeżeli już to w niedzielę. Jeże wiedzą że się na nich zasadzamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 11.01.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 z zaciekawieniem przeczytałam Wasz dziennik( rozdzieliłam go na trzy dni..heh....bo krótki nie był), domek bardzo mi się spodobał, zdjęcia również, zerknę co raz sprawdzić Wasze postępy.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.01.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 z zaciekawieniem przeczytałam Wasz dziennik( rozdzieliłam go na trzy dni..heh....bo krótki nie był), domek bardzo mi się spodobał, zdjęcia również, zerknę co raz sprawdzić Wasze postępy.....pozdrawiam Witaj Monikarat i dziękuję za odwiedziny. Po avatarku wnioskuję, żeś psiara, jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.01.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Jeże wiedzą (przynajmniej żeńska część Jeżów) - pisali u siebie - termin - tak jak ustaliliśmy - 5 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 11.01.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witaj Monikarat i dziękuję za odwiedziny. Po avatarku wnioskuję, żeś psiara, jak my jak zamieszkam w swoim domku to się pojawią jeszcze dwa pieski, bardziej obronne! heh, bo ten nasz to raczej do tulenia się nadaje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.01.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Jeże wiedzą (przynajmniej żeńska część Jeżów) - pisali u siebie - termin - tak jak ustaliliśmy - 5 lutego. Mnie to ta żeńska część nawet na smsy nie odpowiada. Pewnie zarobiona, albo zasięgu szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.01.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Jak do niej wczoraj dzwoniłam to biegła do fona mało nogów nie pogubiła a i tak nie zdążyła. Pewnikiem potem jak już się nagadałyśmy dwie gaduły jedna przez drugą to pacnęła telefona do kartona i teraz szuka........ i ........... fuka Co ja jadam, że do rymu gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts