AGP-ON 13.01.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1294765314_by_Rivijski_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1294758870_by_skotylarz_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1294857853_by_UczciwoscPolaka_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.01.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1294765314_by_Rivijski_500.jpg tak właśnie wygląda ostatnimi dniami Sipatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 14.01.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Z nowości: Od wtorku jesteśmy pełnoprawnymi mieszkańcami Ciężkowa - zameldowaliśmy się.Teraz wymiana dokumentów, przy okazji której dowiedzieliśmy się w ŁZE, że jest mozliwość zmiany taryfy z budowlanej przed oddaniem budynku do użytku. Dzisiaj montowane są ostatnie szafy w zabudowie, od jutra intensyfikujemy przeprowadzkę. Czekamy już tylko na kanapę do salonu i kanapkę w "składziku". Trwaja prace nad poprawkami obróbek dachu Zdjęcie wkrótce. Edytowane 14 Stycznia 2011 przez AGP-ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 14.01.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Grześ a zgłosiliście się do użytku ? czy można się przemeldować bez? i z czego macie parapety na górze? wreszcie widzę zdjęcia, fajnie wyszło, faktycznie landrynkowa ta szafa Edytowane 14 Stycznia 2011 przez KamaG dopisałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.01.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Grześ a zgłosiliście się do użytku ? czy można się przemeldować bez? i z czego macie parapety na górze? wreszcie widzę zdjęcia, fajnie wyszło, faktycznie landrynkowa ta szafa Kama wszystko zależy od gminy. Zadzwoń i dowiedz się. U nas jest możliwość meldunku bez uprzedniego odbioru. Podobnie jest z prądem. Parapety wewnętrzne są drewniane - dębowe. W zasadzie złotodębowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 14.01.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Czekamy już tylko na kanapę do salonu i kanapkę w "składziku". Jeszcze na drzwi i poręcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.01.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 gratuluję Wam bardzo domek piękny, i dzięki za namiar na dachowców- chłopaki świetni, zasuwają pogoda czy niepogoda. solidni i niedrodzy cud miód ultramaryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.01.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ale ładnie, aż miło popatrzeć. No no no.... Ale martwi mnie ten dojazd do Was:(. Przy najbliższej wizycie to pewnie samochód wcześniej zostawimy i piechotką dochodzić do AGP-ków będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.01.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Hej AGP, nasz wójt powiedział, że drogi nie będzie aż się ludzie wybudują i zameldują ( zaczną płacić podatki), to dopiero będzie można myśleć o drodze. Czyich pucharów masz tyle na półce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.01.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ale ładnie, aż miło popatrzeć. No no no.... Ale martwi mnie ten dojazd do Was:(. Przy najbliższej wizycie to pewnie samochód wcześniej zostawimy i piechotką dochodzić do AGP-ków będziemy Nie powiem, nas też zmartwił, szczególnie w piątek. Do dziś czuję efekty nocnej akcji "ciągnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.01.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Hej AGP, nasz wójt powiedział, że drogi nie będzie aż się ludzie wybudują i zameldują ( zaczną płacić podatki), to dopiero będzie można myśleć o drodze. Czyich pucharów masz tyle na półce? Nam wójt odpowiedział na piśmie, że wysypią nam drogę. Zatem czekamy... Pucharki są naszych psiaków - z wystaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.01.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Macie fajnego wójta Gratuluję pieską Ale już ładnie u Was w domku się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 18.01.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 i co tam u Was? zabetonowani na tej drodze, że nie piszą nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 18.01.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Jeździmy drogą alternatywną. Nie wiem jednak na jak długo wystarczy jej przejezdności. Nie mieliśmy dziś odwagi sprawdzić czy gmina wysypała gruz na "bagnie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Czeeee muszko moja ...bagienna (?) Czołg pożyczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.01.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Polatałam po dzienniku ... Normalnie nic mi siem tak nie podoba jak ...drzwi wewnętrzne Mam identyczne ! Serio traz ! Zazdraszczam ... ja utknęłam w bałaganie i do wiosny muszę przetrwać ... Hmmm jeszcze tylko ... te farfocle w oknach ... koty podarły ? ( to nie serio ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.01.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jeżykowa, ty tak w bałaganie nie utykaj bo brzydko gości w takich warunkach przyjmować. Się nie leń. Się podnieś, się weź do roboty !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.01.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Gratuluję zdjęcia klatki schodowej , po prostu KATALOGOWE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.01.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Czeeee muszko moja ...bagienna (?) Czołg pożyczyć ? O tak, czołg teraz by najlepiej się nadał. W załamaniu rozważaliśmy już nawet zakup ciągnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.01.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Polatałam po dzienniku ... Normalnie nic mi siem tak nie podoba jak ...drzwi wewnętrzne Mam identyczne ! Serio traz ! Zazdraszczam ... ja utknęłam w bałaganie i do wiosny muszę przetrwać ... Hmmm jeszcze tylko ... te farfocle w oknach ... koty podarły ? ( to nie serio ) Drzwi wewnętrzne to ostatni krzyk mody - wiosna 2011 Farfocle na oknach podczas przeprowadzki się podarły. A że kasy ostatnio brak, musiałam powiesić takie, jak miałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts