Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak pięknie się u Was robi:), cudnie! Z tą szafą bardzo fajny pomysł - wejście do niej jest z dwóch stron, tak? bardzo fajna sprawa, tym bardziej że ja właśnie myślę o takiej garderobie to dobrze by było ją złapać z dwóch stron:). Pozdrawiam i prosze o odp.

OlaiJacek, o którą szafę pytasz? Szaf ci u nas cała masa ;-)

Jeżykowa, ty tak w bałaganie nie utykaj bo brzydko gości w takich warunkach przyjmować. Się nie leń. Się podnieś, się weź do roboty !!!!!!

Jaja se robisz ? Czekam na was jak na zbawienie ! Zaraz dostaniecie szmaty, miotły i do roboty :lol2:

Forumowiaki to nie goście ino przyjacioły. A przyjacioły to pomagajom a nie siedzom z dooopom ... no !

:yes::lol2:

Dooobra ... posiedzieć też dam ;)

Jaja se robisz ? Czekam na was jak na zbawienie ! Zaraz dostaniecie szmaty, miotły i do roboty :lol2:

Forumowiaki to nie goście ino przyjacioły. A przyjacioły to pomagajom a nie siedzom z dooopom ... no !

:yes::lol2:

Dooobra ... posiedzieć też dam ;)

Jeden będzie siedział na szmacie, a drugi go popychał ;-)

I to jest kolejny dowód na to, że pkt widzenia zależy od rodzaju siedzenia :rolleyes:

Róbta jak chceta, ja w każdym razie zgody nie wyrażam(!), niezależnie od atrakcyjności owego popychacza czy posuwacza :p

...choć z drugiej strony chyba się przyjrzę, kto na szmatę będzie miał chęć siadać ;):p:rolleyes:

I to jest kolejny dowód na to, że pkt widzenia zależy od rodzaju siedzenia :rolleyes:

Róbta jak chceta, ja w każdym razie zgody nie wyrażam(!), niezależnie od atrakcyjności owego popychacza czy posuwacza :p

...choć z drugiej strony chyba się przyjrzę, kto na szmatę będzie miał chęć siadać ;):p:rolleyes:

No widzisz !!!! I Jak się chce to zawsze się znajdzie powód....