KamaG 19.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 a ja znowu nic nie widzę bedem płakać straśnie jak mi małż szybko neta nie zorganizuje:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.01.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Kamusia :hug:nie płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 19.01.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jak pięknie się u Was robi:), cudnie! Z tą szafą bardzo fajny pomysł - wejście do niej jest z dwóch stron, tak? bardzo fajna sprawa, tym bardziej że ja właśnie myślę o takiej garderobie to dobrze by było ją złapać z dwóch stron:). Pozdrawiam i prosze o odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.01.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jak pięknie się u Was robi:), cudnie! Z tą szafą bardzo fajny pomysł - wejście do niej jest z dwóch stron, tak? bardzo fajna sprawa, tym bardziej że ja właśnie myślę o takiej garderobie to dobrze by było ją złapać z dwóch stron:). Pozdrawiam i prosze o odp. OlaiJacek, o którą szafę pytasz? Szaf ci u nas cała masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.01.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jeżykowa, ty tak w bałaganie nie utykaj bo brzydko gości w takich warunkach przyjmować. Się nie leń. Się podnieś, się weź do roboty !!!!!! Jaja se robisz ? Czekam na was jak na zbawienie ! Zaraz dostaniecie szmaty, miotły i do roboty Forumowiaki to nie goście ino przyjacioły. A przyjacioły to pomagajom a nie siedzom z dooopom ... no ! Dooobra ... posiedzieć też dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.01.2011 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Jaja se robisz ? Czekam na was jak na zbawienie ! Zaraz dostaniecie szmaty, miotły i do roboty Forumowiaki to nie goście ino przyjacioły. A przyjacioły to pomagajom a nie siedzom z dooopom ... no ! Dooobra ... posiedzieć też dam Jeden będzie siedział na szmacie, a drugi go popychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.01.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Jeden będzie siedział na szmacie, a drugi go popychał No Pchełka, teraz to pojechałaś po całości - ja się na takie zabawy nie zgadzam... Na szmacie ostatecznie mogę usiąść, ale popychać się nie dam:jawdrop::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.01.2011 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 No Pchełka, teraz to pojechałaś po całości - ja się na takie zabawy nie zgadzam... Na szmacie ostatecznie mogę usiąść, ale popychać się nie dam:jawdrop::rolleyes: Oj tam, oj tam. Wszystko zależy od popychacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Sie nie dasz popchnąć ...to cie posunom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Posuwać tez bym się ot tak nie dała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 20.01.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 oj tam, wszystko zależy od posuwacza:yes: to mówię ja; rozkraczona gąsienica:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Żeby było sprawiedliwie to się bedziem wymieniać w obie strony i siedzenie i popychanie lub jak kto woli posuwanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.01.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 I to jest kolejny dowód na to, że pkt widzenia zależy od rodzaju siedzenia Róbta jak chceta, ja w każdym razie zgody nie wyrażam(!), niezależnie od atrakcyjności owego popychacza czy posuwacza ...choć z drugiej strony chyba się przyjrzę, kto na szmatę będzie miał chęć siadać :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ale załatwiłam małża. Zachciało mi się przesunąć szyny do firan. Teraz mój małż ukochany od 10 minut wierci jedną dziurę. Ratuuuunkuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.01.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 I to jest kolejny dowód na to, że pkt widzenia zależy od rodzaju siedzenia Róbta jak chceta, ja w każdym razie zgody nie wyrażam(!), niezależnie od atrakcyjności owego popychacza czy posuwacza ...choć z drugiej strony chyba się przyjrzę, kto na szmatę będzie miał chęć siadać :rolleyes: No widzisz !!!! I Jak się chce to zawsze się znajdzie powód.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.01.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ale załatwiłam małża. Zachciało mi się przesunąć szyny do firan. Teraz mój małż ukochany od 10 minut wierci jedną dziurę. Ratuuuunkuuuuuuuu skwitowałam cię u Jeżykowej. Właściwy podział obowiązków domowych - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.01.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Czee AGPka:DCzy Ty już z pchełki nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.01.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Czee AGPka:D Czy Ty już z pchełki nadajesz? Nieeeee, jeszcze nie. Jutro "próba mikrofonu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.01.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Nieeeee, jeszcze nie. Jutro "próba mikrofonu" Czyli co, jutro WIELKI DZIEŃ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.01.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Czyli co, jutro WIELKI DZIEŃ??? Jeszcze nie taki wielki. Poprostu montujemy gniazdka internetowe. ALE WIELKI DZIEŃ JUŻ NIEBAWEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts