sipatka 20.01.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ale macie fajnie, też bym chciala nowy domek do zamieszkania na stałe....Sipatkowo za daleko na dojazdy A o podziale robót u Agi napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 nie mogę się doczekać jak zaprezentujesz schody w całej ich urodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.01.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 No AGA-pko dawno mnie tu nie było, a tu tyyyyyyyyle zmian Idziecie jak burza !!!!!!!!!! Miło popatrzeć i strasznie, ale to strasznie, wam zazdroszczę ( oczywiście pozytywna i konstruktywna zazdrość ) Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 21.01.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Mówię o tej, co wejście do niej z dwóch stron jest chyba?, że się posłużę zdjątkiem http://img402.imageshack.us/img402/5092/sypilania1.jpg Chyba wykorzystam ten pomysł, wejście z dwóch pokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.01.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Jakie ładne drzwi w domku. To teraz bezpiecznie i bezstresowo na tronie posiedzieć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.01.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 To se posiedź zanim przyjedziesz bo u mnie ciągle stresowo hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.01.2011 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Centrum nadawania w pchle działa!!!!! :wave: Co prawda dopiero dzisiaj, ale mamy zasięg - nomalnie pełen zasięg!! Nie będziemy odcięci Godzina zero zbliża się wielkimi kokami, ale do zrobienia jeszcze mnóstwo rzeczy. Damy radę?? Chyba nie mamy wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.01.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Mówię o tej, co wejście do niej z dwóch stron jest chyba?, że się posłużę zdjątkiem http://img402.imageshack.us/img402/5092/sypilania1.jpg Chyba wykorzystam ten pomysł, wejście z dwóch pokoi? Nie, to szafa z wykorzystanego skosu. Nie wchodzi się przez nią nigdzie dalej. Jedną z szaf (pomarańczową) można wejść do wnęki za łazienką - zostawioną celowo jako "graciarnia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.01.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Jakie ładne drzwi w domku. To teraz bezpiecznie i bezstresowo na tronie posiedzieć można Jeszcze nie do końca, o klamek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.01.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 No AGA-pko dawno mnie tu nie było, a tu tyyyyyyyyle zmian Idziecie jak burza !!!!!!!!!! Miło popatrzeć i strasznie, ale to strasznie, wam zazdroszczę ( oczywiście pozytywna i konstruktywna zazdrość ) Pozdrawiam !!! Myślę, że nie ma czego. Takich stresów jak nasze ostatnio, nie życzę nikomu. Tempo "burzowe" zostało narzucone przez terminy. Niestety trochę nam się rozjechały, a 31. stycznie musimy oddać klucze od "jużnienaszego" miszkania. Jest więc pęd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.01.2011 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jeszcze nie do końca, o klamek nie ma hmmmm...dom bez klamek... gdzie ja to mogłam słyszeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.01.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 hmmmm...dom bez klamek... gdzie ja to mogłam słyszeć... Nie przymierzaj się. Osobniki twojego pokroju leczy się w pubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 23.01.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Mówię o tej, co wejście do niej z dwóch stron jest chyba?, że się posłużę zdjątkiem http://img402.imageshack.us/img402/5092/sypilania1.jpg Chyba wykorzystam ten pomysł, wejście z dwóch pokoi? Dzięki za odpwiedź. Tak czy siak, nakręciłam się na dwustronną garderobę. Może się uda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że ten dom bez klamek to tylko przejściowo bo na dłuższą mete to może być co najmniej niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.01.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 część klamek już założona. Jutro stolarz powinien założyc resztę więc całkowite wariactwo nam nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ufff bo by was szkoda było:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 AGPka, no i jak tam? Jak po dzisiejszym dniu? W jakich barwach widzisz jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.01.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 AGPka, no i jak tam? Jak po dzisiejszym dniu? W jakich barwach widzisz jutro? Padam na twarz... Łatwo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 25.01.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Anno uszy do góry, będzie gorzej wszechobecny kurz wyłażący z każdej dziury, pomimo sprzątania chwilę wcześniej, ale... mieszkanie w pchle.. bezcenne resztę posprzątasz chemikaliuszami z Lidla wspierana przez przyjaciela Jana Niezbędnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 25.01.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Lidl cię pokocha ! Tylko kupuj zgrzewkami te Cify i Janki N. ! Ja się jeszcze z kurzu nie odkopałam ... to tobie też to nie grozi ...to tak na pocieszenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts