Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja Wam coś powiem.....

Jako stary urzędas, nauczony własnym doświadczeniem, namawiam do codziennego, regularnego dzwonienia :D Ton głosu - jak przy składaniu życzeń urodzinowych. W większości przypadków działa. Sama namawiam do tego moich petentów :lol:

Aaaaaa....kociak mi pasuje na...... Zygmunta :lol:

Przerabiamy właśnie ten ton. W jednym urzędzie zadziałało i pchnęli do powiatu (w dwa dni!!). Ale tu już zonk... Mąz dzwoni codziennie i na litość bierze. Jak jutro nie będzie, to wpadnę tam z piła mechaniczną, albo nie, podrzucę im zbuka. Zemsta jest słodka :evil:

Pamiętaj, że agresja rodzi agresję - możesz z tego urzędu już nie wyjść :lol:

A ja Wam coś powiem.....

Jako stary urzędas, nauczony własnym doświadczeniem, namawiam do codziennego, regularnego dzwonienia :D Ton głosu - jak przy składaniu życzeń urodzinowych. W większości przypadków działa. Sama namawiam do tego moich petentów :lol:

Aaaaaa....kociak mi pasuje na...... Zygmunta :lol:

coś w tym jest :wink: nie nachalnie a jedynie w kwestii przypomnienia się :)

"dzień dobry, czy może już cos wiadomo w sprawie mojego PnB? Nie :( to pozwolę sobie jeszcze zadzwonić, bo bardzo nam zależy, nie no oczywiście ja rozumiem, że jest dużo wniosków, to będę czekać...."

a za dwa dni znów:

"dzień dobry... :lol:

muszą wymięknąć :wink:

Przerabiamy właśnie ten ton. W jednym urzędzie zadziałało i pchnęli do powiatu (w dwa dni!!). Ale tu już zonk... Mąz dzwoni codziennie i na litość bierze. Jak jutro nie będzie, to wpadnę tam z piła mechaniczną, albo nie, podrzucę im zbuka. Zemsta jest słodka :evil:

Pamiętaj, że agresja rodzi agresję - możesz z tego urzędu już nie wyjść :lol:

albo uczynna pani urzędniczka znajdzie jeszcze ze 100 róznych błędów w dokumentacji, i wezwie do usunięcia w terminie...

Jest jeszcze jeden sposób :)

Można zacząć lamentować, że bank chce dawać kredyt gdyż spełniłaś wszystkie warunki, ale promocja na prowizję trwa tylko do...(i tutaj podać datę), no i jeśli nie dostaniesz tego papierka, to stracisz np. 5 tys zł, i czy w związku z tym miła Pani chce Cię mieć na sumieniu.... :lol:

U mnie zadziałało :p

o żesz i żadna się wcześniej nie wypicowała...

a ja tyle złego o nich nagadałam :-?

No wiesz co ja już przywykłam do tego :lol: :lol: :lol:

Urzędnik urzędnikowi nierówny :roll:

Jeden ma naleciałości ze starych dobrych czasów, a innego ograniczają przepisy :roll: Poza tym zależy o jaki urząd chodzi i o rodzaj załatwianych spraw :roll: Poza tym musi się też zmienić mentalność całego społeczeństwa, bo często tak bywa że co byś nie zrobiła to klientowi i tak będzie w poprzek, bo on jest na wejście zły, że w ogóle musiał tu przyjść :roll: :roll: :roll:

Jak w każdym zawodzie są ludzie i ludziska :roll: :roll: :roll:

A ja 18 listopada idę na szkolenie z obsługi klienta :lol: :lol: :lol: