AGP-ON 26.10.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 oczywiście - nie podpisanedzwonić jutro........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 26.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 oczywiście - nie podpisane dzwonić jutro........ trzeba było parę przecinków poznać u mnie te panie młodziutkie 30-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.10.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 mnie już brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A ja Wam coś powiem..... Jako stary urzędas, nauczony własnym doświadczeniem, namawiam do codziennego, regularnego dzwonienia Ton głosu - jak przy składaniu życzeń urodzinowych. W większości przypadków działa. Sama namawiam do tego moich petentów Aaaaaa....kociak mi pasuje na...... Zygmunta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.10.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Przerabiamy właśnie ten ton. W jednym urzędzie zadziałało i pchnęli do powiatu (w dwa dni!!). Ale tu już zonk... Mąz dzwoni codziennie i na litość bierze. Jak jutro nie będzie, to wpadnę tam z piła mechaniczną, albo nie, podrzucę im zbuka. Zemsta jest słodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Przerabiamy właśnie ten ton. W jednym urzędzie zadziałało i pchnęli do powiatu (w dwa dni!!). Ale tu już zonk... Mąz dzwoni codziennie i na litość bierze. Jak jutro nie będzie, to wpadnę tam z piła mechaniczną, albo nie, podrzucę im zbuka. Zemsta jest słodka Pamiętaj, że agresja rodzi agresję - możesz z tego urzędu już nie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.10.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A ja Wam coś powiem..... Jako stary urzędas, nauczony własnym doświadczeniem, namawiam do codziennego, regularnego dzwonienia Ton głosu - jak przy składaniu życzeń urodzinowych. W większości przypadków działa. Sama namawiam do tego moich petentów Aaaaaa....kociak mi pasuje na...... Zygmunta coś w tym jest nie nachalnie a jedynie w kwestii przypomnienia się "dzień dobry, czy może już cos wiadomo w sprawie mojego PnB? Nie to pozwolę sobie jeszcze zadzwonić, bo bardzo nam zależy, nie no oczywiście ja rozumiem, że jest dużo wniosków, to będę czekać...." a za dwa dni znów: "dzień dobry... muszą wymięknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.10.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Przerabiamy właśnie ten ton. W jednym urzędzie zadziałało i pchnęli do powiatu (w dwa dni!!). Ale tu już zonk... Mąz dzwoni codziennie i na litość bierze. Jak jutro nie będzie, to wpadnę tam z piła mechaniczną, albo nie, podrzucę im zbuka. Zemsta jest słodka Pamiętaj, że agresja rodzi agresję - możesz z tego urzędu już nie wyjść albo uczynna pani urzędniczka znajdzie jeszcze ze 100 róznych błędów w dokumentacji, i wezwie do usunięcia w terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.10.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jest jeszcze jeden sposób Można zacząć lamentować, że bank chce dawać kredyt gdyż spełniłaś wszystkie warunki, ale promocja na prowizję trwa tylko do...(i tutaj podać datę), no i jeśli nie dostaniesz tego papierka, to stracisz np. 5 tys zł, i czy w związku z tym miła Pani chce Cię mieć na sumieniu.... U mnie zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam się i muszę się przyznać że ja to też pani urzędnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 27.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Mam nadzieję, że nie masz takich nawyków jak te komentowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 27.10.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 "Nasza" pani naczelnik nadal nie miała czasu złożyc swojego cennego podpisu. Podobno ma tyle spotkań i narad, że sie nie wyrabia http://www.acala.pl/aaa/puppyg.jpg http://www.acala.pl/aaa/nadzieja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 27.10.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Postuluję wyposażyć każdy z urzędniczych pokoi w oprawione w ramkę życzenia " URZĘDNIKU I TY CZASAMI BYWASZ PETENTEM!!!! Obsłuż tak jak chciałbyś być obsłużony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 27.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Postuluję wyposażyć każdy z urzędniczych pokoi w oprawione w ramkę życzenia " URZĘDNIKU I TY CZASAMI BYWASZ PETENTEM!!!! Obsłuż tak jak chciałbyś być obsłużony! ekstra pomysł\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 ....to może ja sie przyznam.....pracuje jako urzędnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 27.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja również popieram.... zrobię i im sam przybiję do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 macie linka do dzisiejszego odcinka Brzyduli?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.10.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 o żesz i żadna się wcześniej nie wypicowała... a ja tyle złego o nich nagadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 27.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Odcinek 195 RMVBhttp://rapidshare.com/files/298531566/Brzydula_195.rmvb AVIhttp://rapidshare.com/files/298305859/Brzydula_ODCINEK_195.part1.rarhttp://rapidshare.com/files/298373621/Brzydula_ODCINEK_195.part2.rar a ogólnie wątek ze świerzyzną jest tutaj:http://peb.pl/seriale/384862-mix-brzydula-2008-dvbrip-pl-556.html 2 godziny po emisji w TV jest kolejny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 o żesz i żadna się wcześniej nie wypicowała... a ja tyle złego o nich nagadałam No wiesz co ja już przywykłam do tego Urzędnik urzędnikowi nierówny Jeden ma naleciałości ze starych dobrych czasów, a innego ograniczają przepisy Poza tym zależy o jaki urząd chodzi i o rodzaj załatwianych spraw Poza tym musi się też zmienić mentalność całego społeczeństwa, bo często tak bywa że co byś nie zrobiła to klientowi i tak będzie w poprzek, bo on jest na wejście zły, że w ogóle musiał tu przyjść Jak w każdym zawodzie są ludzie i ludziska A ja 18 listopada idę na szkolenie z obsługi klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts