Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tu jak zwykle ...sex i forsa ... kota można dostać ( też )

Ten sex to się za wielkostopym wlecze :p

Pewnie, pewnie... a ty całiem przypadkiem ślad na śniegu zobaczyłaś i też wpadłaś... w sprawie kota pewnie(?):D

...a co do tego, że się za mną wlecze... hmm... no przecież wiecznie nie może mnie wyprzedzać...:rolleyes::p;)

Pewnie, pewnie... a ty całiem przypadkiem ślad na śniegu zobaczyłaś i też wpadłaś... w sprawie kota pewnie(?):D

...a co do tego, że się za mną wlecze... hmm... no przecież wiecznie nie może mnie wyprzedzać...:rolleyes::p;)

Ano nie może ...starość nie radość

:yes:

AGP-om Jeże gratulujom mieszkania ... bo Jeże to raczej ...koczujom ...

Ale coś się zaczyna dziać ... jak nam zima pozwoli "podziubiemy" cos w kotłowni bo juz się hydraulik stemsknił ... ( albo nam piec wywali na zbity pysk - stoi u niego od wiosny ub. roku ! )

No i już nie muszę kursować mieszkanie-dom...

To właściwie którą datę uznajecie za początek oficjalnego zasiedlenia waszej zapsionej pchły?

Bo jakoś tak płynnie to u was poszło ;)

No ale skoro teraz się oficjalnie do tego przyznajecie, to i ja składam oficjalne gratulacje :D

Dziękuję Wam wszystkim - oby się sprawdziło ;-)

sipatka, dywan gotowy, ale pomarańczowy - może być? Kwiaty też się znajdą - w doniczkach ;-)

Jeżykowa, jeśli miałoby być zgodnie z twoim słownikiem, to my też koczujemy. Latam jak potłuczona i wszystkiego szukam. Co chwila odkrywam jakiś nierozpakowany karton. Wczoraj posiłam telefon. Odnalazłam go około północy w którejś z szaf. Zwariować można. Ale dziś zawisły już prawie wszystkie firanki ;-) Jejku, to MÓJ DOM!!!

atija, nie pamiętam snu, ale spało się wyśmienicie :D

Yeti, oficjalną datą zamieszkania w domu jest dzień, kiedy to już nie mamy możliwość wracać do mieszkania - nie mamy czym otworzyć drzwi.