sipatka 29.01.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 A kto nad tym Dunajcem gości zwołuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.01.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Tu jak zwykle ...sex i forsa ... kota można dostać ( też ) Ten sex to się za wielkostopym wlecze Pewnie, pewnie... a ty całiem przypadkiem ślad na śniegu zobaczyłaś i też wpadłaś... w sprawie kota pewnie(?) ...a co do tego, że się za mną wlecze... hmm... no przecież wiecznie nie może mnie wyprzedzać...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.01.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 hihihiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.01.2011 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Tu jak zwykle ...sex i forsa ... kota można dostać ( też ) Ten sex to się za wielkostopym wlecze o kocie też było - nieco wyżej ale to Kama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.01.2011 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wróciłam. Może wreszcie nadgonię FM. Jednak nowe obowiązku uniemożliwiają mi zaglądanie tutaj w ciągu dnia, ale wieczory teraz dłuuuugie. No i już nie muszę kursować mieszkanie-dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.01.2011 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 hihihiiiiiii Co się cieszysz? Ciebie też to dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 30.01.2011 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Gratulacje, oby się dobrze mieszkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 30.01.2011 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Poszliście jak burza. Życzymy Wam wszystkiego dobrego na nowych włościach !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.01.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 GRATULUJĘ !!! SZCZĘŚLIWEGO MIESZKANIA !!!!!! ( fakt, poszliście jak burza !!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 SIPATKA Z MAŁŻEM I CÓRKĄ ŻYCZĄ SAMYCH RADOŚCI SZCZĘŚCIA I POWODZENIA W NOWYM WYMARZONYM DOMU. Nawiedzimy Was w nowych włościach bardzo niespodziewanie i w niedługim czasie. Oczekujcie nas, miejcie kwiaty i czerwony dywan w pogotowiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 30.01.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Pewnie, pewnie... a ty całiem przypadkiem ślad na śniegu zobaczyłaś i też wpadłaś... w sprawie kota pewnie(?) ...a co do tego, że się za mną wlecze... hmm... no przecież wiecznie nie może mnie wyprzedzać...;) Ano nie może ...starość nie radość AGP-om Jeże gratulujom mieszkania ... bo Jeże to raczej ...koczujom ... Ale coś się zaczyna dziać ... jak nam zima pozwoli "podziubiemy" cos w kotłowni bo juz się hydraulik stemsknił ... ( albo nam piec wywali na zbity pysk - stoi u niego od wiosny ub. roku ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 30.01.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 GRATULUJĘ ZAMIESZKANIA :yes: Życzę abyście byli szczęśliwi w Waszej pchle.Żeby gościło w niej szczęście , zrozumienie i miłość. Pamiętacie co Wam się śniło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.01.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 AGPki Yukowa Rodzinka też życzy Wam samych szczęśliwych dni w Waszym Nowym Domku:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 A kto nad tym Dunajcem gości zwołuje? Konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 AGP-y NAJLEPSZEGO Z OKAZJI PRZEPROWADZKI OŚ WAM ŻYCZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.01.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Łosica - jaka konkurencja? To my mamy jakąkolwiek konkurencję????? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.01.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Sipatka, spokojnie, nie denerwuj się - ty jesteś bezkonkurencyjna:hug:Konkurencja dotyczy co najwyżej miejsca, a nie osób;)Wskocz sobie do kontynuacji Łosiowego budowania i wszystko stanie się jasne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dokładnie tak ja Yeti mówi...Gdyby kto chętny na wyjazd był, to jutro mija czas zgłoszeń i wpłat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 No i już nie muszę kursować mieszkanie-dom... To właściwie którą datę uznajecie za początek oficjalnego zasiedlenia waszej zapsionej pchły? Bo jakoś tak płynnie to u was poszło No ale skoro teraz się oficjalnie do tego przyznajecie, to i ja składam oficjalne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.01.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dziękuję Wam wszystkim - oby się sprawdziło sipatka, dywan gotowy, ale pomarańczowy - może być? Kwiaty też się znajdą - w doniczkach Jeżykowa, jeśli miałoby być zgodnie z twoim słownikiem, to my też koczujemy. Latam jak potłuczona i wszystkiego szukam. Co chwila odkrywam jakiś nierozpakowany karton. Wczoraj posiłam telefon. Odnalazłam go około północy w którejś z szaf. Zwariować można. Ale dziś zawisły już prawie wszystkie firanki Jejku, to MÓJ DOM!!! atija, nie pamiętam snu, ale spało się wyśmienicie Yeti, oficjalną datą zamieszkania w domu jest dzień, kiedy to już nie mamy możliwość wracać do mieszkania - nie mamy czym otworzyć drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts