sipatka 31.01.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 AGP-ko może być pomarańczowy Nie będziemy się czepiać szczegółów (tyczy się to również kwiatów w donicach). Domek macie prześliczny. Ja też będę miała firanki makaroniki - w salonie w oknie tarasowym. Już sobie nawet upatrzyłam takie jedne w sklepie. Będą akurat na to okno wiecznie latem otwarte. A jak u Was z dojazdem??? Da się radę główną drogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 31.01.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 AGP-y gratulacje!!!! Fajne uczucie prawda???????? A nie przeszkodził Wam wczoraj w niedzielnym obiedzie jakiś kulig??? Aha, kuligowi przeszkodziła brama otwarta na drogę Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 31.01.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 A jak u Was z dojazdem??? Da się radę główną drogą? O właśnie, właśnie... jak tam - amfibia zakupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 31.01.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 AGP-y gratulacje!!!! Fajne uczucie prawda???????? A nie przeszkodził Wam wczoraj w niedzielnym obiedzie jakiś kulig??? Aha, kuligowi przeszkodziła brama otwarta na drogę Pozdrowionka:) Bramę zamknąłem, ale jestem ciekaw jak się jechało .... po piachu Drogę w piątek wysypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 31.01.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 O właśnie, właśnie... jak tam - amfibia zakupiona? zakupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 31.01.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 A jak u Was z dojazdem??? Da się radę główną drogą? Dojazd jest. Pani z Gminy obiecała i słowa dotrzymała. Troche to trwała ale najważniejszy jest efekt Poza tym teraz mamy alternatywę: http://www.motoweb.pl/tapety/pictures/normal/suzuki_jimny_2004_6d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 31.01.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 nie jechaliśmy po piachu. pojechaliśmy w prawo chociaż faktycznie plany były inne , ale piaszczysta droga je pokrzyżowała:( Alternatywę też koło domku było widać Bramę zamknąłem, ale jestem ciekaw jak się jechało .... po piachu Drogę w piątek wysypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ega30 31.01.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Gratulacje z okazji przeprowadzki do domku. Wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ładna ta alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 31.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Spoko, wszystko ładnie. Podoba mi się narożnik. No i akwarium :D tylko teraz szafka się marnuje, pasuje kupić nowe na wymiar szafki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 AGP-y dajcie autku jakie porządne buciki i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.01.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 AGP-y gratulacje!!!! Fajne uczucie prawda???????? A nie przeszkodził Wam wczoraj w niedzielnym obiedzie jakiś kulig??? Aha, kuligowi przeszkodziła brama otwarta na drogę Pozdrowionka:) Niech się kulig na drugi raz anonsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.01.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Ledwie się zamieszkali w chałupie a już jakich paniostwa strugają. Kuligi mają się anonsować. No widzieliście państwo To może wcześniej przed wizytą trza gońca z zapytaniem słać co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Gepardzica nie gońca, jeno umyślnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.02.2011 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ledwie się zamieszkali w chałupie a już jakich paniostwa strugają. Kuligi mają się anonsować. No widzieliście państwo To może wcześniej przed wizytą trza gońca z zapytaniem słać co Oczywiście - podanie i 30 dni na rozpatrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.02.2011 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Następnym razem myto pobierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Gepardzica nie gońca, jeno umyślnego... Tyż prowda. Się wyjęzyczyć mi trudno, to początki sklerozy się tak objawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Oczywiście - podanie i 30 dni na rozpatrzenie Za wysokie progi na moje króciutkie nogi. Widzę się jak Jurand w worku zgrzebnym u bram waszych.....czekająca........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 gratulki w związku z zasiedleniem pchły! w sumie to lepiej, że Wy w pchle a nie pchły na Was jak się wreszcie dorobię netu w mojej pchle to pooglądam sobie Waszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 01.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Niech się kulig na drugi raz anonsuje a co chielibyście się dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts