Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trza sie będzie znowu sprężyc i zgrać ;-) no i chałupę oblac co by nie osiadała ...
Ty lepiej jakichś konkretnych oblewaczy zwołaj, bo przy twoim hamowaniu, to osiadanie na poziomie murłaty się zakończy i tylko dach nad ziemią będzie wysterczał:p:lol2:

Yeti z nowego kompa nadajesz?

Niee

Dopiero z budowy wróciłem - lizania sufitów doglądałem ;)

Nowy dopiero 5 min temu odpaliłem, ale znowu na niego nie popatrzę, bo właśnie obiad zajechał, a zaraz potem z młodą na skrzypce muszę cieknąć:evil:

Jedyne co na szybko zauważyłem to, że CD-ROM nie chce zaskoczyć. Chciałem zainstalować drukarkę z płyty, ale nie startuje (dwóch innych płyt też nie kręcił). U ciebie działało?

Ale ładnie ten domeczek wygląda. Sopelki się migocą w ostrym słońcu - zapowiada niechybnie nadejście wiosny. Dobrze, że w lutym jest mroźno, wg ludowych przysłów wróży to ciepłą wiosnę.

Czasami to żałuję, że Sipatkowo nie jest zamieszkane całorocznie. Mogłabym dzisiaj też zrobić takie słoneczne zdjęcie......

Hej, hej, wróciłam. Cieszę się, że z nami nadal jesteście ;-)

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia. Przeprowadziliśmy się zaledwie trzy tygodnie, a ja mam wrażenie, że mieszkamy tu od lat (tylko szkoda, że przez te lata nie zdążyłam ogarnąć bałaganu ;-) ). Jest cudownie.

W weekend gościliśmy moich rodziców. Jako "mieszczuchy" byli zachwyceni wsią i wszechobecną ciszą. Nie ma co się dziwić. My też jesteśmy.