sipatka 15.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Już się zaczęłam martwić, że ta cisza to z powodu, że z kartonów labirynt powstał a wy w nim tak bez nici Ariadny zaginęliście......Kiedy bibka????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.02.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Trza sie będzie znowu sprężyc i zgrać no i chałupę oblac co by nie osiadała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ale ładny garaż.... mniamuśmy...... teraz autkowi na głowę nie będzie padało tylko ................ któremu autkowi?????? bo oba się chyba nie zmieszczą i jeden będzie stał na chłodzie i wodzie i smutno mu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.02.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Będziemy je zmieniać, może im przykro nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.02.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 W przyszły weekend planujemy spęd na oblewanie chłupy Meldowac sie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ja tam zawsze... małż pracuje od rana to akurat na popołudnie będzie dostępny ..... Już się cieszę...... na spotkanko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.02.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Trza sie będzie znowu sprężyc i zgrać no i chałupę oblac co by nie osiadała ...Ty lepiej jakichś konkretnych oblewaczy zwołaj, bo przy twoim hamowaniu, to osiadanie na poziomie murłaty się zakończy i tylko dach nad ziemią będzie wysterczał:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ty lepiej jakichś konkretnych oblewaczy zwołaj, bo przy twoim hamowaniu, to osiadanie na poziomie murłaty się zakończy i tylko dach nad ziemią będzie wysterczał:lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.02.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Buu ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.02.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Yeti z nowego kompa nadajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Buu ;-( No już nie płacz nie płacz. :hug: Będziemy pić na umór coby się wasz domek ostał na wysokości zgodnej z planem i papirami... Bedziem pić i pić a potem to nawet błota na drodze nie zauważymy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.02.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Yeti z nowego kompa nadajesz? Niee Dopiero z budowy wróciłem - lizania sufitów doglądałem Nowy dopiero 5 min temu odpaliłem, ale znowu na niego nie popatrzę, bo właśnie obiad zajechał, a zaraz potem z młodą na skrzypce muszę cieknąć Jedyne co na szybko zauważyłem to, że CD-ROM nie chce zaskoczyć. Chciałem zainstalować drukarkę z płyty, ale nie startuje (dwóch innych płyt też nie kręcił). U ciebie działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.02.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 No już nie płacz nie płacz. :hug: Będziemy pić na umór (...) ...a jakby jeszcze miało być mało, to mogę jadąc do ciebie skrzyknąć paru chłopaków spod jakiejś budki z piwem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.02.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ale ładnie ten domeczek wygląda. Sopelki się migocą w ostrym słońcu - zapowiada niechybnie nadejście wiosny. Dobrze, że w lutym jest mroźno, wg ludowych przysłów wróży to ciepłą wiosnę. Czasami to żałuję, że Sipatkowo nie jest zamieszkane całorocznie. Mogłabym dzisiaj też zrobić takie słoneczne zdjęcie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 21.02.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 AGP-y pobuda,nowi na grupie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 21.02.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 no wreście i ja coś niecoś zobaczyłam pasuje jimnemu to błotko jaki macie porządek w garażu wow.. kiedy u mnie tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 21.02.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 porządek... raczej pusto. Niedługo się tam zapełni Na tarasie jest teraz cała "kupa" rzeczy z piwnicy. Czeka na segregację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 23.02.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Hej, hej! Gratulacje dla Was z okazji ukończonej przeprowadzki. To się teraz zaczną pytania pt: "i jak się mieszka na nowym?", wizyty w zakładach pracy, itp A garaż to macie tak uporządkowany, że mucha nie siada, fiu fiu!!! Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Hej, hej, wróciłam. Cieszę się, że z nami nadal jesteście Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia. Przeprowadziliśmy się zaledwie trzy tygodnie, a ja mam wrażenie, że mieszkamy tu od lat (tylko szkoda, że przez te lata nie zdążyłam ogarnąć bałaganu ). Jest cudownie. W weekend gościliśmy moich rodziców. Jako "mieszczuchy" byli zachwyceni wsią i wszechobecną ciszą. Nie ma co się dziwić. My też jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Przyszłam ...se ... Nie biją tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts