Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja latam po FM jak kot z pęcherzem. Zupełnie nie mogę się zorganizować :( Wypadłam z rytmu. To straszne!!

Dobrze, że postanowiłaś wrócić. Ciebie rozumiem, że dom i nowa praca ale Twój małżonek to się normalnie obija. Ani tekstu ani obrazków, czasem tylko cosik wklei o domku. Normalnie cisza taka aż głuuuupioooooo

My już w domu :D i... już tęsknimy za jakąś imprezą ;):lol2:

...u nas? Tylko żeby tak już można było wybieg otworzyć :rolleyes:

Dzięki za wszystko. Dobrze, że Iglaczki nas wyciągnęły, bo byśmy pewnie wiosny u was doczekali. Ale czy to w końcu nasza wina, że taki przytulny domek wam wyszedł, no i przede wszystkim, że wy jesteście tacy... niesamowici:hug:

Zapiszę ku pamięci, że do nas jest 26km drogą przez te różne egzotyczne miejscowości: Majówkę, Kazimierz, Zgniłe Błota...

Wkrótce sprawdzę inną trasę ;):D

Jeśli można, to chętnie dopiszę się do grona podziwiających Waszą Pchełkę :) Od pewnego czasu podpatruję Wasze prace wykończeniowe i składam wyrazy uznania dla pomysłów włascicieli i wykonania. Życzę samych pogodnych chwil w nowym domku :)

Dziękujemy bardzo. Miło, że wpadłaś. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami, bo mimo, że już mieszkamy jeszcze wiele prac przed nami i z pewnością będziemy je na bieżąco raportować.

My już w domu :D i... już tęsknimy za jakąś imprezą ;):lol2:

...u nas? Tylko żeby tak już można było wybieg otworzyć :rolleyes:

Dzięki za wszystko. Dobrze, że Iglaczki nas wyciągnęły, bo byśmy pewnie wiosny u was doczekali. Ale czy to w końcu nasza wina, że taki przytulny domek wam wyszedł, no i przede wszystkim, że wy jesteście tacy... niesamowici:hug:

Zapiszę ku pamięci, że do nas jest 26km drogą przez te różne egzotyczne miejscowości: Majówkę, Kazimierz, Zgniłe Błota...

Wkrótce sprawdzę inną trasę ;):D

To my dziękujemy za przemiłe toważystwo. Dobra impreza to WASZA zasługa - Was sierściuchów i kolczaków ;-)

Przede wszystkim dziękujemy za przecudny prezent!!! Już poskręcany (już jestem bohaterką we własnym domu). Za chwilę pokaże go innym odwiedzającym nasz dziennik.

Cześć AGP-ki

Połaziłam sobie po domku, bo tam już krok do zamieszkania i powaliła mnie ilość.......pucharów:jawdrop:

Za co to i kogo, bo kolekcja imponująca i watro byłoby ją odpowiednio wyeksponować.

Afrodyta, Yeti dobrze mówi - my mieszkamy już od czterech tygodni ;-)

Pcharki są psiakowe (lub psiejskie jak kto woli). Swego czasu bawiliśmy się troszkę w wystawy ;)

I my dziękujemy za miłe ugoszczenie gepardzicy z małżem. Bawiliśmy się przednio. Mój brzuch z przeżarcia jest jak balonik do granic wytrzymałości wypchany. Niestety wszystko co dobre musi się skończyć. Baaardzo nam było trudno opuszczać doborowe towarzystwo....

Już myślimy o kolejnym spotkaniu byleby tylko się cieplej zrobiło żebyśmy zębami nie musieli w Sipatkowie dzwonić. Chyba że..... zrobimy spotkanko w mieszkanku.....