AGP 23.02.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Przyszłam ...se ... Nie biją tu ? Ni Ja latam po FM jak kot z pęcherzem. Zupełnie nie mogę się zorganizować Wypadłam z rytmu. To straszne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Nie straszne, jeno normalne... Masz zajęcie... urządzasz domiszcze... GRATULACJE!!! Pzdr Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.02.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ja latam po FM jak kot z pęcherzem. Zupełnie nie mogę się zorganizować Wypadłam z rytmu. To straszne!! Dobrze, że postanowiłaś wrócić. Ciebie rozumiem, że dom i nowa praca ale Twój małżonek to się normalnie obija. Ani tekstu ani obrazków, czasem tylko cosik wklei o domku. Normalnie cisza taka aż głuuuupioooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 24.02.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 to masz http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1298287516_by_Growlie_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1298472520_by_LeninPB_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1298472500_by_mariuszjam_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.02.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 O biedulek koci ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.02.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ...a mnie to żal tego karalucha... biedak:(, mógł przecież jeszcze pożyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.02.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Yeti - chciałaś go adoptować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.02.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ...a mnie to żal tego karalucha... biedak:(, mógł przecież jeszcze pożyć... Yeti jesteś bezbłędny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 27.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jeśli można, to chętnie dopiszę się do grona podziwiających Waszą Pchełkę Od pewnego czasu podpatruję Wasze prace wykończeniowe i składam wyrazy uznania dla pomysłów włascicieli i wykonania. Życzę samych pogodnych chwil w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.02.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 My już w domu i... już tęsknimy za jakąś imprezą ...u nas? Tylko żeby tak już można było wybieg otworzyć Dzięki za wszystko. Dobrze, że Iglaczki nas wyciągnęły, bo byśmy pewnie wiosny u was doczekali. Ale czy to w końcu nasza wina, że taki przytulny domek wam wyszedł, no i przede wszystkim, że wy jesteście tacy... niesamowici:hug: Zapiszę ku pamięci, że do nas jest 26km drogą przez te różne egzotyczne miejscowości: Majówkę, Kazimierz, Zgniłe Błota... Wkrótce sprawdzę inną trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.02.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Cześć AGP-kiPołaziłam sobie po domku, bo tam już krok do zamieszkania i powaliła mnie ilość.......pucharów:jawdrop:Za co to i kogo, bo kolekcja imponująca i watro byłoby ją odpowiednio wyeksponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.02.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Afrodyta, ależ one się już eksponują , a domek jest już BARDZO zamieszkany i nawet już nieco zabezpieczony "przed osiadaniem". Chociaż nad tym to myślę, że jeszcze popracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.02.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jeśli można, to chętnie dopiszę się do grona podziwiających Waszą Pchełkę Od pewnego czasu podpatruję Wasze prace wykończeniowe i składam wyrazy uznania dla pomysłów włascicieli i wykonania. Życzę samych pogodnych chwil w nowym domku Dziękujemy bardzo. Miło, że wpadłaś. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami, bo mimo, że już mieszkamy jeszcze wiele prac przed nami i z pewnością będziemy je na bieżąco raportować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.02.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 My już w domu i... już tęsknimy za jakąś imprezą ...u nas? Tylko żeby tak już można było wybieg otworzyć Dzięki za wszystko. Dobrze, że Iglaczki nas wyciągnęły, bo byśmy pewnie wiosny u was doczekali. Ale czy to w końcu nasza wina, że taki przytulny domek wam wyszedł, no i przede wszystkim, że wy jesteście tacy... niesamowici:hug: Zapiszę ku pamięci, że do nas jest 26km drogą przez te różne egzotyczne miejscowości: Majówkę, Kazimierz, Zgniłe Błota... Wkrótce sprawdzę inną trasę To my dziękujemy za przemiłe toważystwo. Dobra impreza to WASZA zasługa - Was sierściuchów i kolczaków Przede wszystkim dziękujemy za przecudny prezent!!! Już poskręcany (już jestem bohaterką we własnym domu). Za chwilę pokaże go innym odwiedzającym nasz dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.02.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Cześć AGP-ki Połaziłam sobie po domku, bo tam już krok do zamieszkania i powaliła mnie ilość.......pucharów:jawdrop: Za co to i kogo, bo kolekcja imponująca i watro byłoby ją odpowiednio wyeksponować. Afrodyta, Yeti dobrze mówi - my mieszkamy już od czterech tygodni Pcharki są psiakowe (lub psiejskie jak kto woli). Swego czasu bawiliśmy się troszkę w wystawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.02.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Afrodyta, ależ one się już eksponują , a domek jest już BARDZO zamieszkany i nawet już nieco zabezpieczony "przed osiadaniem". Chociaż nad tym to myślę, że jeszcze popracujemy Z pewnością nie pozwolimy aby nam dom osiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.02.2011 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 i trochę humoru... http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1298815917_by_unbearable_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1298649935_by_Sivy92_500.jpg http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201102/1298651121_by_Ultim_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.02.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 I my dziękujemy za miłe ugoszczenie gepardzicy z małżem. Bawiliśmy się przednio. Mój brzuch z przeżarcia jest jak balonik do granic wytrzymałości wypchany. Niestety wszystko co dobre musi się skończyć. Baaardzo nam było trudno opuszczać doborowe towarzystwo....Już myślimy o kolejnym spotkaniu byleby tylko się cieplej zrobiło żebyśmy zębami nie musieli w Sipatkowie dzwonić. Chyba że..... zrobimy spotkanko w mieszkanku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 28.02.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 jakie śliczne sarenki biegają koło Waszej pchełki! i cudny zachód słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.03.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 O Boooożżżeeeeee :o:o To ładnie was by załatwili z tym prądem. Spalone sprzęty a może i przewody w ścianach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts