Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.Gratuluje pięknego domku i slicznej elewacji.Chciałam zapytac o lampy zewnętrzne na domku,jaka firma i cena,bardzo ładnie wyglądają.Z góry dziękuję.Pozdrawiam

http://lampyogrodowe.pl/images/mini/755f224eaa6b3145c3daa9dfac8be5cb.jpg

Kinkiety Bright Light Arizona

Dziękuję za dowody uznania ;-)

Edytowane przez AGP

Gratuluję pięknej elewacji:)

od czasu do czasu zaglądam do Waszego dzienniczka i śledzę postępy - a jest co :)

czy moglibyście polecić jakiegoś doradcę od okien Mielczarka? Mój jest jakiś taki niewydarzony - nie możemy dostroić fal nadawania;) Pan ma swoje pomysły i bardzo dużo gada - niestety mało treści w tym słowotoku

Witam

Dziś trafiłam do Twojej pchełki (bardzo zgrabny domek) i mam prośbe o kilka informacji.Pamietasz może nr RAL swoich parapetów zewnetrznych ? Czy one są stalowe czy aluminiowe i z czego zrobione są boczne zaślepki? U mnie również grafitowy dach (brass z powłoka cisar) i muszę dobrać kolor parapetów a że buduje na odległość sugeruje się tylko fotkami innych inwestorów.Spodobało mi sie Towje zestawienie kolorystyczne zwłaszcza że okna mamy chyba również w tym samym kolorze (złoty dąb?)

Druga wileka prośba to podanie nazwy granitu z którego zrobiona jest ramka wokół kominka.Na zdjeciu które umieścłeś widać że nie jest to czysty czarny kolor .Czy te nakrapiania są bardzo widoczne i czy on faktycznie tak ładnie odbija światło?

Z góry dziekuje za odpowiedź i lece przegladać dalej dziennik :-)