AGP 15.05.2011 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witam Dziś trafiłam do Twojej pchełki (bardzo zgrabny domek) i mam prośbe o kilka informacji.Pamietasz może nr RAL swoich parapetów zewnetrznych ? Czy one są stalowe czy aluminiowe i z czego zrobione są boczne zaślepki? U mnie również grafitowy dach (brass z powłoka cisar) i muszę dobrać kolor parapetów a że buduje na odległość sugeruje się tylko fotkami innych inwestorów.Spodobało mi sie Towje zestawienie kolorystyczne zwłaszcza że okna mamy chyba również w tym samym kolorze (złoty dąb?) Druga wileka prośba to podanie nazwy granitu z którego zrobiona jest ramka wokół kominka.Na zdjeciu które umieścłeś widać że nie jest to czysty czarny kolor .Czy te nakrapiania są bardzo widoczne i czy on faktycznie tak ładnie odbija światło? Z góry dziekuje za odpowiedź i lece przegladać dalej dziennik Kakusek, kolor RAL parapetów - 7016, Parapety są aluminiowe, zimnogięte. Na końcach jest elastyczne PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.05.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Stokrotne dzieki :hug:W takim razie pojdzie zamówienie własnie na ten kolorek (tez mam mieć aluminiowe musze dopytac o to zimnogiete).Nie pamiętasz pewnie nazwy granitu?Może to Absolute Black?(fajnie by było gdybym trafiła bo raczej ze zdjęc na ten się zdecyduje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.05.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Na wsi trwa walka o trawnik.... Wraz z Yetim zaczeliśmy sobie grabić Wczoraj zasiałem trawe i rozsypałem nawóz. W czwartek oczekuje na transport ziemi i wreszcie bedzie można zakończyc tę nierówna walkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.05.2011 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Daj głos jak dojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Oj Yeti, ja teraz baaaardzo żałuję, że nie posiadamy taczki porządnej bo już byśmy z udziałem Twym nie mieli tej szkaradnej górki koło domku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 A wogóle to Ty Yetusiu chodzisz kiedykolwiek spać że posty piszesz o takich nieznanych godzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.05.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Daj głos jak dojedzie. W czwartek o 17 będzie transport ziemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.05.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Wczoraj ryłem tunel pod przewody elektryczne. Byłem bohaterem i sam załozyłem oświetlenie ogrodu. Dzisiaj (o ile sił starczy) ryję łakę Sołtysa - trzeba odprowadzic deszczówke do rowu. Powoli zaczynam czuś mięśnie, o których istnieniu nawet nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 18.05.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Czołem. Przywitam sie na początek, bo to mój pierwszy raz u Was No i rzecz jasna od razu z pytaniem. Zerknąłem na ogrodzenie - jaką wysokość płyty prefabrykowanej wzięliście pomiędzy słupkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Wczoraj ryłem tunel pod przewody elektryczne. Byłem bohaterem i sam załozyłem oświetlenie ogrodu. Dzisiaj (o ile sił starczy) ryję łakę Sołtysa - trzeba odprowadzic deszczówke do rowu. Powoli zaczynam czuś mięśnie, o których istnieniu nawet nie wiedziałem Jestem bardzo zainteresowana tym ryciem pod przewody elekrtyczne do oświetlenia ogrodu. Na jaką głębokość Grzesiu je wkopywałeś? NO i ja chcę zobaczyć zdjęcia z samodzielnie założonego oświetlenia ogrodu !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Jestem bardzo zainteresowana tym ryciem pod przewody elekrtyczne do oświetlenia ogrodu. Na jaką głębokość Grzesiu je wkopywałeś? NO i ja chcę zobaczyć zdjęcia z samodzielnie założonego oświetlenia ogrodu !!!!!! Se przyjedź i zobacz... najlepiej w czwartek o 17 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 NO żebyś się nie zdziwił i sobie szczęki o ziemię nie pobijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.05.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Oj Yeti, ja teraz baaaardzo żałuję, że nie posiadamy taczki porządnej bo już byśmy z udziałem Twym nie mieli tej szkaradnej górki koło domku !!!! Nooo - taczka to podstawa Trzeba było korzystać, jak u ciebie byliśmy, zamiast kotem szczuć - taka ładna pogoda do łopaty była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.05.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 A wogóle to Ty Yetusiu chodzisz kiedykolwiek spać że posty piszesz o takich nieznanych godzinach Tak, w przerwach między straszeniem ludzi na szlakach:P: sipatka może masz racje bo ty tylko swoim galopem nadążyłaś a yeti znów ludzi na szlakach górskich poszedł straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 A my mamy mały problem. Kcemy kupić rower dla Tomka ale nie mamy auta coby go pomieścił i na wieś zawiózł . taki sobie zwykły rower na małe wypady do okolicznych wiosek ale niestety do autka naszego się nie miesci, haka do zamocowania bagażnika brak no a dachowego nie posiadamy. Echhhh... przyjdzie mi pewnie przejechać się nim osobiście na wieś obawiam się jednak, że bez kilkutygodniowego terningu to prędziej ducha wyzionę niż chociaż do Aleksandrowa dojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.05.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 NO żebyś się nie zdziwił i sobie szczęki o ziemię nie pobijał Widzę, że muszę chyba jakiś sznurek do podwiązania zabrać... tej szczęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Widzę, że muszę chyba jakiś sznurek do podwiązania zabrać... tej szczęki Zawsze mogę służyć chustką z apteczki samochodowej. Ostatecznie, jak nie zdążę z prewencją to ci opatrunek mogę strzelić na obitą facjatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.05.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Zawsze mogę służyć chustką z apteczki samochodowej. Ostatecznie, jak nie zdążę z prewencją to ci opatrunek mogę strzelić na obitą facjatę OK, umowa stoi. Ja ci się odwdzięczę reanimacją w czasie tej wycieczki rowerowej. Nawet noclegowisko naszykować mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 18.05.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Czołem. Przywitam sie na początek, bo to mój pierwszy raz u Was No i rzecz jasna od razu z pytaniem. Zerknąłem na ogrodzenie - jaką wysokość płyty prefabrykowanej wzięliście pomiędzy słupkami? Standard 248x30 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Popatrz tylko Yetuś. AGP-ek jeden to w rozmowie nas ol......ł tylko na posty z zapytaniami się odzywa. Ważniak jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts