Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

Witam

Dziś trafiłam do Twojej pchełki (bardzo zgrabny domek) i mam prośbe o kilka informacji.Pamietasz może nr RAL swoich parapetów zewnetrznych ? Czy one są stalowe czy aluminiowe i z czego zrobione są boczne zaślepki? U mnie również grafitowy dach (brass z powłoka cisar) i muszę dobrać kolor parapetów a że buduje na odległość sugeruje się tylko fotkami innych inwestorów.Spodobało mi sie Towje zestawienie kolorystyczne zwłaszcza że okna mamy chyba również w tym samym kolorze (złoty dąb?)

Druga wileka prośba to podanie nazwy granitu z którego zrobiona jest ramka wokół kominka.Na zdjeciu które umieścłeś widać że nie jest to czysty czarny kolor .Czy te nakrapiania są bardzo widoczne i czy on faktycznie tak ładnie odbija światło?

Z góry dziekuje za odpowiedź i lece przegladać dalej dziennik :-)

Kakusek, kolor RAL parapetów - 7016, Parapety są aluminiowe, zimnogięte. Na końcach jest elastyczne PCV.

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj ryłem tunel pod przewody elektryczne. Byłem bohaterem i sam załozyłem oświetlenie ogrodu. ;-)

Dzisiaj (o ile sił starczy) ryję łakę Sołtysa - trzeba odprowadzic deszczówke do rowu.

Powoli zaczynam czuś mięśnie, o których istnieniu nawet nie wiedziałem ;-)

Jestem bardzo zainteresowana tym ryciem pod przewody elekrtyczne do oświetlenia ogrodu. Na jaką głębokość Grzesiu je wkopywałeś?

NO i ja chcę zobaczyć zdjęcia z samodzielnie założonego oświetlenia ogrodu !!!!!!

Jestem bardzo zainteresowana tym ryciem pod przewody elekrtyczne do oświetlenia ogrodu. Na jaką głębokość Grzesiu je wkopywałeś?

NO i ja chcę zobaczyć zdjęcia z samodzielnie założonego oświetlenia ogrodu !!!!!!

Se przyjedź i zobacz... najlepiej w czwartek o 17 :p:lol2:

Oj Yeti, ja teraz baaaardzo żałuję, że nie posiadamy taczki porządnej bo już byśmy z udziałem Twym nie mieli tej szkaradnej górki koło domku !!!!

Nooo - taczka to podstawa ;)

Trzeba było korzystać, jak u ciebie byliśmy, zamiast kotem szczuć - taka ładna pogoda do łopaty była...:rolleyes:

A wogóle to Ty Yetusiu chodzisz kiedykolwiek spać :jawdrop: że posty piszesz o takich nieznanych godzinach :eek:

Tak, w przerwach między straszeniem ludzi na szlakach:P:

sipatka może masz racje bo ty tylko swoim galopem nadążyłaś a yeti znów ludzi na szlakach górskich poszedł straszyć ;)

A my mamy mały problem. Kcemy kupić rower dla Tomka ale nie mamy auta coby go pomieścił i na wieś zawiózł :(. taki sobie zwykły rower na małe wypady do okolicznych wiosek ale niestety do autka naszego się nie miesci, haka do zamocowania bagażnika brak no a dachowego nie posiadamy. Echhhh... przyjdzie mi pewnie przejechać się nim osobiście na wieś :eek: obawiam się jednak, że bez kilkutygodniowego terningu to prędziej ducha wyzionę niż chociaż do Aleksandrowa dojadę :rolleyes:

Zawsze mogę służyć chustką z apteczki samochodowej. Ostatecznie, jak nie zdążę z prewencją to ci opatrunek mogę strzelić na obitą facjatę :lol:

OK, umowa stoi.

Ja ci się odwdzięczę reanimacją w czasie tej wycieczki rowerowej. Nawet noclegowisko naszykować mogę ;):D