ewanz 04.06.2011 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 No i u Was te rynny świetnie pasują kolorystycznie. My wybraliśmy Lindaba, a tam kolor grafitowy wydaje mi się zbyt jasny... Muszę pozwiedzać jeszcze okolicę i poszukać takich zestawień kolorystycznych w realu. Dzięki za poradę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 hej ale u was ładnie ehhhh cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 14.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 W związku z sezonem ogórkowym wklejam zdjęcia autka Ani Na razie fotki "w trakcie" kuracji odmładzającej Po kuracji wstawię nowe zdjęcia. Właśnie jest naprawiany zdewastowany błotnik i przedni zderzak. Przy okazji naprawiam pęknięty tylni zderzak, później cały lakier będzie spolerowany. Ania będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 14.06.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Właśnie jest naprawiany zdewastowany błotnik i przedni zderzak. Przy okazji naprawiam pęknięty tylni zderzak, później cały lakier będzie spolerowany. Ania będzie zadowolona Może pomyśl od razu o stalowych. Wyglądają naprawdę nieźle a są nieporównywalnie mocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.06.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 uuuuuuuuuu lala jakaś stłuczka była???? brawo dla odważnej kobiety !!!:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.06.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Może pomyśl od razu o stalowych. Wyglądają naprawdę nieźle a są nieporównywalnie mocniejsze. Autko ma być w 100% cywilne dlatego nie będzie dodatkowych przeróbek. Może się kiedyś wciągniemy ) na razie fundusze idą na kończenie budowy i ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.06.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 uuuuuuuuuu lala jakaś stłuczka była???? brawo dla odważnej kobiety !!!:D: Dementuje plotki. Żadnej stłuczki nie było. Jamniczek w takim stanie przyjechał z Niemiec a teraz przyszedł czas na "pieszczoty" Ciężko wyhaczyć ten model w dobrym stanie technicznym i w rozsądnych pieniądzach. Autko się sprawdziło i zasłużyło na wygładzenie politury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.06.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 wreszcie pojawiła się trawa. Znudził nam się brunatny kolor wokół domu. Teraz zaczyna królować zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 15.06.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 http://img.gnioty.pl/pictures/2011/6/8651e8f4de18f7b2fd7fb6479c616179.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Zieleń wygląda super Podoba mi się pergola z ławeczką Masz gdzieś zdjęcie całej i ewentualnie, napisz gdzie kupiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.06.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 (edytowane) Zieleń wygląda super Podoba mi się pergola z ławeczką Masz gdzieś zdjęcie całej i ewentualnie, napisz gdzie kupiliście ? Ławeczka made by mój kuzyn. Kuzyn powsinoga, więc może da się namówić na produkcję i montaż u ciebie. Jest z Warmii, ale już kolejny domek pod Łodzią poskładał Edytowane 16 Czerwca 2011 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.06.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Ale macie piękny ten trawniczek.Też mnie wzięło i niedługo będziemy równać górki i dolinki chociaż w części pokazowej przed domem.Pozdrawiam serdecznie AGPkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.06.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Wróciła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.06.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 A co ???? Liczyłeś na to, że tam zostanę i problem z głowy tak??? No to cię rozczarowałam i jestemmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.06.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 e nic sie nie zmieniło ... wredna kocica jak zawsze ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.06.2011 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Żyjemy. Więcej u DePSi, bo bateria zdycha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.06.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Żyjemy. Więcej u DePSi, bo bateria zdycha:D Już myślałam, że was na kebeba przerobili. Chociaż strasznie żylaste by były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.06.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Coś w tym może być. Mam wrażenie, że niedługo mogę mieć kebaba z mózgu od tej ich pokręconej obyczajowości. Ale to trzeba zobaczyć samemu. No a już na pewno nie da się opisać tego w dwóch zdaniach przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.06.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Niesamowite, czy wy wiecie, że za chwilę bedzie rok jak do Sipatkowa zajechała Jeżyca? Pamiętam bo w Boże Ciało ją przygnało do nas. I jeszcze czekać musiała przed bramą bo przez procesję nie mogliśmy ruszyć się z przed kościoła. A potem wszyscy nawiedziliśmy Yetusia Rety jak ten czas mija..... A teraz u Was taaaaaaka trawa ogromniasta........ Echhhhh życie........ Trzebaby jakiś zlot w Sipatkowie zrobić co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Oooo, jaka cudna makowa panienka!!!Witam się pięknie u Was! Ale już cudnie się robi, zielono i kolorowo!!! A domek pięknie prezentuje się wśrod tych drzew!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts