Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie o firmę i kolor impregnatu, którym malowaliście wiatrownicę i słupy na tarasie. Chciałabym dobrze zgrać kolor drewnianych elementów dachu z oknami w kolorze złoty dąb (których jeszcze nie mam). Pozdrawiam.

Ha, no tu jest problem. Ponieważ różne drewno w różny sposób przyjmuje impregnat. Domek i pergola oraz słupy podtrzumujące daszek na tarasie są pomalowane sadolinem koloru teak. Jednak "jaskółka" z przodu w tym kolorze znacznie różni się od okien. Będzie malowana kolorem złoty dąb. Nazwy impregnatu nie pamiętam. Jak zejdę do garażu to sprawdzę.

Yeti, reklamacja, zdjęć nie widzę :mad:

Nie wrzeszcz. Poprawiłem.

Porypana strona jakaś była - pokazywała zdjęcia tylko, gdy byłem zalogowany.

Zauważyłem wcześniej, ale nie miałem czasu przerobić.

To jak, przyjeżdżacie na tą imprezkę?

Ha, no tu jest problem. Ponieważ różne drewno w różny sposób przyjmuje impregnat. Domek i pergola oraz słupy podtrzumujące daszek na tarasie są pomalowane sadolinem koloru teak. Jednak "jaskółka" z przodu w tym kolorze znacznie różni się od okien. Będzie malowana kolorem złoty dąb. Nazwy impregnatu nie pamiętam. Jak zejdę do garażu to sprawdzę.

Sprawdziłam - lazura ochronna 3V3, kolor złoty dąb

• 4 weeks później...