AGP 20.07.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 cześć, dawno się nie odzywałam, ale w końcu muszę wzdychnąć z zachwytu ale macie już ładnie... a te kwiaty... zazdraszczam ogarnięcia ogrodu i ślicznych gości u nas niestety psiury niweczą wszystkie moje starania regularnie... a i gości jakoś płoszą dzikich Hej Kama, ogród to ciągle pole bitwy, ale AGP-ON dzielnie stawia mu czoła. Nasze psiaki dzielnie płoszą szpaki Inni goście trzymają się raczej w bezpiecznej, aczkolwiek widocznej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
furgaladka 25.07.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witaj Aniu, chcę podobnie jak Ty w łazience zrobić zabudowane szuflady we wnęce w swojej łazience. Na razie jestem na etapie projektowania, ale nie wiem jak technicznie to rozwiązać. Szafy chcemy zrobić sami z mężem. Interesuje mnie sposób montażu tych szuflad do ścian, w jaki sposób są zamocowane prowadnice? Czy bezpośrednio do ściany czy tez inaczej? Jeśli do ściany, to za pomocą jakich wkrętów i czy Ci się nic nie obluzowuje, a tynk się nie sypie? Będę wdzięczna za odpowiedź i jakieś uwagi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 26.07.2011 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 http://www.fantastyczny-prezent.pl/images/imieninowy-kwiatek.jpg Wszystkiego Najlepszego skarbie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.07.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Wszystkiego naj naj naj ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.08.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dziękuję za życzenia Troszkę późno, ale niestety od kilku tygodni mamy problem z internetem. Dokładnie z jego dostawcą. Zasięg mieliśmy przez sześć miesięcy, aż tu pewnego dnia zniknął. Bez żadnego uprzedzenia i niestety jak mi się wydaje ... bezpowrotnie. No chyba, że wrócą go nam wystosowane do dostawcy pisma Tymczasem korzystamy na próbę i iPlusa. Działa. Może nie jest demonem prędkości, ale umożliwia kontakt ze światem. A najbardziej brakuje mi kontaktu z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.08.2011 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witaj Aniu, chcę podobnie jak Ty w łazience zrobić zabudowane szuflady we wnęce w swojej łazience. Na razie jestem na etapie projektowania, ale nie wiem jak technicznie to rozwiązać. Szafy chcemy zrobić sami z mężem. Interesuje mnie sposób montażu tych szuflad do ścian, w jaki sposób są zamocowane prowadnice? Czy bezpośrednio do ściany czy tez inaczej? Jeśli do ściany, to za pomocą jakich wkrętów i czy Ci się nic nie obluzowuje, a tynk się nie sypie? Będę wdzięczna za odpowiedź i jakieś uwagi. Pozdrawiam Szuflady w łazience zamontowane są w szafce zbudowanej z gazobetonu. Do środka włożona jest szafka z płyty, do której zamocowane są prowadnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.08.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Aniu, pięknie u Was Mam pytanie czy psiaki nie robią spustoszenia w ogrodzie i w zielniku...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 03.08.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Pięknie, pięknie, cudowny ogród, i mąż zdolny Jakie tuje masz posadzone w sąsiedztwie śmietnika, wyglądają na szmaragdy ale chciałabym się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.08.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 to ja odpowiem bo czuje się mile połaskotany Tak, to są szmaragdy. na razie jest ich 7. Nadal zastanawiamy się jakie wybrać na pozostałą część ogrodzenia aby nie zasłoniły pięknego widoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 A może z powodu pięknego widoku nie sadzić tam przyszłościowego żywopłotu ??? Może tylko jakieś niziutkie ładniutkie roślinki i już ???? Przecież przez siatkę to Wam co najwyżej dzikie zwierzątka zaglądają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 03.08.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Nadal zastanawiamy się jakie wybrać na pozostałą część ogrodzenia aby nie zasłoniły pięknego widoku. Posadź Sunskity i ,,będzie Pan zadowolony'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.08.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 myślę nad jakimiś żywotnikami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.08.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 np: globosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.08.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Aniu, pięknie u Was Mam pytanie czy psiaki nie robią spustoszenia w ogrodzie i w zielniku...???? Jeszcze nie sieją. Niby nieduże, ale jak coś ciekawego zobaczą, czyt. burka lub jakiego człeka, to idą taranem. Alexa uczymy nie sikać na drzewka i inne rosłiny. Ma już nawet swój patyczek-toaletę. Czarnulka także daje sobie radę z sikaniem na słupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.08.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Pięknie, pięknie, cudowny ogród, i mąż zdolny Oj zdolny, zdolny. Ja juz bym ten ogród chwastami zapuściła, albo na wiór wysuszyła,. Jest także opcja - ciut za mocno nawodniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.08.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ...a co wy jeszcze o tej porze po polach z waszym internetem obwoźnym się włóczycie?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.08.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Fajowski pomysł z tym patykiem - ubikacją dla Alexa. A wiecie, że nasz malutki to zaczyna łapkę podnosić? No niedokładnie tak jak dorosły pies ale pod koniec siusiania podnosi lekko łapkę do góry (pewnie zaczyna mu przeszkadzać jak ją sobie posiusiuje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.08.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 ...a co wy jeszcze o tej porze po polach z waszym internetem obwoźnym się włóczycie?:lol2: Teraz testujem konkurencyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.08.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Nie wszyscy wiedzą, że w naszym przypadku, określenie "internet mobilny" nabrało całkiem nowego znaczenia - dosłownego. W niedzielnę nasz internet dosłownie był mobilny - jeździliśmy samochodem z laptopem po okolicy szukając zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 No to świetnie... Mnie czeka to samo bo w chałupce zasięgu niet... ale antenę wzmacniającą se czasnę... a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts