Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

cześć, dawno się nie odzywałam, ale w końcu muszę wzdychnąć z zachwytu ;)

ale macie już ładnie... a te kwiaty...

zazdraszczam ogarnięcia ogrodu i ślicznych gości

u nas niestety psiury niweczą wszystkie moje starania regularnie... a i gości jakoś płoszą dzikich

Hej Kama, ogród to ciągle pole bitwy, ale AGP-ON dzielnie stawia mu czoła. Nasze psiaki dzielnie płoszą szpaki ;-) Inni goście trzymają się raczej w bezpiecznej, aczkolwiek widocznej odległości.

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Aniu, chcę podobnie jak Ty w łazience zrobić zabudowane szuflady we wnęce w swojej łazience. Na razie jestem na etapie projektowania, ale nie wiem jak technicznie to rozwiązać. Szafy chcemy zrobić sami z mężem.

Interesuje mnie sposób montażu tych szuflad do ścian, w jaki sposób są zamocowane prowadnice? Czy bezpośrednio do ściany czy tez inaczej? Jeśli do ściany, to za pomocą jakich wkrętów i czy Ci się nic nie obluzowuje, a tynk się nie sypie?

Będę wdzięczna za odpowiedź i jakieś uwagi.

Pozdrawiam

Dziękuję za życzenia ;-) Troszkę późno, ale niestety od kilku tygodni mamy problem z internetem. Dokładnie z jego dostawcą. Zasięg mieliśmy przez sześć miesięcy, aż tu pewnego dnia zniknął. Bez żadnego uprzedzenia i niestety jak mi się wydaje ... bezpowrotnie. No chyba, że wrócą go nam wystosowane do dostawcy pisma :evil:

Tymczasem korzystamy na próbę i iPlusa. Działa. Może nie jest demonem prędkości, ale umożliwia kontakt ze światem. A najbardziej brakuje mi kontaktu z Wami ;-)

Witaj Aniu, chcę podobnie jak Ty w łazience zrobić zabudowane szuflady we wnęce w swojej łazience. Na razie jestem na etapie projektowania, ale nie wiem jak technicznie to rozwiązać. Szafy chcemy zrobić sami z mężem.

Interesuje mnie sposób montażu tych szuflad do ścian, w jaki sposób są zamocowane prowadnice? Czy bezpośrednio do ściany czy tez inaczej? Jeśli do ściany, to za pomocą jakich wkrętów i czy Ci się nic nie obluzowuje, a tynk się nie sypie?

Będę wdzięczna za odpowiedź i jakieś uwagi.

Pozdrawiam

Szuflady w łazience zamontowane są w szafce zbudowanej z gazobetonu. Do środka włożona jest szafka z płyty, do której zamocowane są prowadnice.

Aniu, pięknie u Was :)

Mam pytanie czy psiaki nie robią spustoszenia w ogrodzie i w zielniku...????

Jeszcze nie sieją. Niby nieduże, ale jak coś ciekawego zobaczą, czyt. burka lub jakiego człeka, to idą taranem. Alexa uczymy nie sikać na drzewka i inne rosłiny. Ma już nawet swój patyczek-toaletę. Czarnulka także daje sobie radę z sikaniem na słupek ;-)