dominiaaa 30.09.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam!My tez chcielibyśmy zacząć "wykopaliska" na naszej działce jeszcze w tym roku,ale nie wiem czy damy radę.Tak jak wy ciągle czekamy na pozwolenie.Dzisiaj mija 50 dni od złożenia wniosku.Oby u was było szybko ,bo nas już krew zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Przyszłam za Tobą z ciekawości i widzę,że jesteś na początku drogi,ale jak uzyskasz PnB to wszystko ruszy z kopyta. Nam PnB załatwiała Pani adaptująca projekt i wszelkie pozwolenia,choć jej do końca nie przypilnowałam i odbiło mi się,to gdy koparkowy rozwalil rurę od gazu i musielismy wybulić na naprawę rurociągu.Także sprawdź czy masz wszystkie warunki uzgodnione.Co do drenażu to u nas była droga przez mękę z tym,wszystko mam w dzienniku.Jednak musisz tego przypilnować,bo później będziesz do tego wracać ,aby naprawiać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 przyszłam się przywitać i dołączyć do oglądających i czytajacych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 30.09.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Życzę powodzenia i uśmiechu w każdym dniu kiedy będzie Cię chciał trafić ... A uwierz mi będą takie dni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Życzę powodzenia i uśmiechu w każdym dniu kiedy będzie Cię chciał trafić ... A uwierz mi będą takie dni. Pozdrawiam. Takie dni już się trafiają.. szczególnie jeśli wspomne sobie urzędasów Ale sie nie damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 przyszłam się przywitać i dołączyć do oglądających i czytajacych pozdrawiam Miło nam Cie widzieć - zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Oglądajcie , oglądajcie . Ja zimą już miałam wsio wybrane? I co? calkowicie zmieniłam koncepcję prawie na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.09.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ależ ja niekulturowa Nie przywitałam się.Witam i bedę podglądać zmagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Miło nam Cię powitać w Naszych skromnych progach. Nam już teraz się koncepcje zmieniaja jak w kalejdoskopie. Ceny nas do poziomu przywracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 przyszłam się przywitać i dołączyć do oglądających i czytajacych pozdrawiam Miło nam Cie widzieć - zapraszamy częściej a na pewno będę częściej ... wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 I ja przyszłam się przywitać Jesteśmy na podobnym etapie, tzn wniosek o PNB (też w Zgierzu ) złożyliśmy 1,5 tyg. wcześniej niż Wy... Czekamy... A te bloczki w tej cenie to w Emilii?? Pozdrawiam i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.10.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witaj.. No to mamy pecha bo urzędasy w Zgierzu są najgorsze.Zwłaszcza energetyka Bloczki sa z firmy MARIA w RĄbieniu - całkiem ładne i równe. Czy też macie nadzieje na fundamenty w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witaj.. No to mamy pecha bo urzędasy w Zgierzu są najgorsze. Zwłaszcza energetyka Bloczki sa z firmy MARIA w RĄbieniu - całkiem ładne i równe. Czy też macie nadzieje na fundamenty w tym roku? oj wielką!!! A pytanie z grupy łodzkiej: b20 klasa tych bloczków? I to cena netto czy brutto i czy można, tak wiesz "pół na pół"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.10.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Bloczki klasy B20 cena "do zaplacenia" trzeba tylko cos dopłacić za transport. Tel do PHU MARIA 042 7125518 uprzedziłem Pania aby zwiększyła produkcję Ja zamawiam w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 03.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 poszło, co miało na maila mam nadzieję, że dotrze przy okazji zerknęłam sobie na Waszą stronkę: CUDNE macie te kluseczki... miodzio poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.10.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Niezmiernie Ci dziękuję Bardzo mi pomogłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.10.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 nie za ma co ciekawe tylko czy są realne, zastanawiam się co powiem po wybudowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.10.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Też się tego boimy. Mój kosztorys wyszedł zdecydowanie zbyt optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 05.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 czy Wy macie takie słuchane psiaki, ze nie będą wyłazić przez ten krzywopłot bo tam przecież dość duże przerwy są pomiędzy dechami śpieszę donieść - właśnie dostałam wycenę od rzeczoznawcy taką na potrzeby banku: ogółem koszt budowy-275800zł (z przyłączami i dokumentacją) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.10.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ha, ha, ha. To niech ten rzeczoznawca wybuduje za tyle u nas Moim zdaniem nierelane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts