Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:bash:

Puk , puk nie zapeszyć, niech Ci internet hula aż miło.

Chłopa twego nie chcę, choć niczego sobie jak widać na załączonych w dzienniczku obrazkach ;), mam swego, dobry jest tyle, że ogród to raczej nie jego bajka. Nic to, w innych dziedzinach jest niczego sobie :D:D:cool::cool:

My się niedługo o ten ogród pozabijamy ;-) W chwili obecnej wypracowujemy kompromis. Przynajmniej tak mi się wydaje

Edytowane przez AGP

a1.jpg

Ania, czy nim dobrałaś się do tego lwa, to on już miał taką głupią minę?

Wczoraj rano przed pracą naszła mnie ogromna chęć na kontakt z naturą.(...)Musiałem się spieszyć, bo tylko 30 minut miałem do wyjazdu do pracy :wink:

Uważaj, to już pachnie poważnym uzależnieniem!

i ja zazdroszczę, wszystko takie piękne, idealnie wykańczane i dom i ogród.

Mam nadzieję, że kiedyś i u mnie będzie tak ładnie, że tez będę miała takie chęci i samozaparcie.

Pozazdrościć.

U nas pewnie Pchła dopiero w przyszłym roku stanie, a ogród... ja już chce mieć tak ślicznie jak Wy!

i ja zazdroszczę, wszystko takie piękne, idealnie wykańczane i dom i ogród.

Mam nadzieję, że kiedyś i u mnie będzie tak ładnie, że tez będę miała takie chęci i samozaparcie.

Pozazdrościć.

U nas pewnie Pchła dopiero w przyszłym roku stanie, a ogród... ja już chce mieć tak ślicznie jak Wy!

Danonki, do tych ideałów, to daleko...

Jak już zaczniecie, to ani się obejrzysz, a i ty będziesz pracować w ogrodzie ;-)

widze, że działacie ogrodowo:)

...ustaliliście juz co gdzie chcecie posadzić???

Hej Kala. Tak działamy... Ustalamy, wsadzamy, przesdzamy ;-) Ciągle jest co robić. Nie nudzimy się.

Widziałam, że u ciebie prace ogrodowe równocześnie z wykończeniówką. Fajnie. Zamieszkasz w pełni urządzonym domu z ogrodem.