AGP 16.08.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Nie znikaj, tylko wpadaj częściej. Teraz to i ja będę buszować. Internet zrobił wielki come back puk, puk - żeby nie zapeszyć A chłopa nie oddam. Mój ci on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Puk , puk nie zapeszyć, niech Ci internet hula aż miło. Chłopa twego nie chcę, choć niczego sobie jak widać na załączonych w dzienniczku obrazkach , mam swego, dobry jest tyle, że ogród to raczej nie jego bajka. Nic to, w innych dziedzinach jest niczego sobie :D:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Puk , puk nie zapeszyć, niech Ci internet hula aż miło. Chłopa twego nie chcę, choć niczego sobie jak widać na załączonych w dzienniczku obrazkach , mam swego, dobry jest tyle, że ogród to raczej nie jego bajka. Nic to, w innych dziedzinach jest niczego sobie :D:cool: My się niedługo o ten ogród pozabijamy W chwili obecnej wypracowujemy kompromis. Przynajmniej tak mi się wydaje Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.08.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Będzie dobrze, zobaczysz. Zbudowaliście dom i się nie pozabijaliście to i ogród nie da Wam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 17.08.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Łał ale pięknie a to jeszcze nie koniec. Fajnie, że tak dokładnie wszystko opisujesz i uwieczniasz. W przyszłym roku będzie to dla mnie inspiracją jak w tym wasza Pchła. Wielkie dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.08.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 książki ci kupiliśmy OOOOOOOoooo faaaaajnieeeeee A liliowce też ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.08.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Żeby nie było, że się chwalę, ale jam to zrobiła takie ładne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.08.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 A liliowce też ???????? Lilijki w piątek może będą na rynku. Namów Anie - może dla nas kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 18.08.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ania !!!!Jutro piątek, pamiętaj o liliowcach dla mnięProszę, proszę, proszę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 19.08.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 ach...ale pięknie... oj i ja zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.08.2011 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Ania, czy nim dobrałaś się do tego lwa, to on już miał taką głupią minę? Wczoraj rano przed pracą naszła mnie ogromna chęć na kontakt z naturą.(...)Musiałem się spieszyć, bo tylko 30 minut miałem do wyjazdu do pracy Uważaj, to już pachnie poważnym uzależnieniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 20.08.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 i ja zazdroszczę, wszystko takie piękne, idealnie wykańczane i dom i ogród. Mam nadzieję, że kiedyś i u mnie będzie tak ładnie, że tez będę miała takie chęci i samozaparcie.Pozazdrościć. U nas pewnie Pchła dopiero w przyszłym roku stanie, a ogród... ja już chce mieć tak ślicznie jak Wy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Ania !!!! Jutro piątek, pamiętaj o liliowcach dla mnię Proszę, proszę, proszę..... Nie było... Najwyraźniej lilijki bywają wyłącznie na jarmarku, czyli czekamy do początku września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 i ja zazdroszczę, wszystko takie piękne, idealnie wykańczane i dom i ogród. Mam nadzieję, że kiedyś i u mnie będzie tak ładnie, że tez będę miała takie chęci i samozaparcie. Pozazdrościć. U nas pewnie Pchła dopiero w przyszłym roku stanie, a ogród... ja już chce mieć tak ślicznie jak Wy! Danonki, do tych ideałów, to daleko... Jak już zaczniecie, to ani się obejrzysz, a i ty będziesz pracować w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 widze, że działacie ogrodowo:)...ustaliliście juz co gdzie chcecie posadzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.08.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 widze, że działacie ogrodowo:) ...ustaliliście juz co gdzie chcecie posadzić??? Hej Kala. Tak działamy... Ustalamy, wsadzamy, przesdzamy Ciągle jest co robić. Nie nudzimy się. Widziałam, że u ciebie prace ogrodowe równocześnie z wykończeniówką. Fajnie. Zamieszkasz w pełni urządzonym domu z ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 no coś Ty:).....za domem mam jeszcze na połowie działki nieużytki i chwaściory do kolan;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.08.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 no coś Ty:) .....za domem mam jeszcze na połowie działki nieużytki i chwaściory do kolan;) Za to ja przed domem mam jeszcze brunatno. Jednak już w najbliższy weekend - sianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.08.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 AGPki cudnie ogródek zaczyna wyglądać!!! A trawki też wsadziliście? Ten Ogród Traw to p. Surowińskiego? Też muszę sobie trawek kilka kupić i nie wiem, gdzie uderzyć... Warto tam podjechać? Jak tak, to o jakis namiar się uśmiecham:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.08.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Ania, czy nim dobrałaś się do tego lwa, to on już miał taką głupią minę? A ten jak zwykle tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts