AGP 21.08.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 AGPki cudnie ogródek zaczyna wyglądać!!! A trawki też wsadziliście? Ten Ogród Traw to p. Surowińskiego? Też muszę sobie trawek kilka kupić i nie wiem, gdzie uderzyć... Warto tam podjechać? Jak tak, to o jakis namiar się uśmiecham:D:D:D Dwa nowe miscanty zostały wsadzone. Niestety słabo widać je na zdjęciach. Jutro postaram się zrobić lepsze. Planujemy gdzie wsadzić resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 24.08.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 http://kotburger.pl/uploads/201108/1313750745_by_katterina_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.08.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Hmmm... jak to mówią potrzeba matką wynalazku:D:D Super pomysł Oj, podoba mi się u Was bardzo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 kiedy podłączysz wodę? jestem bardzo ciekawa efektu końcowego!! A tak z ciekawości - ten kamień z którego będzie tryskać woda to skąd wzięliście? Gotowiec czy hand made??? Może skopiuje??? Mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 25.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 kiedy podłączysz wodę? jestem bardzo ciekawa efektu końcowego!! A tak z ciekawości - ten kamień z którego będzie tryskać woda to skąd wzięliście? Gotowiec czy hand made??? Może skopiuje??? Mogę? Instalacje podłaczymy, gdy tylko zakupimy pompę. kamień gotowy, kupiony przy łagiewnickiej. Z hand made nic nie wyszło... wiertło odmówiło dalszej współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 25.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 http://img.gnioty.pl/pictures/2011/8/1fc52684f3cdd52840bc747226fccd52.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.08.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 AGP-y, paskudy jedne Słyszałam, że Wam latanie nie przypadł do gustu... i tym samym się nie spotkamy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2011 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Jedna z tych paskud, to nawet gadać ze mną nie chce... Pewnie się boi, że mógłbym ją przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 26.08.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 AGP-y, paskudy jedne Słyszałam, że Wam latanie nie przypadł do gustu... i tym samym się nie spotkamy... Pozdrawiam Pewnie będzie jeszcze okazja Mam teraz za dużo na głowie. Startujemy dalej z budową.Szukamy podbitki. Mam nadzieje że zajrzysz do nas - może OFF-Roadu nas przyuczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.08.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Czuję się zaproszona Wiem wiem, ja nadal walczę z budową i na nic czasu nie mam... Pozdrówka dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.08.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Jedna z tych paskud, to nawet gadać ze mną nie chce... Pewnie się boi, że mógłbym ją przekonać Oj tam od razu nie chce. Po prostu źle się czasowo wstrzeliłeś - nie mogłam wyjść z zebrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.08.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Czuję się zaproszona Wiem wiem, ja nadal walczę z budową i na nic czasu nie mam... Pozdrówka dla Was I bardzo dobrze, że się czujesz. Przybywaj Jak się obrobimy, to zajrzymy do ciebie. Możesz być pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 26.08.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Startujemy dalej z budową.Szukamy podbitki. Daj głos jak coś wypatrzysz. Może lepsze warunki utargujemy, jak razem kupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 I bardzo dobrze, że się czujesz. Przybywaj Jak się obrobimy, to zajrzymy do ciebie. Możesz być pewna. Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Daj głos jak coś wypatrzysz. Może lepsze warunki utargujemy, jak razem kupimy. Hau hau Podbitka Bryza złoty dąb wypatrzona w Ksawerowie. Ceny przystępne. A ty kiedy yetuś chcesz kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.08.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Trzymam za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.08.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Ale u Was pięknie! Jestem zachwycona Waszym ogrodem (powróciłam do Waszego Dziennika i czytam od końca z nadzieją na zdjęcia również z wewnątrz:) ). Przepiękne rośliny i tak schludnie! Działkę macie piękną i dużą i takie są dla nas inspiracją, bo sami mamy do zagospodarowania jakieś 1200-1300m2. Pokazałam mojemu kochanemu mężowi Wasz domek narzędziowy i - mimo, że to jego "broszka" - chcę taki sam:) Byłby idealny , zwłaszcza z tym daszkiem na drzewo kominkowe. U nas wszystko małymi kroczkami, bo w tej chwili mamy do ogarnięcia bunt naszej dwulatki i zmienne nastroje mojego ósmego miesiąca ciąży, ale wrzucam szybko Wasz Dziennik do inspiracji i będę do niego zaglądać! Grunt to właściwa motywacja:)Gratuluję domku i ogrodu i wracam do lektury Dziennika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.08.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ale u Was pięknie! Jestem zachwycona Waszym ogrodem (powróciłam do Waszego Dziennika i czytam od końca z nadzieją na zdjęcia również z wewnątrz:) ). Przepiękne rośliny i tak schludnie! Działkę macie piękną i dużą i takie są dla nas inspiracją, bo sami mamy do zagospodarowania jakieś 1200-1300m2. Pokazałam mojemu kochanemu mężowi Wasz domek narzędziowy i - mimo, że to jego "broszka" - chcę taki sam:) Byłby idealny , zwłaszcza z tym daszkiem na drzewo kominkowe. U nas wszystko małymi kroczkami, bo w tej chwili mamy do ogarnięcia bunt naszej dwulatki i zmienne nastroje mojego ósmego miesiąca ciąży, ale wrzucam szybko Wasz Dziennik do inspiracji i będę do niego zaglądać! Grunt to właściwa motywacja:) Gratuluję domku i ogrodu i wracam do lektury Dziennika:) Aniu i Bartku, jeszcze daleka droga przed nami. A działka wbrew pozorom wcale duża nie jest - 1108 m2. Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 31.08.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 AGP-ki przez przypadek wpisałam się w waszym dzienniku, jeśli możecie to wywalcie bo ja nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 01.09.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 tylko ty możesz to skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts