Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

AGPki cudnie ogródek zaczyna wyglądać!!! A trawki też wsadziliście? Ten Ogród Traw to p. Surowińskiego? Też muszę sobie trawek kilka kupić i nie wiem, gdzie uderzyć... Warto tam podjechać? Jak tak, to o jakis namiar się uśmiecham:D:D:D

Dwa nowe miscanty zostały wsadzone. Niestety słabo widać je na zdjęciach. Jutro postaram się zrobić lepsze.

Planujemy gdzie wsadzić resztę.

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kiedy podłączysz wodę? jestem bardzo ciekawa efektu końcowego!! A tak z ciekawości - ten kamień z którego będzie tryskać woda to skąd wzięliście? Gotowiec czy hand made??? Może skopiuje??? Mogę?

Instalacje podłaczymy, gdy tylko zakupimy pompę. kamień gotowy, kupiony przy łagiewnickiej. Z hand made nic nie wyszło... wiertło odmówiło dalszej współpracy ;-)

Ale u Was pięknie! Jestem zachwycona Waszym ogrodem (powróciłam do Waszego Dziennika i czytam od końca z nadzieją na zdjęcia również z wewnątrz:) ). Przepiękne rośliny i tak schludnie! Działkę macie piękną i dużą i takie są dla nas inspiracją, bo sami mamy do zagospodarowania jakieś 1200-1300m2.

Pokazałam mojemu kochanemu mężowi Wasz domek narzędziowy i - mimo, że to jego "broszka" - chcę taki sam:) Byłby idealny , zwłaszcza z tym daszkiem na drzewo kominkowe.

U nas wszystko małymi kroczkami, bo w tej chwili mamy do ogarnięcia bunt naszej dwulatki i zmienne nastroje mojego ósmego miesiąca ciąży, ale wrzucam szybko Wasz Dziennik do inspiracji i będę do niego zaglądać! Grunt to właściwa motywacja:)

Gratuluję domku i ogrodu i wracam do lektury Dziennika:)

Ale u Was pięknie! Jestem zachwycona Waszym ogrodem (powróciłam do Waszego Dziennika i czytam od końca z nadzieją na zdjęcia również z wewnątrz:) ). Przepiękne rośliny i tak schludnie! Działkę macie piękną i dużą i takie są dla nas inspiracją, bo sami mamy do zagospodarowania jakieś 1200-1300m2.

Pokazałam mojemu kochanemu mężowi Wasz domek narzędziowy i - mimo, że to jego "broszka" - chcę taki sam:) Byłby idealny , zwłaszcza z tym daszkiem na drzewo kominkowe.

U nas wszystko małymi kroczkami, bo w tej chwili mamy do ogarnięcia bunt naszej dwulatki i zmienne nastroje mojego ósmego miesiąca ciąży, ale wrzucam szybko Wasz Dziennik do inspiracji i będę do niego zaglądać! Grunt to właściwa motywacja:)

Gratuluję domku i ogrodu i wracam do lektury Dziennika:)

Aniu i Bartku, jeszcze daleka droga przed nami. A działka wbrew pozorom wcale duża nie jest - 1108 m2.

Dziękuję za miłe słowa ;-)