sipatka 01.09.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 No dobra ale ja tam nie widzę żadnego skasuj wiadomość. Jakaś fujara ze mnie jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.09.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Iza edytuj i tam są opcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 05.09.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witaj Aniu, jak Ty musisz kochać roślinki, że raz, tak ładnie u Was rosną, a dwa, że tyle serca i pracy w nie wkładasz:), żeby było ładnie. Gratuluję cudownych efektów! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 06.09.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Witajcie,miski odebrane -ale opóźnienie-Cześkowi coś nie pasi-woli stare ,,korytko'',ogród rośnie ,parę lat tzn.2 i będzie git . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.09.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No to nas pocieszyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.09.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 ogród rośnie ,parę lat tzn.2 i będzie git . Później zacznie się karczowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dasz mi wskazówki, masz już w tym doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.09.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Witaj Aniu, jak Ty musisz kochać roślinki, że raz, tak ładnie u Was rosną, a dwa, że tyle serca i pracy w nie wkładasz:), żeby było ładnie. Gratuluję cudownych efektów! Pozdrawiam Niestety do roślin mam dwie lewe ręce (a raczej pamięć słabą ). Mój mąż jednak uwielbia ogród. Wykonanie i pielęgnacja w zasadzie w większości to jego dzieło i zasługa. Ja czasem coś tam przystrzygę. No i wybieram roślinki Ale mam szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.09.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Witajcie,miski odebrane -ale opóźnienie-Cześkowi coś nie pasi-woli stare ,,korytko'' Może dlatego, że z "lumpeksu"? A może książę Chester pchać swej zacnej mordy do małej dziury nie zamierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.09.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Później zacznie się karczowanie;) Yetuś, dobrze, że nie żyjesz z handlu optymizmem. Za daleko byś nie zajechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Podbitka wyszła Wam bardzo ładnie Z czego ją robiliście? Widzę, że roślinek nakupiłaś, aż mnie zazdrość wzięła Ja obiecałam sobie, że koniec z kupowaniem, bo na przyszły rok trzeba będzie przesadzić to co posadziłam, bo za gęsto chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.09.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ależ pięknie prezentuje się domek z podbitką. Suuuper ! A jakie roślinki zakupione. Zaczynam się zastanawiać jak to wszystko wyrośnie, to las będziecie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.09.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Podbitka wyszła Wam bardzo ładnie Z czego ją robiliście? Podbitka PVC BRYZA złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 19.09.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Ależ pięknie prezentuje się domek z podbitką. Suuuper ! A jakie roślinki zakupione. Zaczynam się zastanawiać jak to wszystko wyrośnie, to las będziecie mieli Oj tam, oj tam, na razie ograniczamy się do odmian karłowatych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.09.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 AGP, chciałaś zobaczyć zdjęcia tarasu i ganku wkleiłam w swoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 wszystko piekne, cudne i baaaaaaaaaaaarodzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.09.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 AGP, chciałaś zobaczyć zdjęcia tarasu i ganku wkleiłam w swoim dzienniku Idę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.09.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 wszystko piekne, cudne i baaaaaaaaaaaarodzo mi się podoba:) :wiggle:dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 20.09.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Wczoraj dotarła pergola wejściowa ;:63 Po powrocie z pracy zabrałem się za montaż. Teraz trzeba się sprężyć z darniowaniem i ja zakotwiczyć w wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 AGP-On, my kupiliśmy specjalne kotwy do pergoli. Nie są tanie, ale nie było czym ich zastąpić. Ja chcę zobaczyć taras i ganek Jak wykończyliście cokoły? Ja będę wykańczać w sobotę nasze cokoły, tynkiem który nam został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts