yuka 29.09.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A tak to w tym samym czasie z wężem po ogrodzie latałam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 30.09.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 http://img.gnioty.pl/pictures/2011/9/37756b6ec86062b32edacfdd35fd88ff.jpg http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201109/1317313712_by_equador77_500.jpg http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201109/1317227757_by_ARock_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 (edytowane) brawo, ładnie wygląda ganek i podbitka Co do tynku, też mamy wybrudzony i trzeba będzie tym mleczkiem z tynku zamalować Cokół mamy jeszcze nie zrobiony od góry, a Wy już macie? Edytowane 1 Października 2011 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.10.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 brawo, ładnie wygląda ganek i podbitka Co do tynku, też mamy wybrudzony i trzeba będzie tym mleczkiem z tynku zamalować Cokół mamy jeszcze nie zrobiony od góry, a Wy już macie? Dzięki Megana Nie, jeszcze nie mamy zrobionych cokołów. Wczoraj późnym wieczorem dopiero zostały zafugowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.10.2011 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Musimy kupić silikon zewnętrzny, tak powiedział nam płytkarz, a Wy czym od góry będziecie robić, też sylikonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 02.10.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Pojawiła się nowa koncepcja: Koncepcja wygląda dosyć znajomo;) Czyżby Pan Pchełek zmusił jednak do uległości Panią Pchełkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.10.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Musimy kupić silikon zewnętrzny, tak powiedział nam płytkarz, a Wy czym od góry będziecie robić, też sylikonem? Tak, silikonem. Silikon w kolorze fug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.10.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Koncepcja wygląda dosyć znajomo;) Czyżby Pan Pchełek zmusił jednak do uległości Panią Pchełkową? I tu się mój drogi mylisz. Pomysł jest mój. No może lekko wzorowany na koncepcji jednego z forumowych kolegów. Nie powiem którego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 czy pod ta pergolą planujecie zrobic ogród japoński? co tam będzie?? poprosze o jakies szczegóły:) nadal dopytuje o ten ogród japoński !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.10.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 nadal dopytuje o ten ogród japoński !!! :) Kaluś, ciągle trwa projektowanie - czysta teoria na razie. Jak będzie się coś działo, na pewno pokażemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.10.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 ale jeszcze w tym roku chcecie tam cos posadzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Jeszcze nie wiem czy damy radę. Chciałbym w tym roku przynajmniej zdjąć darć, wyrównać i przykryć całość agrowłókniną. Kamyki będziemy wysypywać dopiero wiosną. Zima podłubie i zrobię pergole z bambusa oraz inne ozdoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.10.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 pergola z bambusa????????....brzmi zachęcająco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.10.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Będę kombinował zimą, zakupie materiały i będę dłubał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Koniecznie zróbcie silikonem najlepiej tą fugę przy samym budynku i w narożnikach (gdzie płytka styka się ze styropianem), nasz płytkarz pomimo zakupienia silikonu stwierdził, ze to bez sensu i zrobił zwykłą fugą - efekt - połowa już się wykruszyła a reszta pękła , będzie dłubanie swoją drogą fuga przy progu drzwi wejściowych wewnątrz też popękała, chyba za mocno trzaskamy drzwiami fajny ten patent z pieńkami, a ja się głupia tyle kamienia natargałam ps. ciekawość mnie zżera na ten chiński zakątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.10.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 O co wam chodzi z tym silikonem? Nic nie rozumiem... czy mogę prosić o wyjaśnienie w temacie, bo obawiam się, że ów problem i mnie może dotyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 04.10.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Chodzi o wykończenie cokołów i przestrzenie między budynkiem a tarasem, powinno zrobić sie je silikonem zamiast fugą. Ma to zapobiegać pękaniu.U nas dodatkowo zrobione są wzdłużne i poprzeczne dylatacje silikonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 06.10.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Jeszcze nie wiem czy damy radę. Chciałbym w tym roku przynajmniej zdjąć darć, wyrównać i przykryć całość agrowłókniną. Kamyki będziemy wysypywać dopiero wiosną. Zima podłubie i zrobię pergole z bambusa oraz inne ozdoby. Czekam z utęsknieniem na efekty,ogród w stylu japońskim to dopiero wyzwanie-no,no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chester633 06.10.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Gratuluję podbitki i płytek na schodach wejściowych,ogród zmienia się w zawrotnym tempie-brawo,ale cebulowych to posadziliscie trochę tzn. jakieś 100-200 szt.to wtedy nastąpi oczkiwany efekt ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 07.10.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pawełku, powoli się wszystko robi. Brak czasu nam bardzo dokucza a teraz jeszcze ta brzydka pogoda. Część Japońską będę robił dopiero wiosna, teraz tylko grunt przygotuję Chcę jeszcze zrobić jedna dużą rabatę z tyłu domu i zadołować rośliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts