kala67 07.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Będę kombinował zimą, zakupie materiały i będę dłubał jestem niezmiernie ciekawa co tam wykombinujesz:) ..widziałam kiedyś w programie Maja w ogrodzie taki ogród.....wyglądał cudnie..... bede Wam kibicowała w tym przedsięwzięciu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Pięknie macie wokół domku, trawa tak soczyście zielona, jakby zupełnie inna pora roku przed nami była:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.10.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Taras super i taki duży się zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.10.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 nie zagladałam do dziennika ostatnio....i przegapiłam Waszą piekna podbitkę i taras !!! :) dziś obejzałam sobie wszystko i chwalę koło domku ladnie sie zrobiło.....wejście tez już eleganckie macie, o zielonej trawce nie wspomne;) czy do sadzenia roslin w tej włóninie wycinacie okrągłe otwory czy na krzyz??? czym włóknine przytwierdzacie do podłoża ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Do roślin wycinamy otwory na krzyż. Włókninę przytwierdzamy do podłoża kołkami do... styropianu. Mamy także trochę kołków dedykowanych specjalnie do agrowłókniny, ale cena jest o niebo wyższa od tych styropianowych. Ekonomia zwyciężyła. Jedyny minus - są szare lub białe, ale i tak będą schowane pod korą lub kamykami. P.S. Dziękuję Wam wszystkim za słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 09.10.2011 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ale u was cudnie!!!!Zrobiliście kawał wspaniałej roboty.Jak ja wam zazdraszczam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2011 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Kawał roboty to jeszcze ciągle jest do zrobienia, ale dziękujemy za słowa uznania. Ogród to zasługa AGP-ONa. Ja mu tylko staram się nie przeszkadzać. Czasem jest ciężko, bo gdybym nie przeszkadzała wcześniej, teraz nie musiałaby zmieniać koncepcji... A tak w ogóle, to mam nerwa na fachowców i chyba im podziękuję. Resztę, tzn. tynk mozaikowy na brzegach zrobi ktoś inny. Mamy już nawet plan kto. Wiedziałam, że tak się skończy, paproki i bałaganiarze byli i tak im zostało. Nierofomowalni są Wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.10.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Masz rację, nie denerwuj się, tylko zmień ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Wiedziałam, że tak się skończy, paproki i bałaganiarze byli i tak im zostało. Nierofomowalni są Wrr Kochana, miałam to w nadmiarze... Jak ktoś jest paprok, to już się nie zmieni... Współczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 10.10.2011 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nasi "fachowcy" to też paproki nad paprokami !!!Skończą dach, postawią ścianki działowe pod szczególnym nadzorem i panom mówimy DOWIDZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.10.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Jakoż postanowiłam, takoż uczyniłam Panowie chyba coś przeczuwali, bo mimo tego, że miało ich dzisiaj nie być, przyjechali dokończyć dzieła ... zniszczenia. Troszkę przesadzam, bo w zasadzie robią dobrze, ale ile przy tym bałaganią! Mnie biała gorączka męczy. Oczyma wyobraźni widzę, jak jedno robią a drugie przy tym psują/syfią. Więc przyjechali. A ponieważ my się ich nie spodziewaliśmy (mieli być dopiero jutro), po kilku minutach ich przebywania pojawiła się ekipa w kominiarkach. Ale musieli mieć miny Ciąg dalszy prac prawdopodobnie w najbliższą sobotę - o ile pogoda pozwoli (pogodo pozwól, please, please...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 AGP, zapowiadają od czwartku bez opadów , aż do niedzieli - trzymam kciuki Ty tak poważnie o tej ekipie w kominiarkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.10.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Nooo:yes:A oprócz tych dojeżdżających zamaskowanych brutali, mają na dodatek taki monitoring, że już na kilometr wcześniej wiedzą, że się do nich ktoś zbliża, a w środku na stałe mają trzech ochroniarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 11.10.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Panowie z ochrony im troszkę ciśnienie podnieśli Yeti jak było na weselisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.10.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 AGP, zapowiadają od czwartku bez opadów , aż do niedzieli - trzymam kciuki Ty tak poważnie o tej ekipie w kominiarkach? O tak, trzymaj, Meganko, trzymaj. Teraz się przyda. Mam nadzieję, że nasza "bessa" już się skończyła i teraz się odbijemy. Słonko bardzo by pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.10.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Yeti jak było na weselisku? Fajowo! Już tak dawno nie byłem na weselu, że lepiej Wielki Wybuch pamiętałem, niż tego typu imprezę. No to sobie przypomniałem:) ...i wiesz co... dochodzę do wniosku, że jednak są to zdecydowanie przyjemniejsze spotkania rodzinne niż stypy:p:lol2: (...)Słonko bardzo by pomogło. Lampka słoneczna ma się od jutra naprawić, tylko że temperatury idą w dół i to co zobaczymy po otworzeniu drzwi zewnętrznych może bardziej przypominać słoneczne wnętrze ...lodówki Nie wiem, czy to cię zadowala:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.10.2011 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Normalnie termostat na zewnątrz się popsuł. Jak jest zimno Ja chcę lata!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.10.2011 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Przyjedźcie do mnie, u mnie upalne lato w pełni - zakopuję 100mb rury wodociągowej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 14.10.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 co Ty tam kombinujesz? Płytki położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.10.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Do roślin wycinamy otwory na krzyż. Włókninę przytwierdzamy do podłoża kołkami do... styropianu. Mamy także trochę kołków dedykowanych specjalnie do agrowłókniny, ale cena jest o niebo wyższa od tych styropianowych. Ekonomia zwyciężyła. Jedyny minus - są szare lub białe, ale i tak będą schowane pod korą lub kamykami. P.S. Dziękuję Wam wszystkim za słowa uznania dobrze wiedziec.....tez kupie te tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts