Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie zagladałam do dziennika ostatnio....i przegapiłam Waszą piekna podbitkę i taras !!!

:):):)

dziś obejzałam sobie wszystko i chwalę :)

koło domku ladnie sie zrobiło.....wejście tez już eleganckie macie, o zielonej trawce nie wspomne;)

czy do sadzenia roslin w tej włóninie wycinacie okrągłe otwory czy na krzyz???

czym włóknine przytwierdzacie do podłoża ??

Do roślin wycinamy otwory na krzyż. Włókninę przytwierdzamy do podłoża kołkami do... styropianu. Mamy także trochę kołków dedykowanych specjalnie do agrowłókniny, ale cena jest o niebo wyższa od tych styropianowych. Ekonomia zwyciężyła. Jedyny minus - są szare lub białe, ale i tak będą schowane pod korą lub kamykami.

P.S. Dziękuję Wam wszystkim za słowa uznania

Kawał roboty to jeszcze ciągle jest do zrobienia, ale dziękujemy za słowa uznania. Ogród to zasługa AGP-ONa. Ja mu tylko staram się nie przeszkadzać. Czasem jest ciężko, bo gdybym nie przeszkadzała wcześniej, teraz nie musiałaby zmieniać koncepcji...

A tak w ogóle, to mam nerwa na fachowców i chyba im podziękuję. Resztę, tzn. tynk mozaikowy na brzegach zrobi ktoś inny. Mamy już nawet plan kto.

Wiedziałam, że tak się skończy, paproki i bałaganiarze byli i tak im zostało. Nierofomowalni są

Wrr :bash:

Jakoż postanowiłam, takoż uczyniłam ;-) Panowie chyba coś przeczuwali, bo mimo tego, że miało ich dzisiaj nie być, przyjechali dokończyć dzieła ... zniszczenia.

Troszkę przesadzam, bo w zasadzie robią dobrze, ale ile przy tym bałaganią! Mnie biała gorączka męczy. Oczyma wyobraźni widzę, jak jedno robią a drugie przy tym psują/syfią.

Więc przyjechali. A ponieważ my się ich nie spodziewaliśmy (mieli być dopiero jutro), po kilku minutach ich przebywania pojawiła się ekipa w kominiarkach. Ale musieli mieć miny ;-)

Ciąg dalszy prac prawdopodobnie w najbliższą sobotę - o ile pogoda pozwoli (pogodo pozwól, please, please...)

Yeti jak było na weselisku?

Fajowo!

Już tak dawno nie byłem na weselu, że lepiej Wielki Wybuch pamiętałem, niż tego typu imprezę.

No to sobie przypomniałem:)

...i wiesz co... dochodzę do wniosku, że jednak są to zdecydowanie przyjemniejsze spotkania rodzinne niż stypy:p:lol2:

(...)Słonko bardzo by pomogło.

Lampka słoneczna ma się od jutra naprawić, tylko że temperatury idą w dół i to co zobaczymy po otworzeniu drzwi zewnętrznych może bardziej przypominać słoneczne wnętrze ...lodówki

Nie wiem, czy to cię zadowala:rotfl:

Do roślin wycinamy otwory na krzyż. Włókninę przytwierdzamy do podłoża kołkami do... styropianu. Mamy także trochę kołków dedykowanych specjalnie do agrowłókniny, ale cena jest o niebo wyższa od tych styropianowych. Ekonomia zwyciężyła. Jedyny minus - są szare lub białe, ale i tak będą schowane pod korą lub kamykami.

P.S. Dziękuję Wam wszystkim za słowa uznania

dobrze wiedziec.....tez kupie te tańsze :)