Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witajcie AGP-y,ostatnio wcale nie zaglądam na Forum-chyba z lenia...,a może poprostu brakuje mi czasu,zmieniłem pracę i mam problem z przystosowaniem się do nowych warunków-podobno to kwestia czasu.Gaz włączyłem chyba z pięć razy,teraz jest wyłączony i grzejemy kozą-jest wystarczająco ciepło.Jak zasypię szufelką węgla to jest nawet +25.Dzisiejszy odczyt z manometru ,,białego smoka'' to 73%.Pozdrawiamy Małgosia i Paweł.Acha-w ogrodzie jeszcze nic nie przykrywałem czekam na pierwszy mrozek w dzień.

Witaj Chester. Z tym czasem to u nas podobne. Jak już jest to trzeba go spożytkować na inne zajęcia. Forum ostatnio bardziej przeglądam niż piszę, ale to też dużo rzadziej niż kiedyś.

My palimy gazem, ale Grześ zmienił ustawienia. Był Pan serwisant i zrobił przegląd pieca. Dał kilka wskazówek. Teraz ma być lepiej. Lepiej będzie jak będzie taniej ;-)

...no ale ja to przecież w trosce o gospodarza...

...no i o urocze ślepka naszej Milusiej Kociczki :rolleyes:

Oświadczam, że ja to w życiu, ...ale to w życiu(!) nie pomyślałbym nawet o tym, żeby Łaciatą za "czuprynę łapać":eek:.

Co najwyżej mogę ją pieszczotliwie pomiziać :hug:

...albo pchełki pomóc wyłapać :D

...no ale ja to przecież w trosce o gospodarza...

...no i o urocze ślepka naszej Milusiej Kociczki :rolleyes:

Oświadczam, że ja to w życiu, ...ale to w życiu(!) nie pomyślałbym nawet o tym, żeby Łaciatą za "czuprynę łapać":eek:.

Co najwyżej mogę ją pieszczotliwie pomiziać :hug:

...albo pchełki pomóc wyłapać :D

Mrauuuu :rolleyes: