Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nogi nie zawiodły i choć nie w pełni przytomną, ale dowlokły mnie do pracy. W zasadzie to chyba już jest lepiej. Jeszcze jestem co prawda dość pociągająca i zalotnie zachrypnięta, ale w miarę świadoma.

Na tyle świadoma, że zabrałam moje nowe okulary na badanie do innego optyka. No i co się okazało? Normalnie takiego pecha to tylko ja mogę mieć.

Widzicie różnicę pomiędzy "9°" a "90"?? Optyk nie widział :bash:Wstawił mi jedno szkło w zupełnie innej osi niż powinno być. Jeszcze kazał mi się przyzwyczajać, bo taki dyskomfort to zawsze na początku jest. A co to ja niby pierwszy raz w życiu nowe okulary mam? Zareklamowałam. Czekam. Jeszcze po drodze telefon odebrałam, czy to oby na pewno ma być 9° i może jednak wróciłabym do nich na badanie. Podobno nie byłam tego dnia pierwszą, która konsultowała zrobione przez nich okulary w innym punkcie...

Tak się zastanawiam...

...a gdybyś się jednak przyzwyczaiła do tych 90° i to najlepiej na obu oczach, to może znacznie szersze pole widzenia byś miała - mając te 180° to np. z kurą (i innymi ptakami) mogłabyś konkurować :rolleyes: (w temacie szerokiego spojrzenia oczywiście ;):lol2:)