yuka 09.02.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 kobiety mają szerokie widzenie a faceci widzą tylko do przodu, nam się to chyba wykształciło z powodu wyprzedaży Padłam:lol2::rotfl: Ania, a jak ze zmysłową chrypką? Już ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.02.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Dobre, dobre ...i zmusza do refleksji Po analizie doszedłem do wniosku, że mężczyźni patrzą do przodu z tego samego powodu, tylko cel mają inny - wypatrują drzwi ewakuacyjnych z galerii, albo innego marketu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.02.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Ten znowu w analizy się bawi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.02.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 ciekawe co tam na kręglach ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Moja droga, żałuj, że nie dotarłaś. Opanowaliśmy kręgielnię, wyżarliśmy pół chińskiej knajpy a na koniec piliśmy obłędne drinki. Normalnie w życiu czegoś takiego nie próbowałam. Raj!! Zaraz wkleję krótki fotoreportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 12.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 AGP-ko widzę ,że fajnie i w doborowym towarzystwie spędziliście niedzielny dzionek:)...super ....a widoczki z rannego spacerku prześliczne:) Pozdrawiam cieplutko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Kochani, widać, że wybawiliście się, że hej!!! Tzn. że Yetuś na łyżwy Was nie zwabił Aniu, co to za drink był, uchyl rąbka tajemnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Yuka, Yetuś na łyżwy tez nas ciągnął, ale sprzętu nikt nie zabrał. A po drinku, to... No wiesz co. Drinki były... No właśnie z czym one były nikt z nas do końca nie wie, bo w końcu nie zapytaliśmy. Były z naturalnym sokiem owocowym z miąższem. Powiem tak - szykuj się na następny raz, bo jest już w planach Sama spróbujesz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.02.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 dorkaK, dziękuję bardzo za uznanie dla widoczków. Nas też niezmiennie radują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.02.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Yuka, Yetuś na łyżwy tez nas ciągnął, ale sprzętu nikt nie zabrał. A po drinku, to... No wiesz co. Drinki były... No właśnie z czym one były nikt z nas do końca nie wie, bo w końcu nie zapytaliśmy. Były z naturalnym sokiem owocowym z miąższem. Powiem tak - szykuj się na następny raz, bo jest już w planach Sama spróbujesz!! Jakoś mnie to nie dziwi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.02.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 no i ja też juz zdrowa będę to poszalejemy tylko ja ni umim grać w te kryngle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.02.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A kto powiedział, że do gry niezbędna jest ta umiejętność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 13.02.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A ja powiem tak ... plecy mnie po tych kręglach bolą!!! Drinki faktycznie były czadowe ale aby spróbować to aż na Gubałówkę trzeba jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.02.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 no cos ty to wy w międzyczasie na Gubałowkę po te drinki jechaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A jak... ma się rozumieć. W naszym towarzystwie i na koniec świata na bosaka nogi nie rozbolą.A drinki mmmmmmmm marzenie normalnie..................... chyba się nie doczekam następnego spotkania .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A ja powiem tak ... plecy mnie po tych kręglach bolą!!! .. Bo żeś mało kręgielni nie rozwalił - SIŁACZU JEDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 13.02.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A kto powiedział, że do gry niezbędna jest ta umiejętność ? Tak jak ja nie umiem grać, to nikt w tym towarzystwie mi nie dorównywał. Nawet maleńka Madzia Yetusia była lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 13.02.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 No i jaki styl miała. Powaga perfekcjonisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.02.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 (edytowane) Życzę Wam wszystkim: http://3.bp.blogspot.com/-WLzrOviJJhs/TVkE5Xk6jwI/AAAAAAAAAGw/_rNw5AbnDRc/s1600/happy-valentine-day-wallpaper.jpg Edytowane 14 Lutego 2012 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 następnym razem JADĘ Z WAMI NA KRĘGLE I NA KONIEC ŚWIATA TYŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts