Yeti 21.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Mobilizacja była ... jeszcze coś w zanadrzu trzymam na 28 ;-p ...a ja szykuję na 29 To co, walczymy o fotel sołtysa?? Gdzie głosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 poszło grupa Łódzka mobilizować się! A insze nie mogą??? Ja jak zwykle jako buntownik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.02.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Oj mogą, mogą!!! I jak się uda to więcej niż raz;) Zauważyłam taką prawidłowość, ze mnie rośnie rano, a konkurencji wieczorem:lol2: Ciekawe, czy i dzisiaj się potwierdzi;) Niestety sprawdza się, znowu na 2 miejscu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.02.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) Przydałby się jakiś komp ze zmiennym IP;). W neostradzie chyba kiedyś tak było. Może twoja konkurencja tak właśnie ma i wieczorami punkty nabija He, he, właśnie odkryłem, że z tego samego komputera, ale z konta innego użytkownika można oddać dodatkowy głos. Tak więc przed chwilą zagłosowała jeszcze najdroższa i dzieci Więcej kont nie mam, ale może jeszcze jakieś utworzę Ku pamięci, żeby nie szukać na poprzedniej str: http://www.domoplus.pl/d_konkursy.html Edytowane 22 Lutego 2012 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.02.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Darek, jak możesz dzieci do 1. w nocy trzymać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.02.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Na pewno tak się dzieje, bo nie wierzę, ze w 2 godz. można zniwelować sporą w końcu różnicę Ale z tego co wiem jedna forumka też coś takiego może zrobić więc mocno na nią liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.02.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 w windowsie można założyć duuużo kont Ale lepiej poczekać z tym do 28 II, po co nakręcać wyścig zbrojeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.02.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Przedstawiam teraz procedurę wielokrotnego głosowania ;-p Krok 1. 1. klikamy prawym przyciskiem myszy na pulpicie 2. klikamy na utwórz skrót 3. wklejamy adres konkursu http://www.domoplus.pl/d_konkursy.html 4. potwierdzamy 5. tak uzyskany skrót kopiujemy na pendrive Krok 2. 1. Klikamy na START 2. klikamy na PANEL STEROWANIA 3. klikamy na KONTA UŻYTKOWNIKÓW 4. klikamy na UTWÓRZ NOWE KONTO (trzeba byc zalogowanym jako Administrator) 5. wpisujemy jakąś nazwę następnie DALEJ i UTWÓRZ KONTO punkty 4 i 5 powtarzamy wielokrotnie Krok 3. 1. klikamy START 2. klikamy WYLOGUJ 3. klikamy PRZEŁĄCZ UŻYTKOWNIKA 4. Wybieramy konta po kolej Krok 4. po wybraniu konta, system załaduje się na nowe ustawienia 1. klikamy START 2. klikamy MÓJ KOMPUTER 3. wkładamy pendrive do portu USB 4. klikamy na DYSK PRZENOŚNY 5. klikamy na wcześniej utworzony skrót. 6 gdy strona się otworzy GŁOSUJEMY KONIEC Proponuje aby procedurę wykożystać dopiero w poniedziałek i wtorek aby nie zachęcać konkurencji do walki PS. aby usunąć niepotrzebne konta należy wykonać KROK 2 PUNKTY OD 1 DO 3 a następnie wybrać USUŃ KONTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.02.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Grześ, myślę, że gra nie jest warta świeczki. W końcu to TYLKO fotel. Dla mnie naprawdę to, że zobaczyłam swoją sypialnię w gronie 5 finalistek był już niesamowitym wyróżnieniem a to, że tyle osób oddało na nią swój głos sprawił, że tak naprawdę już poczułam, że wygrałam:yes: A jeśli jeszcze dostanę ten fotel - to super, na pewno gdzieś miejsce mu się znajdzie;) Wiem, ze ja obiektywna nie jestem, ale dla mnie moja sypialnia jest najładniejsza:cool: i tego będe się trzymać Widzę, że dzisiaj konkurentka odpuściła:D Już 23-cia, a tam 17 punktow przewagi:wave: (Co prawda jeszcze 2 godz. temu było 21 punktów;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Oj mogą, mogą!!! I jak się uda to więcej niż raz;) No to pogłosują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.02.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Znajomi znajomych też są zmobilizowanie, całkiem długi łańcuszek się robiInnymi słowy: CHCIEĆ TO MÓC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 I wszyscy krewni i znajomi królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.02.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 I tym to sposobem domo powinno nam chyba coś za reklamę płacić Pewnie nigdy nie mieli tyle wejść na stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Yuka, jeszcze trochę a dorzucą drugi fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 :rotfl:Taaaaa;) Dla krewnych i znajomych królika:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Eee, myślę, że tylko dla znajomych. Krewni muszą jeszcze trochę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Szczerze mówiąc bardzo zastanawiają mnie 2 rzeczy: Ile osób glosowało?i.................... ile sypialni było zgłoszonych do 1 etapu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Myślę, że możesz po ogłoszeniu wyników poprosić redakcję o takie dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Myślisz? Tak zrobię i na pewno się z Wami podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 słowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts