AGP-ON 05.03.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja do mopa nie miałem tak ładnego opakowania ;-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 05.03.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 NO bo Ania to drobniutka kobietka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.03.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja do mopa nie miałem tak ładnego opakowania ;-p No wiesz co! Jak możesz Anię do mopa porównywać!!! Wszak to oczywiste, że musieli jej ładniejsze opakowanie dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 05.03.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 .. i Ty Brutusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.03.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 No super, mam skończyć jak Hanka?? Nie ma już dla mnie miejsca w tym scenariuszu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 06.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.03.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.03.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dzisiaj się rozprawię z tym "niebezpiecznym" kartonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.03.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 To pewnie wdzięczna Ania z radości z wężem zatańczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 06.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 żadnych gadów w domu nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 08.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Wy juz na etapie budowania Pchełki wiedzieliscie ze bedziecie miec odkurzacz centralny czy dopiero z czasem taki pomysl Wam zaswital? Ja chcialam meza na taki odkurzacz namowic to on mi gada ze to niepotrzebne! i za drogie :/ Czy jezeli od razu nie poprowadze tych rur itd to czy w razie w przyszlosci bedzie problematyczne zalozenie takiego odkurzacza? jak to bylo u Was? jesli juz gdzies pisaliscie na ten temat to przepraszam, ze przeoczylam! ps Aniu, wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.03.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Rury idą w wylewce więc należy pomyśleć o tym na etapie projektowania. Co więcej powinny być kładzione równolegle z hydrauliką żeby obie instalacje zgrać i nie robić za dużo obejść - tracimy moc/przepływowość; instalacje są narażone na zatykanie. Ja wiedziałam od razu, że chcę mieć taki odkurzacz. Trochę jestem pedantką i odkurzacz jest w ruchu co drugi-trzeci dzień. Nie stanowiło dla mnie problemu to, że wnoszę zwykły odkurzacz po schodach, ale to, że wydmuch rozdmuchuje mi pozostały kurz. W przypadku odkurzacza centralnego ten problem znika. Poza tym jak go pierwszy raz uruchomiłam, myślałam, że jest zepsuty - tak cicho Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.03.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Danonki, poprowadzenie instalacji to niewielki koszt. Jednostkę centralną można dokupić później. My kupiliśmy po roku mieszkania w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.03.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 P.S. Dziękuję za życzenia Wzajemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 08.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 dzięki no własnie ja bym chciała taki odkurzacz ze względu na ten rozdmuchiwany kurz własnie, ale weź tu przetłumacz to mojemu męźowi :/ no i napisałaś że powinno się o tym pomyśleć na etapie projektowania, ale jak my juz mamy projekt, PnB i prawdopodobnie w kwietniu 2012 ruszamy z budowa, wiec z tego co rozumiem juz troche na takie zmiany za pozno... no coz - pozostanie mi zwykly odkurzacz z ktorym tez czesto latam dzieki za odp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.03.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Instalacji nie musisz umieszczać w projekcie/adaptacji projektu. Ważne, żeby hydraulik dogadał się z majstrem od instalacji rur odkurzacza Dopóki nie masz wylewek, jeszcze nic straconego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 08.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 a mozesz napisac ile w Pchelce wynioslo Was poprowadzenie instalacji od odkurzacza? Jezeli to faktycznie nie jest wielki koszt, to moze uda mi sie jednak meza namowic (a jak przyjda 'lepsze' czasy to sobie kupimy jednostke centralna ) I fajnie wyglada tak swoja droga ta Wasza gold machina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 09.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Koszt całej instalacji to ok 1000 zł Odkurzacz jak pisała Ania można dokupić później, my czekaliśmy 1,5 roku Mina Ani przy pierwszym odkurzaniu - BEZCENNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.03.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Siem wtrącem - jeśli nie pogonią . Danonki, rób instalację odkurzacza koniecznie! Później będziesz mogła już tylko żałować . Jeśli koszt rozłożenia rur podany przez AGPa jest dla twojego męża nie do przyjęcia, to pogoń go do roboty i niech sam ułoży. To jest banalnie proste. Nie mam żadnych wątpliwości, że poradzi sobie z wsunięciem kilku rur - jedną w drugą :D. Koszt mojej instalacji wyniósł (4 lata temu) 300zł. Ceny pewnie trochę się zmieniły, ale sądzę, że przy własnym montażu spokojnie zmieścicie się między 400 a 500zł. Dokładne zestawienie zużytych przeze mnie materiałów masz tutaj, a nieco rozważań i opinii kilka postów wcześniej - od tego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.03.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Znaczy się, że się sprawdza? Hmmm..... Wy kupiliście jednostkę po 1,5 roku.... przyjdzie nam się trochę pomęczyć jeszcze ze zwykłym:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts