Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to klamiesz nas tutaj! :-? :wink: Urodziny masz nie za cztery tygodnie, tylko za trzy najdalej... :roll: Wtedy co ja 8) 8) 8) Też mogę chcieć betoniarę :D na podłogi... :lol: 8)

o żesz, faktycznie :o urodziny mam za trzy tygodnie z kawałkiem upss

mało czasu, mało....

Ale w tych okolicznościach przyrody... gdy mamy już PnB może się nawet udać.

Już Was nie proszę o kciuki, bo chyba bym przesadziła. Wystarczy, że z nami będziecie.

No to klamiesz nas tutaj! :-? :wink: Urodziny masz nie za cztery tygodnie, tylko za trzy najdalej... :roll: Wtedy co ja 8) 8) 8) Też mogę chcieć betoniarę :D na podłogi... :lol: 8)

o żesz, faktycznie :o urodziny mam za trzy tygodnie z kawałkiem upss

mało czasu, mało....

A ten "kawałek" to jeden, czy dwa dni? 8) Bo u mnie dwa :roll: Zbiegnie się nam imprezka, czy nie? :roll: :wink:

Te pierwsz drzwi Gerda GWcoś tam to podchodzą mi z kolorem pod orzech,drugie jak najbardziej złoty dąb.

Kamlotek, tak, wiem, że te pierwsze drzwi nie są złoty dąb. Napisałam, że ja chcę złoty dąb. W necie nie znalazłam takich w tym kolorze...

jeśli chcecie jak najszybciej zamieszkać na swoim,to juz powoli możesz się rozglądać za materiałami wykończeniowymi,czas zleci ,ze nawet nie zauważysz jak szybko :lol: . Budowa domu to zjadacz czasu,guldenów budowlanych ,nerwów. Ale jest to też coś za czym się tęskni jak zrobi się cisza na budowie,jak w moim przypadku. Brak tej adrenaliny,ehh ale Ci zazdroszczę :wink: :lol: .

A z czego będzie budowany Wasz domek?

czy dobrze liczę M.,że 21.11 :roll:

Z matmy dostajesz 5+ :)

czuję się już zaproszona :roll: :wink: :lol:

czuj się, czuj :lol: Oczywiście, że jesteś zaproszona :D Zacznij już kopać w necie za prezentem :wink:

No,kamień z serca,a już sie bałam :lol: :lol: :lol:

a prezent,co to mogło by być :roll: :roll: :roll: coś mi tam,gdzieś mignęło w sam raz dla Ciebie :D