kamlotek 29.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 I co już po 10tej coś wiesz? Płytki szare super Te pierwsz drzwi Gerda GWcoś tam to podchodzą mi z kolorem pod orzech,drugie jak najbardziej złoty dąb. Trzymam dalej kciuki,aż się oparzyłam bo piekę ciastka jutro do szkoly dla synka. Trzymam dalej i czekam na dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 29.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 JEST POZWOLENIE NA BUDOWĘ Musimy rano podjechać i spisac oświadczenie o braku stron.Uprawomocni się od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 29.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Czyli że trzymanie kciukasów dało efekt! GRATULACJE!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 o matko i córko, ale jestem szczęśliwaaaaaaaa DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM TRZYMAJĄCYM KCIUKI I CO TAM TYLKO TRZYMALIŚCIE I W OGÓLE DZIĘKI WAM, ŻE JESTEŚCIE Z NAMI!!!!!! no to teraz się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 No to klamiesz nas tutaj! Urodziny masz nie za cztery tygodnie, tylko za trzy najdalej... Wtedy co ja Też mogę chcieć betoniarę na podłogi... o żesz, faktycznie urodziny mam za trzy tygodnie z kawałkiem upss mało czasu, mało.... Ale w tych okolicznościach przyrody... gdy mamy już PnB może się nawet udać. Już Was nie proszę o kciuki, bo chyba bym przesadziła. Wystarczy, że z nami będziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.10.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 GRATULUJĘ POZWOLENIA NA BUDOWĘ!!!!!!! http://www.fotoreportaz.com.pl/obrazki/toast2.jpg no to się Wam teraz zacznie jazda bez trzymanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 29.10.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 To ile dni te wszystkie paniusie trzymały Was w niepewności podpisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 No to klamiesz nas tutaj! Urodziny masz nie za cztery tygodnie, tylko za trzy najdalej... Wtedy co ja Też mogę chcieć betoniarę na podłogi... o żesz, faktycznie urodziny mam za trzy tygodnie z kawałkiem upss mało czasu, mało.... A ten "kawałek" to jeden, czy dwa dni? Bo u mnie dwa Zbiegnie się nam imprezka, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.10.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 GRATULUJĘ PnB Zapnijcie pasy,bo teraz zacznie się jazda bez trzymanki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/normal_zl_szampan%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 A ten "kawałek" to jeden, czy dwa dni? Bo u mnie dwa Zbiegnie się nam imprezka, czy nie? Poważnie??? Ale superaśnie Do moich trzy dni (22.11). No to świętujemy razem U mnie czy u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 To ile dni te wszystkie paniusie trzymały Was w niepewności podpisu? Czekaliśmy 41 dni (w tym 14 dni na sam podpis pani naczelnik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Poważnie??? Ale superaśnie Do moich trzy dni (22.11). No to świętujemy razem U mnie czy u Ciebie?? W sobotę u mnie Upichcę co... (W niedzielę wyjeżdżam na kilka dni.) Ale fajowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Te pierwsz drzwi Gerda GWcoś tam to podchodzą mi z kolorem pod orzech,drugie jak najbardziej złoty dąb. Kamlotek, tak, wiem, że te pierwsze drzwi nie są złoty dąb. Napisałam, że ja chcę złoty dąb. W necie nie znalazłam takich w tym kolorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.10.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Poważnie??? Ale superaśnie Do moich trzy dni (22.11). No to świętujemy razem U mnie czy u Ciebie?? W sobotę u mnie Upichcę co... (W niedzielę wyjeżdżam na kilka dni.) Ale fajowo czy dobrze liczę M.,że 21.11 czuję się już zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.10.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Te pierwsz drzwi Gerda GWcoś tam to podchodzą mi z kolorem pod orzech,drugie jak najbardziej złoty dąb. Kamlotek, tak, wiem, że te pierwsze drzwi nie są złoty dąb. Napisałam, że ja chcę złoty dąb. W necie nie znalazłam takich w tym kolorze... jeśli chcecie jak najszybciej zamieszkać na swoim,to juz powoli możesz się rozglądać za materiałami wykończeniowymi,czas zleci ,ze nawet nie zauważysz jak szybko . Budowa domu to zjadacz czasu,guldenów budowlanych ,nerwów. Ale jest to też coś za czym się tęskni jak zrobi się cisza na budowie,jak w moim przypadku. Brak tej adrenaliny,ehh ale Ci zazdroszczę . A z czego będzie budowany Wasz domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 czy dobrze liczę M.,że 21.11 Z matmy dostajesz 5+ czuję się już zaproszona czuj się, czuj Oczywiście, że jesteś zaproszona Zacznij już kopać w necie za prezentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.10.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 JEST POZWOLENIE NA BUDOWĘ Musimy rano podjechać i spisac oświadczenie o braku stron. Uprawomocni się od razu. SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 kamlotek, już się rozglądamy - dowody w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 W sobotę u mnie Upichcę co... (W niedzielę wyjeżdżam na kilka dni.) Ale fajowo To ja trunki zapewnię. Zbieram zamówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.10.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 czy dobrze liczę M.,że 21.11 Z matmy dostajesz 5+ czuję się już zaproszona czuj się, czuj Oczywiście, że jesteś zaproszona Zacznij już kopać w necie za prezentem No,kamień z serca,a już sie bałam a prezent,co to mogło by być coś mi tam,gdzieś mignęło w sam raz dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts