AGP-ON 21.03.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Coś przegapiłem...?Trzeba było nasz wóz strażacki rozruszać trochę, bo biedak tak samotnie sobie stoi pod domem Edytowane 21 Marca 2012 przez AGP-ON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.03.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Coś przegapiłem...? No:yes: całą yukową rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.03.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No teraz to chyba do okulisty go wyślę. Jak można przegapić CAŁĄ YUKOWĄ RODZINKĘ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Zajrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.03.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 no witam cię ale się rozgadałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.03.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 a tak w ogóle to głos na moje futrzaki oddałaś? ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.03.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Kochani, pewnie już wpadliście na to ale i tak powiem: głosowac można z jednego konta wiele razy tylko nie częściej niż co godzinę Tak więc wszyscy sympatycy pchelkowcow do dziela:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.03.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 U nas wreszcie się ruszyło :!: Dzisiaj pokazały się pąki krokusów :tan Przepraszam za jakość zdjąć, robiłem je komórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 a tak w ogóle to głos na moje futrzaki oddałaś? ładnie proszę Nie, jeszcze nie. Bo jak pierwszy raz weszłam to nie wiedziałam gdzie zagłosować, no to poszłam do Was a tam dysputa że się coś zawiesiło. No to czekam aż się odwiesi i JASNE ŻE ODDAM GŁOS NA WASZE UKOCHANE FUTRZAKI !!! Może dzisiaj jak tylko oddech złapię to mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.03.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kochani, pewnie już wpadliście na to ale i tak powiem: głosowac można z jednego konta wiele razy tylko nie częściej niż co godzinę Tak więc wszyscy sympatycy pchelkowcow do dziela:) Idziemy do przodu. Powoli, ale do przodu. Pomożecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.03.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Muszę się pochwalić, a w zasadzie pochwalić AGP-ona. Grześ został laureatem konkursu Pomysłu na ogród!!! http://www.pomyslnaogrod.pl/wasze_ogrody/-Grzegorz-z-Ci%C4%99%C5%BCkowa,115.html Ale jestem z niego dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Idziemy do przodu. Powoli, ale do przodu. Pomożecie?? pomożemy, pomożemy........dzis po pracy będe walczyc z tym logowaniem:) do kiedy mozna oddawac głosy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.03.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Muszę się pochwalić, a w zasadzie pochwalić AGP-ona. Grześ został laureatem konkursu Pomysłu na ogród!!! http://www.pomyslnaogrod.pl/wasze_ogrody/-Grzegorz-z-Ci%C4%99%C5%BCkowa,115.html Ale jestem z niego dumna Zostaliśmy, kochanie zostaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.03.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Idziemy do przodu. Powoli, ale do przodu. Pomożecie?? Jakie powoli???? Jakie powoli??? Jasne, że pomożemy:hug: Zresztą widzę na horyzoncie nadzieję na tego mopa:yes: Wczoraj moja córa na FB ogłosiła mobilizację, zresztą sama też zadziałała (ona np. nie ma żadnych ograniczeń w głosowaniu;)) I jesteście na 2 miejscu!!!! I wielkie gratulacje za "pomysł na ogród" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.03.2012 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 pomożemy, pomożemy........dzis po pracy będe walczyc z tym logowaniem:) do kiedy mozna oddawac głosy??? No właśnie różnie. Okazuje się, że rożne konta maja rożne możliwości - od głosowania raz, poprzez sporadyczne, co godzinę, aż po głosowanie bez ograniczeń Ostawiam, że będziesz mogła raz na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.03.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jakie powoli???? Jakie powoli??? Jasne, że pomożemy:hug: Zresztą widzę na horyzoncie nadzieję na tego mopa:yes: Wczoraj moja córa na FB ogłosiła mobilizację, zresztą sama też zadziałała (ona np. nie ma żadnych ograniczeń w głosowaniu;)) I jesteście na 2 miejscu!!!! I wielkie gratulacje za "pomysł na ogród" Yuka, kochana jesteś :hug:i cała twoja rodzinka. Dzieki No dobra, jak wygramy, organizuję imprezę sprzątaniową! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.03.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Wczoraj nasz Alex http://img23.imageshack.us/img23/206/dsc2425.jpg http://www.acala.pl/galeria_files/Galzima05/z48.jpg http://www.acala.pl/galeria_files/Galalex/alex11.jpg skończył http://congee.pl/data/gfx/icons/large/2/5/5052.jpg LAT! Wszystkiego co najlepsze Ali!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.03.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Bardzo dziękuje za oddane dotychczas głosy na nasze zdjęcie: http://pies.pl/cms_a/upload/image/KonkursFOTOBialeSzal/azjaty.jpg w konkursie Domyślam się, że większość głosów pochodzi od forumowiczów. Konkurs ciągle trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 26.03.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 A u nas wiosna w pełni... Ja co prawda chory jestem ale Ania się jakoś trzyma. Wczoraj nie wytrzymałem i wyszedłem na trochę z domu ... i to był błąd ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 30.03.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Liliowce Tulipany botaniczne Tulipany Krokusy Żurawki Szałwia Mięta Pięciornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts