Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie tam szkoda byłoby kupę na trawnik ładować :rolleyes:.

Dzisiaj dziecioki katują mnie piosenką:

Szły pchły koło wody

Pchła pchłę pchła do wody

I ta pchła płakała,

Że ją tamta pchła popchała.

Szedł pająk koło wody

Wyratował pchełkę z wody

I ta pchła mu dziękowała,

Że z radości go wepchała.

Uczcie się tekstu - będziemy śpiewać na imprezie.:wiggle:

Yetuś, koniecznie. A zobacz Grzesia podpis ;-)

Sipatka, co robimy? Ja w zasadzie robię sobie jaja... Wielkanocne ;-)

...a ty myślisz, że dlaczego wam pioseneczkę zapodałem? - skojarzenie miałem natychmiastowe i jednoznaczne :D

Siatka ostatnio zalatana była, to pewnie dopiero teraz zacznie jajca se robić :rolleyes:.

Płytki z Leroy Merlin. Wydaje mi się, że to były TE

W rzeczywistości są grafitowe. Dokładnie będę mogla sprawdzić wieczorem na fakturze.

Bardzo Ci dziekuje! Moze na fakturze bedzie producent?

Sliczne masz te oslonki do zonkilkow!

Acha i czy one nie sa sliskie?

Masz je rowniez polozone na wejsciu do domu, czy na stopniu sa takie specjalne z kampinosem czy te same czyli wszedzie gladkie. Pytam, bo my chcemy robic wejscia i taras i wszedzie w sklepach mnie strasza, ze jak zalozymy zwykle plytki bez kampinosu na schodach i stopniu od tarasu to na kantach musza byc srebrne listwy aby sie nie wyszczerbily, a te listwy jakos mi sie nie widza!

Acha i czy one nie sa sliskie?

Masz je rowniez polozone na wejsciu do domu, czy na stopniu sa takie specjalne z kampinosem czy te same czyli wszedzie gladkie. Pytam, bo my chcemy robic wejscia i taras i wszedzie w sklepach mnie strasza, ze jak zalozymy zwykle plytki bez kampinosu na schodach i stopniu od tarasu to na kantach musza byc srebrne listwy aby sie nie wyszczerbily, a te listwy jakos mi sie nie widza!

Płytki nie są śliskie i co więcej, pomimo tego, że są ciemne nie widać na nich zabrudzeń ;-)

Nasz majster odradził nam listwy. Powiedział, że tak na zakładkę (bez szlifowania) będzie lepiej (i ładniej).

Ja jestem bardzo zadowolona.