Tom Bor 03.04.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.04.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Dziękuję powoli ze mnie wyłazi ...powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.04.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Kwiatki na święta Jaskry Żonkile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 03.04.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No co tam u chorowitych Pchełek słychać, poza chorobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 03.04.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Święta idą, porządki trza robić ....błe Ania dłubie i ozdoby robi a ja czekam na lepszą pogodę co by trawnik nawozem posypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mnie tam szkoda byłoby kupę na trawnik ładować . Dzisiaj dziecioki katują mnie piosenką: Szły pchły koło wody Pchła pchłę pchła do wody I ta pchła płakała, Że ją tamta pchła popchała. Szedł pająk koło wody Wyratował pchełkę z wody I ta pchła mu dziękowała, Że z radości go wepchała. Uczcie się tekstu - będziemy śpiewać na imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.04.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Yetuś, koniecznie. A zobacz Grzesia podpis Sipatka, co robimy? Ja w zasadzie robię sobie jaja... Wielkanocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 WItam ! Czy moge prosic o nazwe i producenta Twoich plytek na tarasie, bo bardzo mi sie podobaja? Fajne masz psiaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.04.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Yetuś, koniecznie. A zobacz Grzesia podpis Sipatka, co robimy? Ja w zasadzie robię sobie jaja... Wielkanocne ...a ty myślisz, że dlaczego wam pioseneczkę zapodałem? - skojarzenie miałem natychmiastowe i jednoznaczne Siatka ostatnio zalatana była, to pewnie dopiero teraz zacznie jajca se robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Właśnie sobie zrobiłam jajana fitnesiesię za bardzo odchylilam i mi łupnęło cosik w słupie kręgowym i mnie teraz boliiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 WItam ! Czy moge prosic o nazwe i producenta Twoich plytek na tarasie, bo bardzo mi sie podobaja? Fajne masz psiaki! Płytki z Leroy Merlin. Wydaje mi się, że to były TE W rzeczywistości są grafitowe. Dokładnie będę mogla sprawdzić wieczorem na fakturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Właśnie sobie zrobiłam jaja na fitnesie się za bardzo odchylilam i mi łupnęło cosik w słupie kręgowym i mnie teraz boliiiiiiii Oj to musisz małża o masaż poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 ...a ty myślisz, że dlaczego wam pioseneczkę zapodałem? - skojarzenie miałem natychmiastowe i jednoznaczne Siatka ostatnio zalatana była, to pewnie dopiero teraz zacznie jajca se robić . Wpadłam w trans jajczany. Jak dojdę do perfekcji to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Tyyy, a czy te jajka to do świąt będą jeszcze świeże czy je robisz ala chińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Nie wiem jakie to są chińskie, ale moje nie do jedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.04.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Płytki z Leroy Merlin. Wydaje mi się, że to były TE W rzeczywistości są grafitowe. Dokładnie będę mogla sprawdzić wieczorem na fakturze. Bardzo Ci dziekuje! Moze na fakturze bedzie producent? Sliczne masz te oslonki do zonkilkow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.04.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Acha i czy one nie sa sliskie?Masz je rowniez polozone na wejsciu do domu, czy na stopniu sa takie specjalne z kampinosem czy te same czyli wszedzie gladkie. Pytam, bo my chcemy robic wejscia i taras i wszedzie w sklepach mnie strasza, ze jak zalozymy zwykle plytki bez kampinosu na schodach i stopniu od tarasu to na kantach musza byc srebrne listwy aby sie nie wyszczerbily, a te listwy jakos mi sie nie widza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Acha i czy one nie sa sliskie? Masz je rowniez polozone na wejsciu do domu, czy na stopniu sa takie specjalne z kampinosem czy te same czyli wszedzie gladkie. Pytam, bo my chcemy robic wejscia i taras i wszedzie w sklepach mnie strasza, ze jak zalozymy zwykle plytki bez kampinosu na schodach i stopniu od tarasu to na kantach musza byc srebrne listwy aby sie nie wyszczerbily, a te listwy jakos mi sie nie widza! Płytki nie są śliskie i co więcej, pomimo tego, że są ciemne nie widać na nich zabrudzeń Nasz majster odradził nam listwy. Powiedział, że tak na zakładkę (bez szlifowania) będzie lepiej (i ładniej). Ja jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.04.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Napisz mi jeszcze prosze czy masz szary kolor czy burgund?Dziekuje za opinie, ja tez poloze bez listew tak jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 05.04.2012 02:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 http://img88.imageshack.us/img88/2429/wielkanoc20122.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts