yuka 19.04.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Że się ciutkę wtrącę: nie wiem jaki sklad ma ziemia do iglaków, ale my posadziliśmy kilka sztuk cyprysika lawsona (też iglaki) w ziemię z domieszką torfu... Niestety, nie wszystkie to przeżyły:( Na szczęście po roku się zorientowałam, ze coś nie tak i przesadziliśmy w to co jest normalnie u nas, bez żadnych ulepszczy... 2 szt udało się uratować calkowicie, 2 żyją, ale wyglądają kiepsko, natomiast 2 musieliśmy całkowicie wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.04.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 My nasze cyprysy też do naszej "gołej" ziemi wsadzaliśmy. Znaczy bez żadnych ulepszaczy. Ale teraźniejsze to specjalną ziemię do iglaków kupowałam pod dyktrando pani ogrodnik. Zobaczymy co z tego będzie.... grunt to podlewać żeby nie uschły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Chciałam powiedzieć, że udało mi się rozpakować program ale niestety nie chce ruszyć bo mu czegoś tam 3d brakuje.... Grzesiu łotwieraj swój to mnię poduczysz bo się doczekać zabawy nie mogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.04.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) My dzisiaj także byliśmy na zakupach: Najpierw Florini, potem Tracz. Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 20.04.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Sklepy ogrodnicze po drodze do domu są zabójcze dla kieszeni. Przynajmniej mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.04.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Święta prawda Iza, napisz jak z programami. Jeszcze nie próbowaliśmy otwierać u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.04.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Program mi się nie odbiera. Próbowałam ściągnąć brakujacy plik ale nic z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 22.04.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Spróbuje wieczorem go odpalić, niestety nie wiem jak skonfigurowany jest Twój komputer - ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.04.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Spokojna głowa zawsze mogę Ci podrzucić mojego lapciopika i siem pomęczysz osobiście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Wlazłam sobie do was do dziennika i aż mi ścienka opadła. Aleście roślinek nakupowali no no no noooooo Jedna roślinka mnie tylko zadziwia - maggi - wygląda jak lawenda - no chyba że to jakaś inna maggi ?A w ogóle to się przebudziłam, że majowy weekend to już ten najbliższy :jawdrop:a ja z przygotowaniami domu w lesie jestem, nawet wody nie podłączyliśmy jeszcze ooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 23.04.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 To się gotuj kobieto! My mieliśmy pracowity weekend .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 24.04.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Szast prast i przeleciałam przez wątek. Dziennik na piątkę i tak właśnie go oceniłam Naszpikowany zdjęciami - to lubię!!! Wasza pchełka jest przecudna, ogód piękny, a za kilka lat, jak wszystko ładnie podrośnie to pewnie będzie cud miód!!! Gratulacje i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.04.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 elizakop, witam cię u nas. Dziękuję za tak miłe słowa. Nasz ogród jest dość radosną twórczością (w każdym tego słowa znaczeniu) i ciężko stwierdzić co z niego "wyrośnie". Ale tu właśnie o tę radość chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.05.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 i ty mówisz, ze nie masz ogrodu.????? Żartujesz??? ja to mam dopiero pustynię ale ty???? Tylko trochę czasu i będzie jeszcze piękniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.05.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Oj Meg, przecież ci mówiłam - tylko na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 01.05.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 chcesz zobaczyć mój??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 02.05.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ależ się naoglądałam roślinek.Ślicznie AGPki, ślicznie Wam to wszystko rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.05.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Nie cukruj, nie cukruj Powiedz lepiej czy czasu trochę kupiłaś? A poza tym szykujcie się do Rogowa. Myślę, że przyszły weekend. Kto jeszcze chętny na wspólną wycieczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.05.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Ja się spytam małża jak pracuje. Może się uda, bo bez niego jakoś mi tak smutno wyjeżdżać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.05.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No to ustalone - w sobotę jedziemy do arboretum w Rogowie Oby tylko pogoda chciała się z nami zabrać tego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts