chester633 06.07.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Róże mamy już trzy sztuki idę zobaczyć,no,no..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.07.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Hej Pawełku, widzisz co się stało - ta choroba jest zaraźliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.07.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Zapomniałam wspomnieć, że zaczyna kwitnąć ciemna róża - będzie czerwona. Zdjęcia już wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 (edytowane) AGP, mikroskopijna macierzanka, szybko się rozrasta i pięknie wygląda. Uwielbiają ją motyle, moja wygląda już jak dywanik http://systemc.pl/domek/2012/06/motyle.jpg Roślinki masz piękne, zazdroszczę Ci powojników - piękne Miałam jednego i padł mi Edytowane 8 Lipca 2012 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.07.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Cześć AGPki widzę że znowu macie nowe roślinki. Gdzie Wy je sadzicie co??? Ale się pochwalę, że dzisiaj i my kupiliśmy całkiem przypadkiem, przy odbiorze od Yetusia naszego Karolastego, dwa bzy Krasawice Moskwy. Teraz się głowię gdzie je ciepnąć w tym naszym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.07.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Pojechała po budleję, a wróciła z lilakami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.07.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 No masz ja to zawsze inaczej. Raz drogę pomylę a raz inne kwiatki kupię. Ze mną się nudzić nie da o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.07.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) AGP, mikroskopijna macierzanka, szybko się rozrasta i pięknie wygląda. Uwielbiają ją motyle, moja wygląda już jak dywanik http://systemc.pl/domek/2012/06/motyle.jpg Roślinki masz piękne, zazdroszczę Ci powojników - piękne Miałam jednego i padł mi Małgosiu, , macierzanka przepiękna!! Chyba musimy naszej zrobić więcej miejsca Edytowane 16 Lipca 2012 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.07.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Cześć AGPki widzę że znowu macie nowe roślinki. Gdzie Wy je sadzicie co??? Ale się pochwalę, że dzisiaj i my kupiliśmy całkiem przypadkiem, przy odbiorze od Yetusia naszego Karolastego, dwa bzy Krasawice Moskwy. Teraz się głowię gdzie je ciepnąć w tym naszym ogrodzie Jak to gdzie, w łogrodzie. A ty nie bądź taka mondra, bo tu już jeden taki jest co tak ciągle marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.07.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) Już mnie chyba nic nie jest w stanie zaskoczyć... No może poza wygraną w totka W sobotę mieliśmy niesamowitą przygodę. Wybraliśmy się pod wieczór na zakupy. Jedziemy spokojnie po naszej szutrowej drodze aż tu nagle, prawie nam nam drogę "przebiega" ... żółw. Zdębieliśmy, popatrzyliśmy na siebie. Ja nic nie piłam, AGP-ON tym bardziej. Co jest? Jesteśmy w ukrytej kamerze czy co? Zatrzymaliśmy się. Wysiedliśmy. Najprawdziwszy żółw czerwonolicy. Miał z dobre 20 cm długości. Co robić? Żal nam się biedaka zrobiło. Obdzwoniliśmy potencjalne rodziny adopcyjne, ale się nie udało (). ZOO. Zawieziemy go do ZOO. Ale w ZOO go nie chcieli i skierowali nas do Nadleśnictwa. Jak się później okazało Nadleśnictwo przyjmuje zwierzęta, ale tylko dzikie. Ten dziki nie był, no może trochę uparty. Koniec końców, po dłuższej rozmowie z Panem z Nadleśnictwa ustaliliśmy, że dołączy do innych żółwi, węży i niewiadomoczegojeszcze w stawie za Nadleśnictwem, czyli w Parku Łagiewnickim. Gadowi si,e ten pomysł bardzo spodobał. Ochoczo pomaszerował w kierunku wypełnionego rzęsą zbiornika. Zanurzył się, ale po chwili wychylił głowę i patrzył na nas. Odpłynął dopiero, gdy odchodziliśmy. Czyżby nas żegnał??? Tego będę się trzymać A tak oto wyglądał ten zwierz o roboczym imieniu... Stefan Edytowane 16 Lipca 2012 przez AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.07.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Piękny okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.07.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jak można było wypuścić Stefana do takiej berbeluchy ... Stefana nr 2 proszę do mnie;)Jeszcze jestem przejedzona po tej Sipatkowej wyżerce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.07.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Cześć AGPki widzę że znowu macie nowe roślinki. Gdzie Wy je sadzicie co???(...) Jak to gdzie, w łogrodzie. A ty nie bądź taka mondra, bo tu już jeden taki jest co tak ciągle marudzi No właśnie, Sipatka, uważaj sobie! Bo ja, to bym taką marudę pogonił (...)Zanurzył się, ale po chwili wychylił głowę i patrzył na nas. Odpłynął dopiero, gdy odchodziliśmy. Czyżby nas żegnał??? Tego będę się trzymać (...) Tak sobie tłumacz, ale głosu sumienia nie uciszysz! On patrzył na was z wyrzutem, że w obce ręce na niepewny los go oddajecie, zamiast mu oczko na działce w japońskim ogródku wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 17.07.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Wiedziałam, że na was zawsze można liczyć. Normalnie obuchem w łeb. Echh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 20.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Nie płacz, pojedź sobie na poprawę nastroju na zakupy do Portu, a później... oczywiście szybciutko do... kolorowej Yetlandii;) (http://biznes.interia.pl/galerie/i-biznes-sie-kreci/zobacz-kopniety-krzywy-wiadukt/zdjecie/duze,1659150,3,499) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.07.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Nie płacz, pojedź sobie na poprawę nastroju na zakupy do Portu, a później... oczywiście szybciutko do... kolorowej Yetlandii;) [ATTACH=CONFIG]126342[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]126343[/ATTACH] (http://biznes.interia.pl/galerie/i-biznes-sie-kreci/zobacz-kopniety-krzywy-wiadukt/zdjecie/duze,1659150,3,499) Most już jest sławny. Wczoraj w wiadmościach go pokazywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.07.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 AGP - ślicznie u Was się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.07.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dziękuję Małgosiu. Jeszcze masa pracy przed nami, ale efekt jest tego warty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Allle będą fajnie kamyki w kosiarce strzelały:lol:... znam z autopsji:rolleyes: Hit sezonu macha kopytkiem z pozdrówkami:p Ps. może się uda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.07.2012 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Ps. może się uda:lol2: Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts