Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AGP,

mikroskopijna macierzanka, szybko się rozrasta i pięknie wygląda.

Uwielbiają ją motyle, moja wygląda już jak dywanik :)

http://systemc.pl/domek/2012/06/motyle.jpg

Roślinki masz piękne, zazdroszczę Ci powojników - piękne :)

Miałam jednego i padł mi :(

Edytowane przez Megana

AGP,

mikroskopijna macierzanka, szybko się rozrasta i pięknie wygląda.

Uwielbiają ją motyle, moja wygląda już jak dywanik :)

http://systemc.pl/domek/2012/06/motyle.jpg

Roślinki masz piękne, zazdroszczę Ci powojników - piękne :)

Miałam jednego i padł mi :(

Małgosiu, :jawdrop:, macierzanka przepiękna!! Chyba musimy naszej zrobić więcej miejsca ;-)

Edytowane przez AGP

Cześć AGPki widzę że znowu macie nowe roślinki. Gdzie Wy je sadzicie co???

Ale się pochwalę, że dzisiaj i my kupiliśmy całkiem przypadkiem, przy odbiorze od Yetusia naszego Karolastego, dwa bzy Krasawice Moskwy. Teraz się głowię gdzie je ciepnąć w tym naszym ogrodzie :rolleyes:

Jak to gdzie, w łogrodzie. A ty nie bądź taka mondra, bo tu już jeden taki jest co tak ciągle marudzi ;-)

Już mnie chyba nic nie jest w stanie zaskoczyć... No może poza wygraną w totka ;-)

W sobotę mieliśmy niesamowitą przygodę. Wybraliśmy się pod wieczór na zakupy. Jedziemy spokojnie po naszej szutrowej drodze aż tu nagle, prawie nam nam drogę "przebiega" ... żółw. Zdębieliśmy, popatrzyliśmy na siebie. Ja nic nie piłam, AGP-ON tym bardziej. Co jest? Jesteśmy w ukrytej kamerze czy co?

Zatrzymaliśmy się. Wysiedliśmy. Najprawdziwszy żółw czerwonolicy. Miał z dobre 20 cm długości. Co robić? Żal nam się biedaka zrobiło. Obdzwoniliśmy potencjalne rodziny adopcyjne, ale się nie udało (:(). ZOO. Zawieziemy go do ZOO. Ale w ZOO go nie chcieli i skierowali nas do Nadleśnictwa. Jak się później okazało Nadleśnictwo przyjmuje zwierzęta, ale tylko dzikie. Ten dziki nie był, no może trochę uparty. Koniec końców, po dłuższej rozmowie z Panem z Nadleśnictwa ustaliliśmy, że dołączy do innych żółwi, węży i niewiadomoczegojeszcze w stawie za Nadleśnictwem, czyli w Parku Łagiewnickim.

Gadowi si,e ten pomysł bardzo spodobał. Ochoczo pomaszerował w kierunku wypełnionego rzęsą zbiornika. Zanurzył się, ale po chwili wychylił głowę i patrzył na nas. Odpłynął dopiero, gdy odchodziliśmy. Czyżby nas żegnał??? Tego będę się trzymać :D

A tak oto wyglądał ten zwierz o roboczym imieniu... Stefan

20120714_171242.jpg

20120714_190342%20%282%29.jpg

Edytowane przez AGP

Cześć AGPki widzę że znowu macie nowe roślinki. Gdzie Wy je sadzicie co???(...)

Jak to gdzie, w łogrodzie. A ty nie bądź taka mondra, bo tu już jeden taki jest co tak ciągle marudzi ;-)

No właśnie, Sipatka, uważaj sobie! Bo ja, to bym taką marudę pogonił :p

:rotfl:

(...)Zanurzył się, ale po chwili wychylił głowę i patrzył na nas. Odpłynął dopiero, gdy odchodziliśmy. Czyżby nas żegnał??? Tego będę się trzymać :D(...)

Tak sobie tłumacz, ale głosu sumienia nie uciszysz! :p

On patrzył na was z wyrzutem, że w obce ręce na niepewny los go oddajecie, zamiast mu oczko na działce w japońskim ogródku wykopać :roll:

Nie płacz, pojedź sobie na poprawę nastroju na zakupy do Portu, a później... oczywiście szybciutko do...

kolorowej Yetlandii;):D:p

[ATTACH=CONFIG]126342[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]126343[/ATTACH]

(http://biznes.interia.pl/galerie/i-biznes-sie-kreci/zobacz-kopniety-krzywy-wiadukt/zdjecie/duze,1659150,3,499)

Most już jest sławny. Wczoraj w wiadmościach go pokazywali ;-)