Ciril 29.10.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Serdeczne Gratulacje!!! To teraz w bloki startowe, jak chcecie fundamenty w tym roku zrobić!!! My zaczniemy prawdopodobnie w sobotę kryć dachem - i strasznie się cieszę, że etap murowania za nami.Będę namiętnie śledzić Wasze postępy!!!Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam łodziaków A w której części budujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 wow!!!!!!! dowiaduje sie ostatnia???? GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nie, jeszcze kilka osób nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.10.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Gratuluję z całego serca!!!! Teraz proszę brać się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.10.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 I ja!!!!! I ja !!!!!GRATULACJE !!!!!!!!!!! http://media7.mojageneracja.pl/oioueipqye/mediumk2m92q564857e972d23b303965.jpg Ja tak skromnie, ale z całego serducha !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 opijacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki!!! kala67 - jeszcze nie opijamy, ale już się zbieramy. Byliśmy u kierbuda po dokumenty i kupiliśmy dziennik budowy i tablicę informacyjną meg60 - ja się produkuję i chwalę u Ciebie,a Ty już wiesz, że dostaliśmy PnB. A ścianka - będzie dobrze (tak myślę). Dziś w ogóle jestem dobrej myśli Iwona Sudol - do roboty już się bizrezemy. Jutro jedziemy po pozwolenie (uprawomocnione) i zgłaszamy rozpoczęcie prac. A za tydzień, jak to mówią tutaj - rozpoczynamy jazdę bez trzymanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Gratulacje PnB, będę obserwował sobie cichaczem Wasz wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nie prowadź tu konspiracji, tylko pisz śmiało i dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 29.10.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Wpadam z rewizyta a tu takie ważne wydarzenie. Gratuluje otrzymania PnB i trzymam kciuki za dalsze postepy budowlane. Wszystko przed Wami więc życze wytrwałości i anielskiej cierpliwości.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.10.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Byliśmy u kierbuda po dokumenty i kupiliśmy dziennik budowy i tablicę informacyjną Na potwierdzenie, wklejam dowód http://img687.imageshack.us/img687/5252/dziennik1.jpg A marker dostaliśmy od miłej pani z księgarni gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 tu na górze to Ty? czy P. kierowniczka? bo coś mi tu nie gra na fotce wcześniejszej miałaś krótkie włosy, chyba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 To ja A krótkie włosy to ja miałam ostatnio jakieś trzy lata temu Może na zdjęciu miałam jakoś związane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dziś rano pojechaliśmy do Starostwa Powiatowego w Zgierzu po nasze PnB. Dotarliśmy do sekretariatu i podaliśmy nazwisko. Tu nastąpiła wymiana uśmiechów pomiędzy wszystkimi w pokoju. Jjesteśmy rozpoznawalni, ciekawe tylko czy kojarzymy się pozytywnie, czy wręcz przeciwnie Miła Pani sekretarka przytargała nasze projekty i decyzję i kazała podpisywać. Potwierdziliśmy, że otrzymaliśmy pozwolenie i projekty (szt. 2) oraz złożyliśmy oświadczenie o braku stron. Daliśmy dziennik budowy do zatwierdzenia. No i co? I trzeba czekać. Pani odda dziennik najwcześniej w środę... No trudno. Przeżyjemy. Wysłano nas dalej w celu zgłoszenia rozpoczęcia robót. I tu kolejny zonk - czynne od 10 W tym momencie z pokoju wyszedł starszy i pan urzędnik i zwrócił się do pracujących w nim, oświadczając, że maja "petentów". Po czym zaprosił nas do środka. Dostaliśmy wniosek do wypełnienia i 8 listopada możemy startować Ale to jeszcze nie wszystko. Gdy byliśmy w pokoju czynnym od 10, przybiegła Miła Pani Sekretarka i oznajmiła, że jeśli poczekamy 5 min., to ona zatwierdzi nam ten dziennik nba poczekaniu No co mieliśmy odpowiedzieć - NO JASNE, ŻE POCZEKAMY!!!! (Pani chyba już nie chciała, żebyśmy do niej dzwonili ) Tym sposobem załatwiliśmy wszystko w 20 min.!!!!! A w starostwie poczuliśmy się jak w innym świecie - jakaś rewolucja była chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 30.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ogromne usciski i gratulacje. Ciesze sie razem z Wami:) Teraz to juz tylko zakasac rekawy i do roboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.10.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 GRATULACJE PNB No to teraz się zacznie i to nie na papierku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 no to na fotce w zielonej kurteczce masz jakoś te włosy tak spięte, że dałabym głowę, że masz krótkie cieszę się Waszym szczęściem, to czekamy na "rozruch maszyny budującej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Ale fajny dziś dzień Dzięki Wam za gratki i w ogóle. JESTEM SZCZĘŚLIWA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dzięki Wam za gratki i w ogóle. przeczytałam gatki, morał: co ślepemu po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts