HaniaKrzyś 30.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Uważam, że powinniśmy zorganizować zlot Myślę, że pierwszy powinien odbyć się u Kamy (jeśli się oczywiście zgodzi), z racji postępu prac budowlanych. A potem kolejno w innych Pchełkach Zgadzam się i popieram w 100% Ciekawe co na to Kama? Myślę, że poprze pomysł. Zaczyna nam się tu budować niezła grupa wsparcia! Ale się cieszę, że budujemy Pchełki! A jak przeglądaliśmy projekty, to była nowość!!! Kto by pomyślał - jesteśmy prekursorami tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Teraz będzie udawać, że o niczym nie wie, bo do mnie nie zaglądała A co wyboru, to chyba musimy mieć podobne gusta (my z Kamą na pewno, bo to już dowiedzione), ponieważ, jak zauważyłam Wy wcześniej tez zastanawialiście się na Iskierką. A co zadecydowało?? My wybraliśmy Pchełkę, a raczej postanowiliśmy poszukac innego projektu niż Iskierka ze względu na dużą ilość zmian, jakie zaplanowaliśmy i Iskrze oraz (przede wszystkim) z uwagi na brak zadaszonego tarasu (wyciągnięty dach nie podobał nam się a markiza odpada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Teraz będzie udawać, że o niczym nie wie, bo do mnie nie zaglądała a co..co....coś..mówiłyście , jakoś nic nie słyszałam, nic nie widziałam jak ja znalazłam za pierwszym razem projekt pchły w internecie i napisałam maila do biura z prośbą o informacje i jak się da jakieś rysunki, to mi powiedzieli, że tego projektu to jeszcze właściwie nie ma, dopiero nad nim pracują , przeleciałam przez iskierkę, agatkę tą z kominem murowanym, było kilka z pracowni z500, drozdII, calineczka i... i po ponad pólrocznej tułaczce znów napisałam maila... po paru dniach dostałam odpowiedź, że zamieścili na stronie rysunki i szczegóły a co do zlotu to... chyba sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.10.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 a co do zlotu to... chyba sie dogadamy No właśnie my o tym Zostałaś wytypowana na pierwszy ogień w nagrodę Za to możesz zorganizować tylko coś do siedzenia na działce. Resztą się zajmiemy Przyjedziemy podziwiać i wymieniać pomysły. Ale to już wiosną chyba... A potem u nas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HaniaKrzyś 31.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 My wybraliśmy właśnie Pchełkę ze względu na najmniejszą ilość zmian w projekcie, no i na niewielki metraż, który nam w zupełności wystarczy. No to chyba umowa stoi - robimy zlot według kolejności zaawansowania robót - będę na końcu , ale za to może będę mogła jeszcze od Was coś zgapić . Choć mam wielką nadzieję, że jak prace ruszą wiosną - to szybko wszystko pójdzie i może latem nasze podwójne imieninki zrobimy na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 31.10.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.10.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Choć mam wielką nadzieję, że jak prace ruszą wiosną - to szybko wszystko pójdzie i może latem nasze podwójne imieninki zrobimy na tarasie Świetny pomysł!!! Haniu, jak ruszycie z kopyta, to jeszcze nas wszystkich preścigniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 31.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 No nie tak na samym koncu:) Ja tez nie wczesniej niz wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 skoro nie buduje pchełki to na zlot sie nie załapie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.11.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 skoro nie buduje pchełki to na zlot sie nie załapie???? Zapraszamy Przyda się ktoś kto spojrzy na całość obiektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 czuje sie zaproszona bardzo sie ciesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 czuje sie zaproszona bardzo sie ciesze No jasne, że tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 02.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 W sobotę ANIA wypełniała TABLICĘ INFORMACYJNĄ, która ja osobiście przymocowałem do kibelka.Miała zdjęcia zamieścić ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 upssss... Ania zapomniała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzien dobry no i gratulacje wielkie z okazji dostania pozwolenia ,troszkę pózno ,ale niestety nie miałam neta przez ostatni czas jeszcze raz GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jessi, wielkie dzięki Teraz będziesz musiała wpadać częściej, bo wreszcie zacznie się coś dziać (tak myślę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 jessi, wielkie dzięki Teraz będziesz musiała wpadać częściej, bo wreszcie zacznie się coś dziać (tak myślę ) oj bedę będę zagladac na pewno !!!! no to z tego co wyczytałam to zaczynać juz lada dzien budowe to suuuuuuuuuuper !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 02.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 http://www.acala.pl/aaa/pogoda01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 coś nam zimno prognozujesz nie masz no jakiejś cieplejszej pogody w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 02.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ja też poproszę o cieplejszą wersję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts