Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pchełki Ani i Grzesia

AGP

Recommended Posts

Uważam, że powinniśmy zorganizować zlot :wink: Myślę, że pierwszy powinien odbyć się u Kamy (jeśli się oczywiście zgodzi), z racji postępu prac budowlanych. A potem kolejno w innych Pchełkach :D

Zgadzam się i popieram w 100% :lol:

Ciekawe co na to Kama?

Myślę, że poprze pomysł.

Zaczyna nam się tu budować niezła grupa wsparcia!

Ale się cieszę, że budujemy Pchełki!

A jak przeglądaliśmy projekty, to była nowość!!! Kto by pomyślał - jesteśmy prekursorami tego projektu :wink:

• Odpowiedzi 4,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Teraz będzie udawać, że o niczym nie wie, bo do mnie nie zaglądała :wink:

A co wyboru, to chyba musimy mieć podobne gusta (my z Kamą na pewno, bo to już dowiedzione), ponieważ, jak zauważyłam Wy wcześniej tez zastanawialiście się na Iskierką. A co zadecydowało?? My wybraliśmy Pchełkę, a raczej postanowiliśmy poszukac innego projektu niż Iskierka ze względu na dużą ilość zmian, jakie zaplanowaliśmy i Iskrze oraz (przede wszystkim) z uwagi na brak zadaszonego tarasu (wyciągnięty dach nie podobał nam się a markiza odpada).

Teraz będzie udawać, że o niczym nie wie, bo do mnie nie zaglądała :wink:

a co..co....coś..mówiłyście 8) , jakoś nic nie słyszałam, nic nie widziałam :roll:

jak ja znalazłam za pierwszym razem projekt pchły w internecie i napisałam maila do biura z prośbą o informacje i jak się da jakieś rysunki, to mi powiedzieli, że tego projektu to jeszcze właściwie nie ma, dopiero nad nim pracują :o , przeleciałam przez iskierkę, agatkę tą z kominem murowanym, było kilka z pracowni z500, drozdII, calineczka i...

i po ponad pólrocznej tułaczce znów napisałam maila...

po paru dniach dostałam odpowiedź, że zamieścili na stronie rysunki i szczegóły :D

a co do zlotu to... chyba sie dogadamy :lol:

My wybraliśmy właśnie Pchełkę ze względu na najmniejszą ilość zmian w projekcie, no i na niewielki metraż, który nam w zupełności wystarczy.

No to chyba umowa stoi - robimy zlot według kolejności zaawansowania robót - będę na końcu :(, ale za to może będę mogła jeszcze od Was coś zgapić :wink: .

Choć mam wielką nadzieję, że jak prace ruszą wiosną - to szybko wszystko pójdzie i może latem nasze podwójne imieninki zrobimy na tarasie :lol: